JohNy_GR Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 εχω το παραπανω router και οταν συνδεω το ps3 μου με αυτο μου λεει οτι το ΝΑΤ type μου ειναι 3, κατι που συχνα πυκνα μου δημιουργει προβληματα. μηπως μπορει κανεις να μου πει πως να το αλλαξω?
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 για το nat νομιζω τα Linksys εχουν καρτελλα αλλα μου φενεται λιγο παραξενο να θελει αλλαγη.ποτε μου δεν ιχα κανει αλλαγη σε νατ σε router για να παιξει με κατι.μονο το εκλεινα αν επαιζα σε πραγματικο δικτυο
JohNy_GR Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 ναι αλλα στο δικο μου ξεχωριστη καρτελα δε βρηκα, και το ΝΑΤ μου θελει αλλαγη...
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 καπου κατι γραφει για το nat.sto advanced routing ειναι νομιζω?setup ,advance routing.kai επειδη σου λεει οτι ειναι Nat 3 γιατι να σου κανει προβλημα?αλλος τοσος κοσμος πως παιζει?εκτος αν σου προτεινει κατι αλλο το ps3.μπορει τα κολληματα να ειναι για αλλο λογο.τι κολληματα εχεις?
JohNy_GR Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 βασικα το ps3 εγραφε οτι το ΝΑΤ μου ειναι τυπου 3 και αυτο ισως προκαλεσει προβληματα στο chat και σε παιχνιδια. συγκεκρι μενα μερικες φορες με πεταει offline οταν μπω στο Modern warfare 2 και μερικα ακομα παιχνιδια οπως rock band κ.α. επισης εχω προσεξει οτι οταν ειμαι στο modern warfare 2 μου λεει NAT:Strict και μου εχουν πει και αλλοι οτι το ιδανικο ειναι open.
scrooge Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 http://boardsus.playstation.com/t5/PlayStation-Network/NAT-type-3-linksys-fix-inside/m-p/29715536
poulinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 port forward δηλαδη ειναι ολη η ιστορια για να γινει nat type 2.η να το βαλεις dmz να ηρεμησεις μια και καλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.