Hambos19 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Χαιρετώ! έχω το site news-space.gr για αρχή τα πηγαίνει πολύ καλά το site (χθές 363 views και σήμερα 500+ και όσο πάει ανεβαίνει). Ψάχνω άτομα να βοηθήσουν την κατάσταση στην θέση μου στην alexa με ανταλλαγή banner, ή text links.. κάθε ενδιαφερόμενος ας ποστάρει. Ευχαριστώ
antonisid Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Γεια χαρά. Απ'ότι κατάλαβα θέλεις backlinks για ν ανεβάσεις το page rank και κατά συνέπεια την θέση σου στα αποτελέσματα της Google. Νομίζω ο καλύτερος τρόπος είναι να ποστάρεις σε wordpress blogs , βάζοντας το site σου σαν υπογραφή , που έχουν υψηλό PR και επιλογή στα meta tags "follow" . Η ανταλλαγή link δε ξέρω κατά πόσο θα πλεονεκτούσε έναντι αυτού που σου προτείνω . Νομίζω η ιδέα του counter να εμφανίζεται στο site σου δεν είναι καθόλου καλή.Είναι πολύ ξεπερασμένο.
Hambos19 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Γεια χαρά. Απ'ότι κατάλαβα θέλεις backlinks για ν ανεβάσεις το page rank και κατά συνέπεια την θέση σου στα αποτελέσματα της Google. Νομίζω ο καλύτερος τρόπος είναι να ποστάρεις σε wordpress blogs , βάζοντας το site σου σαν υπογραφή , που έχουν υψηλό PR και επιλογή στα meta tags "follow" . Η ανταλλαγή link δε ξέρω κατά πόσο θα πλεονεκτούσε έναντι αυτού που σου προτείνω . Νομίζω η ιδέα του counter να εμφανίζεται στο site σου δεν είναι καθόλου καλή.Είναι πολύ ξεπερασμένο. το hit counter το έβαλα για λίγες μέρες για να δώ πως θα πηγαίνει αφού τα analytics της google μου δίνουνε μόνο τα αποτελέσματα της προηγούμενης μέρας επειδή δεν καταλαβαίνω και πολύ το σκεπτικό της Alexa μπορείς να μου πείς 2-3 βήματα? η αυτά τα βήματα είναι αυτά που είπες στο post σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.