Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 ε δεν είναι και κακό να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα...
Nik.K Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Ασχετα με το τι θα αποφανθει ο reviewer, που βαζω στοιχημα πως θα ειναι καλο το αποτελεσμα για πληθωρα λογων, οσοι την παρουν θα την παρουν λογο τιμης + υπαρξης IPS panel, τπτ περισσοτερο, αυτο ειναι ολο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 από την στιγμή που θα είναι καλύτερη από οθόνες με TN Panel που παίζουν λίγο πιο κάτω σε τιμές, who gives a shit...
Nik.K Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μιση τιμη βασικα πιο κατω και λογικο πως οταν ο μπαμπας παει να παρει PC στον γιο του η μια κοπελα παει να παρει PC δεν θα πανε στα 300ε αλλα στα 150ε για 23αρα. Φυσικα οσοι γνωριζουν θα την παρουν ασυζητητη.
personGR Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Η dell μου ειπε σε 1-2 βδομαδες...Παντως απο το hong kong κάνει 179 Ευρώ η μεγάλη.. Βεβαι δε ξέρω αν γινεται να τη παραγγείλουμε απο εκεί Δε στο συνιστώ γιατί πέρα από εγγύηση, παίζουν και έξοδα τελωνείου... Καλύτερα να περιμένεις 2 εβδομάδες
Twisted_Wicked Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Εφιαλτικο σεναριο: Σκας τα 300+ ζεστα σου ευρωπουλα και την τσιμπας την οθονη.Την σεταρεις,γουσταρεις και ερχεται ενας φιλος "γνωστικος-ασχετος " κομπιουτερακιας την βλεπει-ακουει και την τιμη και λεει "Σιγα την διαφορα ρε -beep- με το τντ πανελ η οπως -beep- το λενε!!! Με τα ιδια λεφτα επαιρνες ολοκληρη τηλεοραση ρε -beep-!!! Σε πιασανε κοροιδο ρε ασχετε!!!" Τι κανετε μετα; α)Του την φορας κολαρο β)Του την βαζεις -beep- γ)Ξεκινας combo με "αστα να πανε"hits και ενα fatality δ)Κατι αλλο (please share!!! ) Πειτε με υπερβολικο αλλα ολοι λιγο πολυ εχουμε περασει απο φιλο "ειμαι η σοφη κουκουβαγια των pc και των απανταχου ηλεκτρονικων ειδων" .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 του λες ότι οι low end TVs είναι GTPK...
Twisted_Wicked Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 του λες ότι οι low end TVs είναι GTPK... Πολυ ψυχραιμο σε βρισκω m8...
ΠάρηςΓ Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Εμεννα μου το εχουν πει πολλοί. Μα με αυτα τα λεφτα βρισκεις πολυ καλυτερη.. Κοιτα response ,κοιτα constrast Κοιτα φωτεινότητα... κτλ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 ναι και τα 3ghz ενός Pentium D @ 3ghz είναι "καλύτερα" από τα 2.8ghz ενός Core 2 Duo
Twisted_Wicked Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Οκ ειστε ανωτεροι ανθρωποι, τι να πω... Στην καλυτερη εγω θα ειχα κοψει τις διπλωματικες επαφες-στην χειροτερη θα την ειχα δει dante στο dmc Btw, απο το site της dell gr μπορεις να παραγγειλεις η οχι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Btw, απο το site της dell gr μπορεις να παραγγειλεις η οχι; ποτέ όμως, θα σου πιάσουν τον κώλο...
Twisted_Wicked Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Χμμμ... Δλδ στην συγκεκριμενη περιπτωση η μονη επιλογη ειναι παραγγελια απο εξωτερικο - Overclockers κτλπ ; Και αν ναι,τι γινεται με την εγγυηση; Για οτιδηποτε πρεπει να φευγει εξωτερικο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 φέρνουν και κάποια καταστήματα όπως πχ το msystems.gr η εγγύηση είναι πανευρωπαϊκή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα