phanispal Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Όπως έχω ξαναπεί πάντως, η U2711 έχει χειρότερο AG Coating από τη U2311H. Το λέω από πρώτο χέρι, καθώς πήγα απ' τη μικρότερη στη μεγαλύτερη.
ferongr Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Εχω δουλεψει με την U2711 σε σπιτι φιλου και δεν παρατηρησα προβλημα, παρα το γεγονος οτι λειτουργουσε σε default DPI το λειτουργικο και τα παντα ηταν μικροτερα.
iakinthos8 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 ρε παιδιά γιατί η οθόνη δεν εχει auto adjust feature;; δηλαδη υπαρχει στο μενου αλλα δεν μπορω να το επιλέξω .ξερει κανεις;
phanispal Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Εχω δουλεψει με την U2711 σε σπιτι φιλου και δεν παρατηρησα προβλημα, παρα το γεγονος οτι λειτουργουσε σε default DPI το λειτουργικο και τα παντα ηταν μικροτερα. Η δική μου τουλάχιστον έχει σχετικά έντονο το rainbow effect σε λευκό φόντο, κάτι που στην U2311H δεν είχα παρατηρήσει. ρε παιδιά γιατί η οθόνη δεν εχει auto adjust feature;; δηλαδη υπαρχει στο μενου αλλα δεν μπορω να το επιλέξω .ξερει κανεις; Τι το χρειάζεσαι ακριβώς;
iakinthos8 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 οταν εβάζα την δευτερη 23αρα (LG M2362DP-PZ LCD TV 23) εμφάνιζε μια παρα πολυ λεπτη κάθετη γραμμή εκει που ξεκινούσε η δευτερη οθόνη και ηθελα αν δώ αν το εφτιαχνε το auto adjust μπορει ομως να θελει και ρυθμιση απο την αλλη οθόνη παντος μου κανει εντύπωση που υπάρχει σαν επιλογή αλλα δεν σε αφηνει να το πατήσεις (το auto adjust εννοώ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα