Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μιλάω για την βάση, η ποία είναι πολύ σταθερή, αλλά για την ίδια την οθόνη. Έχει λίγο μπόσικα περίπου 3, 4 χιλιοστά, φανταστείτε όπως το τιμόνι ενός αυτοκινήτου. Το στίβεις αλλά για πολύ μικρή διαδρομή του τιμονιού δεν στρίβει το αμάξι.

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε παίδες,η πιθανότητα να πάρω μια τέτοια οθόνη και να βγει με backlight bleeding και τα συναφή προβλήματα που ακούγονται ποια είναι;

κολλάω για την αγορά απο αυτό και μόνο,μήπως είναι καλύτερα να περιμένω για κάτι νέο;

Απο Dell ή απο άλλη εταιρία σε ips και αυτά τα λεφτά;Ακούγεται τίποτα;

Δημοσ.

Εντάξει, το backlight bleeding δεν είναι και τόσο τραγικό.

Το tinting είναι περισσότερο ενοχλητικό.

Νομίζω πάντως πως οι πιθανότητες να μην παρουσιάζει τίποτα το συγκεκριμένο panel είναι σχεδόν μηδαμινές.

Μόνο τον lionheart75 έχω υπόψη μου που υποστηρίζει πως η δική του είναι 100% κομπλέ.

Γενικότερα για τα IPS πάντως έχω διαβάσει πως είναι πολύ πιθανό να έχουν tinting.

• Super Moderators
Δημοσ.
ρε παίδες,η πιθανότητα να πάρω μια τέτοια οθόνη και να βγει με backlight bleeding και τα συναφή προβλήματα που ακούγονται ποια είναι;

κολλάω για την αγορά απο αυτό και μόνο,μήπως είναι καλύτερα να περιμένω για κάτι νέο;

Απο Dell ή απο άλλη εταιρία σε ips και αυτά τα λεφτά;Ακούγεται τίποτα;

περιμένεις τις νέες της LG αλλά μάλλον θα είναι πιο ακριβές λόγω led backlit

υπάρχει και το 23αρι της NEC αλλά κάνει 100 euro πάνω...

Δημοσ.
Δεν μιλάω για την βάση, η ποία είναι πολύ σταθερή, αλλά για την ίδια την οθόνη. Έχει λίγο μπόσικα περίπου 3, 4 χιλιοστά, φανταστείτε όπως το τιμόνι ενός αυτοκινήτου. Το στίβεις αλλά για πολύ μικρή διαδρομή του τιμονιού δεν στρίβει το αμάξι.

Έχεις δίκιο,το πάρατηρησα κι εγώ(αφου κούνησα το γράφειο σα να έγινε σεισμός:P),μη φοβάσαι όμως δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει απ' τη βάση.

Δημοσ.
Έχεις δίκιο,το πάρατηρησα κι εγώ(αφου κούνησα το γράφειο σα να έγινε σεισμός:P),μη φοβάσαι όμως δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει απ' τη βάση.

Άρα μάλλον το γραφείο είναι το πρόβλημα μου. Λες να το ενισχύσω να μην κουνιέται ούτε με σεισμό?:lol:

Δημοσ.

Εννοειται πως εχει, μην ανησυχεις...

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά είμαι έτοιμος να την πάρω απλά θέλω να ρωτήσω όσους έχουν την οθόνη (U2311H) έχουν καταλάβει διαφορά όταν διαβάζουν κείμενο;;;;

και έχουν παρατηρήσει κανένα πρόβλημα όταν βλέπουν γρήγορες ταινίες;;

Δημοσ.

Εντάξει, το backlight bleeding δεν είναι και τόσο τραγικό.

Το tinting είναι περισσότερο ενοχλητικό.

Νομίζω πάντως πως οι πιθανότητες να μην παρουσιάζει τίποτα το συγκεκριμένο panel είναι σχεδόν μηδαμινές.

Μόνο τον lionheart75 έχω υπόψη μου που υποστηρίζει πως η δική του είναι 100% κομπλέ.

Γενικότερα για τα IPS πάντως έχω διαβάσει πως είναι πολύ πιθανό να έχουν tinting.

Βαλε και εμενα μεσα.Το μοναδικο ψεγαδι που εχει η δικια μου ειναι ενα κολλημενο Pixel στην μεση περιπου της οθονης τερμα κατω ομως.Και να στο δειξω παιζει και να μην το καταλαβεις.Απο tnting-backlight bleeding δεν εχει καθολου.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κοντευω να κλεισω χρονο με τη δικη μου U2311H. REV00, χωρις καθολου tinting, ελαχιστο bleeding κατω αριστερα που με ενοχλει μονο οταν παιζω STALKER και εξερευναω τα μπουντρουμια.

To anti-gloss coating ειναι καταπληκτικο. Δεν προκαλει θαμπωμα, ενω απ'την αλλη προλαμβανει ολες τις ανακλασεις απο το φως. Ενα ακομα συν, δεν φενεται ευκολα η σκονη πανω του.

Η ελλειψη ρυθμισης "Aspect Ratio"(που κανει scaling χωρις να αλλαζει το λογο πλευρων) στο μενου με ενοχλουσε καθως επρεπε συνεχει να το αλλαζω σε πολλες περιπτωσεις αλλα το ελυσα μεσω του driver της nVidia που πλεον κανει εκεινος το scaling (και το κανει και λιγο καλυτερα απ'την οθονη την ιδια).

Μου τη σπαει που χαλαρωνει και τελικα βγαινει το βυσμα της τροφοδοσιας μετα απο μερικες περιστροφες. Πρεπει καθε τοσο να βαζω χερι πισω απ'την οθονη και να το σιγουρευω.

Κατα τ'αλλα, ερχομενος απο μια καταπληκτικη NEC CRT με Mitsubishi Diamondtron καθοδικο...

Contrast λιγο καλυτερο στη NEC, τουλαχιστον το σημειο μαυρου.

Gamut πολυ καλυτερο στη Dell.

Τα σκορ μου στο Quake III Arena εμειναν τα ιδια, κατι που σημαινει οτι δεν με επηρεαζει το οποιο input lag (που δεν εχω παρατηρησει ως τωρα) η ο χρονος αποκρισης που ειναι "μεγαλος".

Τωρα, αν βρω φραγκα καμμια μερα, θα τσιμπησω και μια U2711H.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...