wakabanka Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Τι έγινε τελικά με το καλώδιο;Σ'ένα άλλο νήμα κι ένα άλλο παιδί ανέφερε το ίδιο.Έτυχε απλώς να λείπει σε 'να κομμάτι/παρτίδα η παίζει κάτι άλλο;
deschri Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Τι έγινε τελικά με το καλώδιο;Σ'ένα άλλο νήμα κι ένα άλλο παιδί ανέφερε το ίδιο.Έτυχε απλώς να λείπει σε 'να κομμάτι/παρτίδα η παίζει κάτι άλλο; Την παρελαβα κι εγω σημερα και επισης μου λειπει το καλωδιο τροφοδοσιας απο τη συσκευασια. Ευτυχως που εκανε το καλωδιο της παλιας Eizo που ειχα. Τι γινεται ξεχασαν να βαλουν καλωδιο στις τελευταιες παρτιδες και πως τωρα θα το παρουμε;Θα πρεπει η dell να μας το στειλει. Κατα τα άλλα οι πρωτες εντυπωσεις απο την οθονη θετικες χωρις βεβαια να την έχω ψαξει πολυ ακομα. Μου φαινεται προς το παρον τεραστια σε σχεση με την 17αρα που είχα κι επισης πολυ φωτεινη ,μειωσα αρκετα τη φωτεινοτητα γιατι με κουραζε στα ματια. Θα ψαξω τωρα στα άλλα νηματα να δω τι ρυθμισεις προτεινετε να δοκιμασω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 όλες οι καινούριες οθόνες σε σχέση με τα παλιά μας 17/19αρια έχουν τρομακτικά αυξημένη φωτεινότητα κλασικά την ρίχνουμε σχεδόν στο 30%, κυρίως βέβαια όπου μας βολεύει...
deschri Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Από uniformity πώς πάει το panel; Απο ομοιομορφια πως παει αν καταλαβαινω καλα. Γενικα δε βρισκω καποιο χτυπητο μειονεκτημα ,υπαρχει backlight bleeding ,ειδικα στην πανω αριστερη γωνια αλλα δεν είναι ενοχλητικο.
phanispal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Ένα κλασικό issue της U2311H είναι ότι η αριστερή πλευρά είναι κάπως πιο σκοτεινή απ' τη δεξιά, απ' ό,τι έχω διαβάσει και σε ξένα fora, αν όχι όλες, σχεδόν όλες το παρουσιάζουν. Κι η δική μου έχει ελάχιστο backlight bleeding πάνω αριστερά, λίγο πριν τη γωνία. Κάπου διάβασα ότι αν επέμβεις εσωτερικά και χαλαρώσεις κάποια βίδα, παίζει να διορθωθεί, αλλά λογικά εγγύηση γιοκ after that. Από tinting πώς πάει;
deschri Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Για το πρωτο που αναφερεις δε μου φαινεται να έιναι καποια πλευρα πιο σκοτεινη ,σε ότι έχω δει ως τωρα τουλαχιστον. Οσον αφορα το tinting σε λευκο φοντο δεν παρατηρω κατι ιδιαιτερο. Αυριο ομως θα κανω περισσοτερες δοκιμες και με πιο καθαρο μυαλο θα πουμε περισσοτερα.
phanispal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Εδώ μπορείς να δεις τι παίζει με το tinting και τα συναφή, στο συγκεκριμένο μοντέλο: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=s4Q78-G1xHA[/ame]
damastes Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Στο Α01 rev που εχω δεν εχω παρατηρήσει ούτε tinting ούτε κάτι άλλο παράξενο , άλλος με το τελευταίο rev έχει παρατηρήσει κατι; sent from my HTC Magic using tapatalk
phanispal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ με το Α01 πάντως έχω μπόλικο, περίπου όπως φαίνεται στο video από πάνω, κάπου στο 5:15. Δεν έχεις καθόλου δηλαδή;
damastes Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ με το Α01 πάντως έχω μπόλικο, περίπου όπως φαίνεται στο video από πάνω, κάπου στο 5:15. Δεν έχεις καθόλου δηλαδή; θα το δοκιμάσω με τελείως σκοτεινό δωμάτιο για να είμαι και σίγουρος
ikskarda Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 εξηγηστε μου τι ειναι αυτο που λετε να δω αν εχει κανενα προβλημα και η δικη μου dell και πως θα το παρατηρησω
phanispal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ποιο; Το tinting ή το backlight bleeding; Στο video αναφέρονται και φαίνονται και τα δύο.
ikskarda Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στο tinting αναφερομουν !!! εγω δεν εχω εντυπωση κατι τρανταχτο στην οθονη μου καθως την χρησιμοποιω για δουλεια γραφειου , που και που για καμια ταινια και σπανια για gaming . ελπιζω οταν παρω τον νεο gaming υπολογιστη μου που θα ειναι μετα γενικης χρησεως η οθονη να μην εχω καποιο προβλημα
phanispal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Σε μαύρο φόντο γίνεται εύκολα αντιληπτό το tinting. Επίσης έχεις παρατηρήσει μήπως η αριστερή πλευρά είναι ελαφρώς πιο σκοτεινή απ' τη δεξιά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα