Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 αρχίζεις τα RMA μέχρι να πετύχεις το καλύτερο δυνατό?
phanispal Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 αρχίζεις τα RMA μέχρι να πετύχεις το καλύτερο δυνατό? Μπα.. πού να μπλέξεις με refurbished τώρα.. Βέβαια ο περισσότερο αποτρεπτικός παράγοντας είναι ότι αυτόν τον καιρό είμαι επαρχία και θα χαροπαλέψω με τις μεταφορικές πάνω-κάτω. Αν ήμουν Αθήνα θα το σκεφτόμουν σίγουρα περισσότερο. Εκτός κι αν έρθουν εδώ να την πάρουν :Ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 αναρωτιέμαι αν θα δίνουν refurbished στις U2410/2711/3011... η 30αρα θα κάνει πάνω από 1000ρικο και θα φέρνουν refurbished? τραγικό...
phanispal Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δύσκολο μου φαίνεται το αντίθετο.. Πάντως αυτή τη στιγμή με απασχολεί το σωστό (όσο είναι εφικτό) calibrάρισμα, αν και γενικότερα είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη χρωματική απόδοση. Αυτή τη στιγμή είμαι με: Brightness: 31 Contrast: 75 Input Color Format: RGB Mode Selection: Graphics Sharpness: 50 Dynamic Contrast: Off RGB: Custom • R: 99 • G: 94 • B: 98
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δύσκολο μου φαίνεται το αντίθετο.. άντε σε monitor μέχρι 200-300 euro να το "δεχτούμε" αλλά σε 1000+ euro να μην φέρνουν καινούριο μετά από RMA? απαράδεκτο...
sYn Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Τσίμπησα ακόμα μια. Αν έρθει με το νέο revision, να δω τις διαφορές.. (ουδεμία δηλαδή, τι είχαμε τι χάσαμε). damastes πόσο παραπάνω πλήρωσες μεταφορικά; 10, 12€;
damastes Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μου είχαν πεί τηλεφωνικά οτι έχουν ειδικές συμφωνίες με τις μεταφορικές και οτι δεν θα πληρώσω πάνω απο 6 ευρώ. Πλήρωσα 3 μόνο, αλλά πήγα και την πείρα εγώ απο την μεταφορική γιατί είναι μάγκες οι δικοί μας εδώ και δεν στα φέρνουν σπίτι.
sYn Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Για έναν περίεργο λόγο η συσκευασία δεν έχει καλώδιο τροφοδοσίας..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 ήταν σφραγισμένη?
damastes Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Το usb καλώδιο το είχε; sent from my HTC Magic using tapatalk
sYn Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Όλα ήταν σφραγισμένα. Είχε το vga, dvi και usb καλώδιο, αλλά έλειπε το power cord. Έβαλα ένα δικό μου. Μίλησα με msystems, με προέτρεψαν να επικοινωνήσω με τη DELL Hellas..
damastes Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Τι revision είναι για κοίτα στο πίσω μέρος. sent from my HTC Magic using tapatalk
sYn Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν είμαι σπίτι. Το μόνο που πρόλαβα να προσέξω ήταν ότι έγραφε Μάρτιος.
sYn Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Θα μιλήσω αύριο με τη DELL Hellas. Αναρωτιέμαι τι θα μου πουν.. *Έχω δει unboxing που στο ένα το είχε μέσα στη συσκευασία και στο άλλο σε διαφορετικό κουτί.
wakabanka Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Τι έγινε τελικά με το καλώδιο;Σ'ένα άλλο νήμα κι ένα άλλο παιδί ανέφερε το ίδιο.Έτυχε απλώς να λείπει σε 'να κομμάτι/παρτίδα η παίζει κάτι άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα