Catalyst Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Έχω onboard κάρτα γραφικών, ίσως να φταίει αυτό;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 ίσως να φταίει ότι δεν έχεις περάσει πιο πρόσφατους drivers, δεν νομίζω η X1600 να μην υποστηρίζει rotation
Catalyst Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δεν είμαι με το pc της υπογραφής μου (λόγο διακοπών) και αυτό εδώ έχει onborad κάρτα με D-sub μόνο.
ferongr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 onborad κάρτα με D-sub μόνο Κατα πασα πιθανοτητα με σωστους drivers θα δουλεψει. Ακομα και σε VIA Chrome S3 δουλευει εδω.
Catalyst Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Έχω εγκατεστημένους τους drivers από το cd και είναι αγορασμένο 2 χρόνια. Άρα θα βάλω τους τελευταίους και θα δω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 http://www.skroutz.gr/s/277287/Dell-U2211H-22.html?keyphrase=u2211 ήρθε και η U2211H αλλά η διαφορά τιμής είναι ελάχιστη...
damastes Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 τελικά την παρήγγειλα και εγώ την 2311, με ψήσατε παλιόπαιδα να συμπληρώσω και εγώ την καλή εξυπηρέτηση του Msystems, έβαλα με αποστολή με courrier, με παίρνουν τηλέφωνο οτι λόγω 9 κιλών θα είναι υψηλά τα μεταφορικά αν θα ήθελα αποστολή με μεταφορική. Με ξαναπήραν επίσης τηλέφωνο να με ενημερώσουν οτι ίσως αργήσει και τι ακριβώς να κάνουν, λόγω απεργίας των φορτηγών και αν είναι να την κρατήσουν μέχρι να λήξει η απεργία και μετά να την δώσουν στην μεταφορική για να μην μένει σε αυτούς και συμβεί κανά δυσάρεστο (απώλεια, ζημιά). ΠΟλύ καλό που σκέφτηκαν τέτοια λεπτομέρεια. Μπράβο τους.
damastes Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 έφτασε επιτέλους. Παίδες βγήκε νεο revision ή κάνω λάθος; Εμένα γράφει πίσω Rev A01 date of mfg July 2010
Mavros_01 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Καλοριζικη!Καλοριζικη!ΑΑΑΑχ λιγο η τσιγκουνια,λιγο η βιασυνη....να σου η LG!Η επομενη ομως....
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 έφτασε επιτέλους. Παίδες βγήκε νεο revision ή κάνω λάθος; Εμένα γράφει πίσω Ναι. Στη δική μου γράφει Α00.
damastes Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Λογικα θα διόρθωσαν κάποια προβλήματα που αναφέρθηκαν tinting, bleeding. sent from my HTC Magic using tapatalk
eytyxhs098 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 ..........πολυ καλη..........:mad::X:X:p:fear::eek::mrgreen::mrgreen::mrgreen::cool::cool::cool::cool::eek::shifty::shifty::shifty::lol::lol::-):-):-):-(:confused::confused::devil::whistle::whistle::X:X:X:X;);):rolleyes::o:o:eek::eek::cool::cool::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
phanispal Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Κι εδώ Rev. A01 (και U2311Hb), αλλά δε νομίζω πως διορθώθηκαν αμφότερα tinting και backlight bleeding, τουλάχιστον η αριστερή πλευρά της δικής μου είναι (έστω και λίγο) σκοτεινότερη απ' την υπόλοιπη (luminance uniformity) και από tinting, μπόλικο.. Backlight bleeding απ' την άλλη, παρατηρώ ελάχιστο πάνω δεξιά, φυσικά σε πλήρως μαύρο φόντο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα