Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε Mars,την πήρα πριν 1 μήνα.Το καλώδιο DVI υπάρχει μέσα στη συσκευασία.Στο σερφάρισμα δεν έχω κανένα πρόβλημα.Κι εγώ από 17άρα ανέβηκα σε 23άρα.Τη ρύθμισα σε Full HD και έιναι πολύ πιο άνετα.Αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω.

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φίλε Mars_, το μόνο που θα πρέπει να συνηθίσεις είναι το πολύ μεγαλύτερο πλάτος. Στην αρχή θα κουνάς το κεφάλι σου αριστερά δεξιά για να διαβάζεις τις σελίδες...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, το πολύ πολύ όταν σερφαρω την γυρίζω κάθετα ;) ,απλώς ήθελα μια ώθηση για να αποφασίσω να την πάρω.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι μου βγαίνουν σχεδόν 20€ τα μεταφορικά απο msystems όποτε πάει στα 260 αλλά και πάλι αξίζει.

Μάλλον θα την παραγγείλω από αύριο.

Δημοσ.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, το πολύ πολύ όταν σερφαρω την γυρίζω κάθετα ;) ,απλώς ήθελα μια ώθηση για να αποφασίσω να την πάρω.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι μου βγαίνουν σχεδόν 20€ τα μεταφορικά απο msystems όποτε πάει στα 260 αλλά και πάλι αξίζει.

Εδώ την έχει ποιο φτηνά κατά 5€ :lol::lol::lol:

http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=33581

Δημοσ.

Στην συστήνω ανεπιφύλακτα, από 19'' σε 23'' και εγώ κανένα πρόβλημα!

ρώτα τους αν μπορούν να σου την στείλουν με μεταφορική, εγώ πλήρωσα 5€!!

• Moderators
Δημοσ.
Στην συστήνω ανεπιφύλακτα, από 19'' σε 23'' και εγώ κανένα πρόβλημα!

ρώτα τους αν μπορούν να σου την στείλουν με μεταφορική, εγώ πλήρωσα 5€!!

Επαυξάνω. Κι εγώ από 19'' σε 23'' και το μόνο "θέμα" αρχικά ήταν να συνηθίσω το μεγαλύτερο πλάτος. Αλλά αυτό το συνήθισα γρήγορα, και τώρα είναι όλα Ok!

Στη δική μου περίπτωση με ρώτησαν αυτοί από msystems αν ήθελα να μου τη στείλουν με μεταφορική. Κι εγώ μόνο 5 € μεταφορικά πλήρωσα τελικά και ήρθε σε 3 μέρες (σε Κομοτηνή).

Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση στους κατόχους της.

Κάτω από την native ανάλυσή της , ποιες άλλες αναλύσεις έχει και πώς τα πάει σε αυτές; Δηλαδή εάν σε ένα παιχνίδι το σύστημα δεν σηκώνει την 1920χ1080 και αναγκαστείς να την ρίξεις πιο κάτω πώς τα πάει ο scaler της;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω απο 19 πηγα σε 24 (samsung 2493hm) και ενω στην αρχη χανομουνα πραγματικα μεσα στην οθονη τωρα μου φαινεται μικρη και θελω πιο μεγαλη...συνηθεια καθαρα ειναι

Επεξ/σία από LuNaTiC
Δημοσ.
Και εγω απο 19 πηγα σε 24 (samsung 2493hm) και ενω στην αρχη χανομουνα πραγματικα μεσα στην οθονη τωρα μου φαινεται μικρη και θελω πιο μεγαλη...συνηθεια καθαρα ειναι

+1

Ετσι ακριβως ειναι ..

Δημοσ.

Μα δεν έχω πρόβλημα με το μεγαλύτερο πλάτος ,το ύψος που θα είναι ελαφρά μικρότερο με ενοχλούσε, ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση ότι υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής με μεταφορική την παράγγειλα σήμερα μου είπαν από Δευτέρα θα την στείλουν στην μεταφορική.

thumps up από μένα στην msystems μέχρι να ολοκληρωθεί η παραγγελία μου στείλανε e-mail,sms μέχρι και τηλέφωνο με πήρανε για κανονίσουμε πως θέλω να μου την στείλουν.

Δημοσ.

+1 στην ερωτηση για τον scaler.

Για οσους ερχονται απο τον κοσμο των 4:3 η 5:4, με μια τετοια οθονη, που εχει και πολυ ευκολη και καλη ποιοτικα περιστροφη, καλο ειναι οι κατοχοι της να συνηθησουν να την περιστρεφουν καθετα, ωστε να εχουν μεγιστη καθετη αναλυση που βολευει για web και word με ελαχιστη μετακινηση του κεφαλιου.

Η να εχουν πολλα παραθυρα tiled καθετα (πχ web+IRC)

Δημοσ.
Για να "τουμπάρει" η οθόνη κατά το pivot, έχει σχέση το λειτουργικό; Γιάτι στα XP δε μου το κάνει.

http://www.entechtaiwan.com/util/irotate.shtm

Αν δε σου δουλευει παρ-ολλα αυτα, αναβαθμισε drivers GPU. Το λειτουργικο δεν εχει ρολο γιατι γινεται μεσω drivers+hardware.

To προγραμματακι που παρεθεσα παραπανω κανει ευκολοτερη την εναλλαγη μεσω εικονιδιου στο tray η hotkey (CTRL+ALT+UP/LEFT/RIGHT)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...