Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα και καλως σας βρισκω μιας κι είναι το πρωτο μου post ,παρακολουθω καιρο το νημα μιας και με ενδιαφερει η αγορα οθονης. Η χρηση θα είναι κυριως θεαση ταινιων ,σερφαρισμα λιγο επεξεργασια φωτο σε ερασιτεχνικο επιπεδο. Εχω ως τωρα μια Eizo flexscan L568 17 ιντσες. Το backlight bleeding είναι έντονο στη dell γιατι βλεπω στο review ότι αναφερει ότι υπαρχει. Αυτοι που την έχουν αγορασει τι βλεπουν είναι ενοχλητικο; Υπαρχει και στην eizo που έχω τωρα και με ενοχλει και θα ήθελα να μην το έχει τουλαχιστον σε ενοχλητικο βαθμο η επομενη οθονη μου. Γενικα προτείνετε την οθονη και περα απο το μεγεθος θα δω καλυτερη αποδοση χρωματων σε σχεση με αυτην που έχω;

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε εμένα δεν έχει έχει σχεδόν καθόλου.Αλλά επειδή σε αρκετούς είχε σε ενοχλητικό βαθμό.Όπως και σε ένα review που είδα δεν θυμάμαι σε ποιό,τις αλλάζουνε για χαβαλέ αν δεν είσαι ευχαριστημένος.Σε άλλο φόρουμ κάποιος άλλαξε 2 φορές την οθόνη για ένα καμένο πίξελ τη μία φορά,για μισό την επόμενη(που τα είδε ένας θεός ξέρει) και για blacklight bleeding ενοχλητικό την 3η μέχρι η οθόνη του να είναι ακριβώς τέλεια.

Δημοσ.

Τις αλλάζουνε και στο Ελλάντα με τη ίδια ευκολία;Αυτό είναι το ερώτημα..

Έχω δεινοπαθήσει από το μαύρο που είναι γκρίζο, το λευκό που είναι γαλάζιο-κίτρινο, τη χαμηλή φωτεινότητα, το lag και το ghost, στις lcd που χειρίζομαι σπίτι δουλειά κλπ, και θα ξόδευα ακόμα και 700 ευρώ για μια οθόνη που θα πλησίαζε την sony e220.

Δημοσ.

Μια χαρά θα σε καλύψει αυτή η οθόνη.Ειδικά το λευκό και το μαύρο είναι από άλλο πλανήτη!Η φωτεινότητα είναι τέλεια.Την έχω στο 30% και φαίνονται όλα πεντακάθαρα και ghosting πραγματικά πρέπει να έχεις πολύ εξελιγμένο μάτι για να παρατηρήσεις.Ναι τις αλλάζουνε και στο Eλλάντα με την ίδια ευκολία.Για Ελλάντα μίλούσα πρίν.Τώρα εντάξει αν είσαι τόσο απαιτητικός και δίνεις και τόσα λευτά...Υπάρχουν σίγουρα και καλύτερες.

Δημοσ.

Και πες ότι αγοράζω την U2311H. Κάποιο -σωστό- standalone tv tuner που να βγάζει τέτοια ανάλυση, για να μπορέσω να συνδέσω το XBOX 360 slim, θα βρούμε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία, γαμάτη οθόνη η DELL και σε καλή τιμή, αλλά αν δε μου κάνει τη δουλειά τότε sorry, αλλά πούλεν :-(

* Βασικά είδα ένα βίντεο στο YOUTUBE που το συνδέει απ' ευθείας με ένα HDMI/DVI καλώδιο σε Monitor. Για τον ήχο σπάει το πλαστικό στο καλώδιο AV για να χωρέσει στη κονσόλα. Οπότε δε χρειάζεται TV για το XBOX. Ενδιαφέρον!

Επεξ/σία από sYn
Δημοσ.

Χθες αγορασα κ εγω την 2311...

Οντως εξαιρετικη...

Εχει ενα κολλημενο pixel...δεν βγαζει πρασινο κ λευκο. Δεν εχω την διαθεση να ασχοληθω με εγγυησεις κλπ γτ πρεπει να φτασεις στους 3 ποντους απ την οθονη και να ειναι full screen πρασινο/λευκο για να το προσεξεις. Αρα δεν υπαρχει λογος για εγγυησεις κλπ..

Θελω μονο να μου πειτε 2 πραματα για tinting bleeding κλπ σουρτα φερτα να δω πως το τσεκαρω. Προς το παρον δεν εχω προσεξει τπτ περιεργο...

Δημοσ.

Αν θέλεις πάντως ένα τηλέφωνο τους παίρνεις και στην αλλάζουν.Καλύτερα να το κάνεις τώρα που είναι νωρίς παρά να τρέχεις αργότερα.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος για εμενα να την αλλάξω.

Είναι ένα πιξελ το οποίο είναι στην κυριολεξία αφανές.

Αν μπλεξω με εγγυησεις η μια που θα μου στειλουν θα ειναι επισκευασμενη η αλλη μπορει να εχει 2 pixels η αλλη μπορει να εχει περισσοτερο tinting κ ενα σωρο ιστοριες.

Προς το παρον δεν μπλεκω. 3 χρονια εχω μπροστα μου. Αν χειροτερεψει τοτε βλεπουμε...

Δημοσ.

Διαβάζοντας το θέμα μου μπήκε και εμένα η ιδέα να την πάρω.Λέτε να βάλω πωλητήριο στην HP2448 (ούτε 9μηνο δεν την έχω) ? Και να πάω στην 2311 ή στην 2410 ? :rolleyes: Θα δώ μεγάλη διαφορά σε εικόνα ?

Δημοσ.
Διαβάζοντας το θέμα μου μπήκε και εμένα η ιδέα να την πάρω.Λέτε να βάλω πωλητήριο στην HP2448 (ούτε 9μηνο δεν την έχω) ? Και να πάω στην 2311 ή στην 2410 ? :rolleyes: Θα δώ μεγάλη διαφορά σε εικόνα ?

Εγώ στην θέση σου δεν θα σπαταλούσα λεφτά για μια άλλη όταν ήδη θα είχα μια πάρα πολύ καλή οθόνη στα χέρια μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...