Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει την παραελαβα σημερα το πρωι ...

Την εβαλα στη DVI θυρα....

Η βαση τα σπαει εχω να πω ..

Στην αρχη προσπαθουσα να δω τις διαφορες αλλα δεν παρατηρουσα πολλα πραγματα ....

Αλλα οταν εβαλα διπλα και το παλιο μονιτορ και εκατσα να παρατηρησω τοτε αρχισα να καταλαβαινω τις διαφορες ... :-D

Τη συνιστω σε ολους ....

Η τιμη της για αυο που παιρνεις απλα δεν υπαρχει ...

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κυριολεκτικά πλαστικό είναι.Παίζει να έχει και κανένα κομμάτι σίδερο μέσα για να την κάνει βαριά και έχει και tape αντιολισθητικό κάτω για να μην κουνιέται καν.Βέβαια εκτός από αυτό δηλαδή την κατασκευή,μεγάλο + στη βάση είναι και το ότι μπορείς πολύ εύκολα να πηγαίνεις την οθόνη μπροστά,πίσω,δεξιά,αριστερά,πάνω,κάτω και να την φέρνεις εκεί που θέλεις κάθε φορά.

Εννοείται καμία σχέση με τις οθόνες τις απλές του εμπορίου.Καταλαβαίνεις ότι η οθόνη είναι σοβαρή πριν καν την ανοίξεις μόνο και μόνο από τη βάση της.Νιώθεις την απόσβεση των χρημάτων σου μόνο και μόνο από την κατασκευή και τη βάση.

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ επιτέλους εχθές, μόνο τα καλύτερα έχω να πω για την οθόνη, πολύ καλή ποιότητα, φοβερή βάση, τα χρώματα απλά θεϊκά, όσο αναφορά για τα παιχνίδια δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα (στα 8ms αναφέρομαι ), παίζω το BBC2 με ΑΤΙ 5850 όλα στο φουλ σε ανάλυση 1920Χ1080....................................:-)

Δημοσ.

Μεγιά!

Εγω παρατηρησα πως στο σχεδιασμό σελίδων κτλ η ζωη μου εγινε πολυ πιο ευκολη!!! Δε ξερω γιατι ισως λογω το οτι δεν αλλαζουν τα χρωματα αναλογα πως το κοιτάς! Βλεπω καθαρα τις διαφορες χρωμάτων

Δημοσ.
Μεγιά!

Να 'σε καλά Πάρης, νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει για το PC μαζί με τον Q6600 και το Lian Li......!!!

• Moderators
Δημοσ.

Και σε μένα κατέφθασε χθες. Μια χαρά όλα. Μου πήρε λίγο να συνηθίσω τις διαστάσεις .Πριν είχα μια κανονική 19" Eizo 1911H η οποία (με TN Panel) αν και όχι κακή για τη δουλειά που τη χρησιμοποιούσα (μέχρι τελευταία που άρχισε να με δυσκολεύει), ήταν άθλια από άποψη χρωμάτων και γωνιών θέασης.

Τέσπα, η Dell είναι μια χαρά και με βολεύει εξαιρετικά για Visual Studio, Blender 3d και ένα σωρό άλλα προγραμματάκια.:-D

Δημοσ.
παίζω το BBC2 με ΑΤΙ 5850 όλα στο φουλ σε ανάλυση 1920Χ1080....................................:-)

Last time I asked, το BBC2 ήταν κανάλι... :rolleyes:

Δημοσ.

Eμένα πάντως τρεμοπαίζει κάπως και αυτο φαινεται σε γκρι background.Αλλα οπως το βλεπω απο κοντα ειναι σαν να εχει θορυβο. Μαλλον το dsub θα φταιει

Δημοσ.
Eμένα πάντως τρεμοπαίζει κάπως και αυτο φαινεται σε γκρι background.Αλλα οπως το βλεπω απο κοντα ειναι σαν να εχει θορυβο. Μαλλον το dsub θα φταιει

Η κάρτα σου δεν έχει έξοδο DVI?

Δημοσ.

Α οκ!

Απο όσο ξέρω η σύνδεση VGA υστερεί σημαντικά σε σχέση με την DVI (αναλογική η μια ψηφιακή η άλλη), άρα μάλλον είναι θέμα σύνδεσης και οχι οθόνης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...