Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπορούσες να αγοράσεις και καμία glossy αν έχεις τέτοιες ευαισθησίες.Δεν έχει πρόβλημα η οθόνη πάντως.Εσύ έχεις πρόβλημα με τα μη glossy μόνιτορς.Και το πιθανότερο αν δεν είχε αυτό το ρημάδι να ήταν υπέροχη για εσένα και να μην την πάλευε ο περισσότερος κόσμος που δεν μπορεί τα glossy.

Δημοσ.

Την έχω από τη Δευτέρα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μια ερώτηση μόνο, αυτό το DisplayPort, φαντάζομαι είναι καλύτερο από το DVI. Τι θα κερδίσω αν τη συνδέσω με ένα DisplayPort-DVI cable?

Δημοσ.

Παίδες, ενδιαφέρομαι να αλλάξω και γω τίμιο το 17αράκι μου (LG), και να πάρω την 23άρα dell. Με c2d@2,4 και 4890 ati, στην ανάλυση των 1920*1080, πιστευετε ότι θα έχω μεγάλο framedrop στα παιχνίδια σε σχέση με το 1280*1024 που έτρεχα μέχρι τώρα?

Επίσης, είναι κουραστική σε κοντινή απόσταση μετά απο πολύωρη χρήση λόγω εργασιών, gaming, ταινίες κλπ??

Τέλος, 16:10 ή 16:9 είναι το μέλλον των αναλογιών?

Δημοσ.

Ανάλογα.. όσο ανεβαίνει η ανάλυση τόσο πιο πολύ πεφτει το βάρος στην γραφικών..αρα και πάλι καλά θα είσαι :-)

Ρίξε και κανα oc στον cpu..

Δημοσ.

Αχα, i see..Καλά, δε το συζητώ games όπως το gta ίσως δεν παλύονται καθόλου.. Αλλά υποθέτω ότι π.χ. τα Oblivion(heavily modded),Fallout3, Mass Effect, Assassin's Creed 2, Metro 2033 κλπ. δε θα έχουν πρόβλημα.

Oclock δύσκολο να ξανακάνω με την τωρινή μου σύνθεση, γιατί κάνει πολύ θόρυβο, και δεν ξαναδίνω λεφτά για cooler. Όσο αφορά τα άλλα 2 μου ερωτήματα, ξέρει κανείς?

Και κάτι τελευταίο, με το downscaling πως τα πάει? Αν αποφασίσω να ρίξω λίγο την ανάλυση (1600*X) θα πιξελιάζει έντονα?

Δημοσ.

16:9 είναι το μέλλον.

Για εργασίες δεν βολεύει και πολύ πιστεύω .

Πάντως στις ταινίες και στα games ειναι αστέρι λόγο του 16:9

-Για την ανάλυση που ρωτάς δεν γνωρίζω:Ρ

• Super Moderators
Δημοσ.
Την έχω από τη Δευτέρα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μια ερώτηση μόνο, αυτό το DisplayPort, φαντάζομαι είναι καλύτερο από το DVI. Τι θα κερδίσω αν τη συνδέσω με ένα DisplayPort-DVI cable?

από ότι έχω ακούσει λιγότερο input lag...

Δημοσ.
Αχα, i see..Καλά, δε το συζητώ games όπως το gta ίσως δεν παλύονται καθόλου.. Αλλά υποθέτω ότι π.χ. τα Oblivion(heavily modded),Fallout3, Mass Effect, Assassin's Creed 2, Metro 2033 κλπ. δε θα έχουν πρόβλημα.

Oclock δύσκολο να ξανακάνω με την τωρινή μου σύνθεση, γιατί κάνει πολύ θόρυβο, και δεν ξαναδίνω λεφτά για cooler. Όσο αφορά τα άλλα 2 μου ερωτήματα, ξέρει κανείς?

Και κάτι τελευταίο, με το downscaling πως τα πάει? Αν αποφασίσω να ρίξω λίγο την ανάλυση (1600*X) θα πιξελιάζει έντονα?

Φίλε μια χαρά θα τα πάει η κάρτα.Αρκετά τίμια.Θα κάνεις κάποιες παραχωρήσεις βέβαια όπου χρειαστεί γιατί ανεβαίνεις τρελά σε ανάλυση αλλά το αποτέλεσμα δεν νομίζω να σε απογοητεύσει.Εγώ με 4870 είμαι και μια χαρα παίζω μέχρι στιγμής.Η δική σου είναι και δυνατότερη.Απλά όπου είναι βαρύ το παιχνίδι δεν γίνεσαι υπερβολικός με το AA,και σε λίγα παιχνίδια ίσως χρειαστεί να πέσεις λίγο σε γραφικά.Αλλά η γνώμη μου είναι 1000 φορές καλύτερα σε 1920χ1080 στην 23άρα και με ένα σκαλί πιο κάτω τα γραφικά παρά 1280χ1024 σε 17άρα με όλα στο φούλ...Εντάξει μην περιμένεις δηλαδή να είσαι στο ίδιο framerate που ήσουν σε 1280x1024..Είναι τεράστια η διαφορά ανάλυσης..Να ξέρεις ότι κάποιες υποχωρισούλες θα της κάνεις..

Το σίγουρο είναι πως η κάρτα σου πλέον έχει μικρότερο χρόνο ζωής,δηλαδή θα την αλλάξεις πιο σύντομα από ότι υπολόγιζες αλλά ένα χρόνο ακόμη πιστεύω θα σε βγάλει με μικροπαραχωρήσεις σε λίγα παιχνίδια,από εκεί και πέρα το μέγεθος θα το συνηθίσεις.Εντάξει τώρα άμα πας από 17άρα σε 23άρα τον πρώτο καιρό θα έχεις λίγο θεματάκι με τα μάτια σου μέχρι να συνιθίσεις,αν και η οθόνη είναι τέρμα ξεκούραστη αλλά όσο να ναι...κάνεις πολύ μεγάλη αλλαγή..οπότε be prepaired για κάτι τέτοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...