Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτό το dynamic contrast έχει καταστρέψει κόσμο :P

ναι υπάρχει δυνατότητα με hdmi to dvi-d καλώδιο απλά θα πρέπει να συνδέεις το PS3 σε ξεχωριστά ηχεία μιας και η οθόνη δεν έχει. Το ίδιο ισχύει και για το tv tuner (με d-sub)

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλά δεν υπάρχει περίπτωση η επόμενη μου αγορά σε οθόνη να μην είναι αυτή...

Είχα πάρει την Dell 2209WA με IPS panel ... στα 220ευρώ από overclockers.co.uk που την είχαν σε προσφορά.... Η οθόνη δεν παίζεται, εργονομικά βλέπω είναι ίδια με αυτό το μοντέλο που αυτό είναι πολύ θετικό και σας το λέω μετά από 1 χρόνο χρήσης.

ThReSh σ' ευχαριστώ που μου είχες δώσει το link εδώ, με οδήγησε σε μια επιτυχημένη αγορά!

Δημοσ.

Εγώ παιδιά δεν κρατήθηκα την χτύπησα, λογικά θα την παραλάβω την Πέμπτη!!!!:-D:-D

Καιρός ήταν να αντικαταστήσω την 19αρα LG!!

Δημοσ.

Την παρέλαβα... Απο στήριξη ειναι οτι καλυτερο εχω δει!

Και δεν ειναι τοσο ασχημη οσο νόμιζα...

Τωρα την τρεχω σε αναλυση 1280 * 800 λόγω λαπτοπ.Μπορω να την βαλω και σε αλλο συστημα αλλα ειναι φασαρία..

Καποια στιγμη που θα το βάλω θα σας πω για αλλαγες..

Μερικές φωτο

http://img132.imageshack.us/gal.php?g=img2447l.jpg

Δημοσ.

Να ρωτήσω , στην msystems σαν τρόπο πληρωμής έχει και αυτόν εδώ(αντί για πιστωτική που χρειάζεται συνήθως για δόσεις) ,

*4. Εάν δεν είσαστε κάτοχος πιστωτικής κάρτας, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από την Msystems, με 2 έως και 36 δόσεις μέσω χρηματοδότησης.

Με λίγα λόγια;

• Super Moderators
Δημοσ.

έχει και αντικαταβολή...

το 4. είναι η κλασικές δόσεις χωρίς προκαταβολή, μέσω τράπεζας...χρειάζεται και αντίγραφο φορολογικής δήλωσης αν δεν κάνω λάθος

Δημοσ.

Εγώ παντως απο Msystem τη πηρα και ηρθε οδηγος εδω και την εφερε... Πληρωσα 0,01 Ευρω παραπανω αλλα εντάξει!

Πάντως εχω ενα προβλημα flickering.Δηλαδη το σκουρο γκρι τρεμοπαιζει οπως το βλέπω λιγο..

Μηπως φταιει το οτι το εχω συνδέσει με VGA λαπτοπ;

Δημοσ.
Ένα unboxing video της 23αρας(review δεν υπαρχει ακομα στο youtube)

Aυτο υπαρχει εδω και καιρο ... :P

Review δεν εχουμε ακομα ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...