Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 αυτό το dynamic contrast έχει καταστρέψει κόσμο ναι υπάρχει δυνατότητα με hdmi to dvi-d καλώδιο απλά θα πρέπει να συνδέεις το PS3 σε ξεχωριστά ηχεία μιας και η οθόνη δεν έχει. Το ίδιο ισχύει και για το tv tuner (με d-sub)
vagarap Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Καλά δεν υπάρχει περίπτωση η επόμενη μου αγορά σε οθόνη να μην είναι αυτή... Είχα πάρει την Dell 2209WA με IPS panel ... στα 220ευρώ από overclockers.co.uk που την είχαν σε προσφορά.... Η οθόνη δεν παίζεται, εργονομικά βλέπω είναι ίδια με αυτό το μοντέλο που αυτό είναι πολύ θετικό και σας το λέω μετά από 1 χρόνο χρήσης. ThReSh σ' ευχαριστώ που μου είχες δώσει το link εδώ, με οδήγησε σε μια επιτυχημένη αγορά!
PETERANOS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Εγώ παιδιά δεν κρατήθηκα την χτύπησα, λογικά θα την παραλάβω την Πέμπτη!!!!:-D Καιρός ήταν να αντικαταστήσω την 19αρα LG!!
UpToDate_ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Αυτήν την στιγμή που παίζει για καλύτερη τιμή? http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=10596
ΠάρηςΓ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Την παρέλαβα... Απο στήριξη ειναι οτι καλυτερο εχω δει! Και δεν ειναι τοσο ασχημη οσο νόμιζα... Τωρα την τρεχω σε αναλυση 1280 * 800 λόγω λαπτοπ.Μπορω να την βαλω και σε αλλο συστημα αλλα ειναι φασαρία.. Καποια στιγμη που θα το βάλω θα σας πω για αλλαγες.. Μερικές φωτο http://img132.imageshack.us/gal.php?g=img2447l.jpg
UpToDate_ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Να ρωτήσω , στην msystems σαν τρόπο πληρωμής έχει και αυτόν εδώ(αντί για πιστωτική που χρειάζεται συνήθως για δόσεις) , *4. Εάν δεν είσαστε κάτοχος πιστωτικής κάρτας, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από την Msystems, με 2 έως και 36 δόσεις μέσω χρηματοδότησης. Με λίγα λόγια;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 έχει και αντικαταβολή... το 4. είναι η κλασικές δόσεις χωρίς προκαταβολή, μέσω τράπεζας...χρειάζεται και αντίγραφο φορολογικής δήλωσης αν δεν κάνω λάθος
nikos21aek Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Και δεν ειναι τοσο ασχημη οσο νόμιζα... E;;; Είναι δυνατόν να σου φαινόταν άσχημη;
UpToDate_ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ένα unboxing video της 23αρας(review δεν υπαρχει ακομα στο youtube)
ΠάρηςΓ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Εγώ παντως απο Msystem τη πηρα και ηρθε οδηγος εδω και την εφερε... Πληρωσα 0,01 Ευρω παραπανω αλλα εντάξει! Πάντως εχω ενα προβλημα flickering.Δηλαδη το σκουρο γκρι τρεμοπαιζει οπως το βλέπω λιγο.. Μηπως φταιει το οτι το εχω συνδέσει με VGA λαπτοπ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 παίζει να είναι το d-sub κλασικά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 ναι d-sub λέγεται... δοκίμασέ την με dvi-d ή displayport
alexis333 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ένα unboxing video της 23αρας(review δεν υπαρχει ακομα στο youtube) Aυτο υπαρχει εδω και καιρο ... Review δεν εχουμε ακομα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα