Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

λογικά θα έφερναν κάποια κομμάτια, έγιναν οι προπαραγγελίες, "εξαντλήθηκαν" και άλλαξε η ημερομηνία για 2 Ιουνίου?

• Super Moderators
Δημοσ.

tinting στις 21.5 & 23" ? που τις βρήκαν κιόλας?

το tinting διορθώθηκε στην 24αρα με το νέο revision και η 27αρα δεν είχε πρόβλημα

• Super Moderators
Δημοσ.

aha, μάλιστα...για να δούμε και reviews, λογικά θα περιμένουμε πάλι νέο revision :P

Δημοσ.
όχι, το S-PVA έχει καλύτερο μαύρο (δλδ βγάζει καλύτερο contrast) ενώ το h-ips έχει καλύτερη ποιότητα χρωμάτων

Ωραια, οποτε για την ωρα θα μεινω με την Eizo S2031W.

Αν οντως ειναι πολυ καλυτερη αυτη της Dell θα βγαλω την παλια στο σφυρι!

Δημοσ.

Καλη χρυση η οθονη και με λογικοτατη τιμη για το panel/inches.(Αν φυσικα ερθει ελλαδα με αυτη την τιμη και οχι την τιμη του εκαστοτε λαμογιου...)

Αλλα αυτο το 8αρι ms μου καθεται απιστευτα ασχημα...

Δημοσ.
Καλη χρυση η οθονη και με λογικοτατη τιμη για το panel/inches.(Αν φυσικα ερθει ελλαδα με αυτη την τιμη και οχι την τιμη του εκαστοτε λαμογιου...)

Αλλα αυτο το 8αρι ms μου καθεται απιστευτα ασχημα...

κοιτα νομίζω πως το 8 είναι g to g και απο το ψαξιμο που έκανα 8 ms ειναι υπέρκαλο για παιχνίδια... Εξάλλου θεωρητικά το ιδανικό για παιχνίδια ειναι 16 ms και κάτω...

Και 8 με 5 ms στο ματι πολλοί λένε οτι δεν υπάρχει διαφορά ..λογο φυσικών περιορισμών

Και οτι 5 ms ειναι οι περισσότερες TN . και οσες λενε 2 ms οτι είναι μούφα ψέμα δηλαδή το μετράνε αλλιώς...

Για αυτο πιστευω οτι καμια σχέση απλά..

Αλλα δε ξερω το Input lag της

Δημοσ.

Η dell μου ειπε σε 1-2 βδομαδες...

Παντως απο το hong kong κάνει 179 Ευρώ η μεγάλη..

Βεβαι δε ξέρω αν γινεται να τη παραγγείλουμε απο εκεί

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχεις εγγύηση όμως αν την πάρεις εκτός Ευρώπης, θα πρέπει να την στείλεις έξω σε περίπτωση που πάθει κάτι

Δημοσ.

Και ειλικρινα στις 23 ιντσες τι περιμενεις να δεις ? Γωνιες θεασης ξερουμε ηδη, ρυθμο αποκρισης, RGB/Adobe ποσοστο καλυψης ξερουμε ηδη οποτε δεν νομιζω πως υπαρχει περιπτωση το review να δειξει κατι κακο. Μπορει να μιλησει για θορυβο βεβαια η για backlight bleeding αλλα οκ αυτο δεν προσδιοριζει την οθονη και σιγουρα σε αυτα τα χρηματα δεν περιμενει κανεις την Lamborghini των οθονων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...