UpToDate_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Ρε μη το μαμάτε το θέμα με οφφτόπικ συνέχεια, έλεος. Όλη η 3η σελίδα είναι γεμάτη με άκυρα ποστς εκτός απο 2.. Έσυ μόλις τι έκανες δηλαδή;
Bigi444444 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα έτσι;Δεν έχουμε ακόμα δηλαδή τίποτα δοκιμές...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 όχι δεν έχω δει πουθενά reviews μέχρι στιγμής...
Nik.K Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Γιατί θα ακριβαίνουν τα panel; Με ενδιαφέρει γιατί θέλω να φτιάξω eyefinity setup. Γιατι ακριβηναν οι μνημες ? Δεν ειμαι μελος του consortium και σιγουρα απεχω απο αυτα τα παιχνιδια. Απλα αναφερα τι ακουγεται.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Εκτός απο το 8ms που αλλού υστερούν; Ενα παιχνίδι μπορεις να το παίξεις αξιοπρεπώς η οχι με μια τέτοια οθόνη;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 παιχνίδι μπορείς να παίξεις άνετα και σε monitor με ονομαστικό 16ms RT, προσωπικά δεν βλέπω κάτι τραγικό ακόμα και στο παλιό μου 19αρι PVA που είχε 30ms RT
ΠάρηςΓ Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Σκεφτομαι αν αξίζει το κοπο να περιμένω λίγο για να την πάρω... Βέβαια πιστευω πως κάπου θα υστερεί δε μπορεί να ειναι τοσο φτηνή! Αλλα πιστευω και αυτη να παρουμε μετα θα αρχίσουν να βγαίνουν σε χαμηλο κόστος πολύ καλύτερες! Αλλιώς ισως πάω σε καμια λεντάτι απλή μιας και το κοστος ειναι υψηλο
Haldol Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Εκτός απο το 8ms που αλλού υστερούν;Ενα παιχνίδι μπορεις να το παίξεις αξιοπρεπώς η οχι με μια τέτοια οθόνη; Είναι σα δύο αυτοκίνητα, που σου λέει ο φίλος σου ο ψαγμένος ότι το ένα πιάνει 0-100 σε 9,6 sec ενώ το δεύτερο σε 9,2. Μπορεί να έχει δίκιο. Αλλά εσύ στην πράξη δε πρόκειται να το καταλάβεις ποτέ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Led με TN Panel είναι χειρότερες σε ποιότητα χρωμάτων, FACT... και η Dell 2209WA (eIPS) είναι φτηνή (ουσιαστικά την αντικαθιστούν) αλλά είναι από τα καλύτερα 22αρια της αγοράς
Bigi444444 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Τα ips ποτέ δεν είχαν τους χρόνους απόκρισης των tn.Είναι πολύ καλή τιμή για τέτοιο πάνελ αυτή.Αφήστε που τα 2 και 5 ms που φιγουράρουν οι πιο πολλές οθόνες απέχουν πολύ από τις πραγματικές τους επιδόσεις. Εμένα δε με πειράζει ούτε ο χρόνος απόκρισης ούτε η έλλειψη hdmi ούτε τίποτα.Με τέτοια τιμή δε μπορεί να συγκριθεί με τα tn χρώματα που έχω συνηθίσει και τις σκέφτομαι πολύ σοβαρά.Το μόνο που θα ήθελα είναι 120hz για μια πιθανή μελλοντική μετάβαση σε 3d χωρίς αλλαγή και σε οθόνη.Κατά τα λοιπά τις βλέπω να σπάνε στις πωλήσεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 120hz σε non tn panel δεν έχω δει ούτα καν σε ανακοίνωση
Bigi444444 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Ναι, όντως.Ε ξέρεις τώρα πως πάει.Αρχίζουμε να ψειρίζουμε τη μαϊμού για το τι θα μπορούσε να έχει και τι θα βόλευε τον καθένα από εμάς να έχει.Εγώ πάντως ψήνομαι αρκετά.Σε ένα ξένο φόρουμ είδα πως την τετάρτη περίπου θα έρθουν οι πρώτες 23ρες και θα πέσουν οι πρώτες εκτιμήσεις από χρήστες.
VKostas Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Κατά τα λοιπά τις βλέπω να σπάνε στις πωλήσεις. Εκτός από το Ελλαδιστάν που βρίσκεις μόνο Samsung και LG στα μαγαζιά...
Nik.K Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μιλατε ολοι για reviews οταν δεν υπαρχει κατι να κανεις review. Μπορει να υπαρχει ενα ελαχιστο backlight bleeding πχ αλλα σιγουρα ενα IPS panel εχει φοβερα χρωματα και γωνιες θεασης. Δεν υπαρχει κατι να δουμε, σιγουρα θα ειναι παρα πολυ καλα, απλα για μενα 23 ιντσες πλεον ειναι λιγες.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Παντως απο κατανάλωση σκίζει βλέπω!!! Οι λεντατες lg samsung δε ειναι τοσο καλές!! 33W λέει μονο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα