onasdiss Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Θα ηθελα στο λαπτοπ μου να βαλω τα linux στον εσωτερικο σκληρο και τα windows σε εξωτερικο.πως θα γινει ομως αυτο ωστε να μπορει ο υπολογιστης να ξεκινησει χωρις να εχω τον εξωτερικο σκληρο συνδεδεμενο?και οταν τον συνδεω να με ρωταει με ποιο απο τα 2 λειτουργικα θελω να ξεκινησω?
macabre_sunsets Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Νομίζω δεν μπορείς να βάλεις Windοws σε εξωτερικό (usb) σκληρό. Όσον αφορά τα 2 λειτουργικά, για ποιο λόγο να σε ρωτάει ποιο από τα 2 θέλεις? Όταν βάζεις τον εξωτερικό θα φορτώνεις το ένα λειτουργικό και όταν δεν τον βάζεις το άλλο. Δεν βλέπω τον λόγο να έχεις boot loader.
onasdiss Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 ποιο παλια ειχα βαλει windows στον εσωτερικο και linux στον εξωτερικο.το προβλημα ειναι οτι οταν ηταν συνδεδεμενα με ρωταγε με ποιο θα ξεκινησει,επελεγα και ολα καλα,αλλα οταν εβγαζα τον εξωτερικο δεν ξεκιναγε ο υπολογιστης με τιποτα για αυτο ρωταω.το θεμα ειναι βεβαια να μπεουν τα windows στον εξωτερικο ,αλλα αν οπως μου λες δεν γινετε αστα να πανε.
The_Judas Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Ισως να δημιουργείται πρόβλημα όταν ο boot loader είναι στον εξωτερικό δίσκο. Αν όμως περαστεί στον εσωτερικό μάλλον δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.