louben Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 ΠΑιδια θελω να ξεριζωσω μια παμπαλαια εκδοση του iNTERNET EXPLORER που εχω στον υπολογιστη μου και δεν μπορω να το βρω ουτε στο your uninstaller oyte στην προσθαφαιρεση προγραμματων.Πως μπορω να το ξεριζωσω μια και καλη?
thanos713 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Κάπου αριστερά στην προσθαφαίρεση έχει πρόσθεση αφαίρεση δυνατοτήτων των windows...
Evgenios1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μη το κανεις. Θα εχεις προβλημα με αλλα προγραμματα τα οποια εχουν mini webbrowser.
Lzoakis Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Κατεβασε αυτο : Ccleaner Πανε Εργαλεια>Απεγκατασταση>Ξουτ!! Μετεπειτα κατεβασε αυτο : Internet Explorer 8 Και αστο να υπαρχει, ωστε να αποφευχθουν τα τυχον προβληματα που αναφερει ο φιλος Evgenios1
louben Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Mono με opera δεν κανω δουλεια?Χρειαζεται υποχρεωτικα ο ΙΕ?
Dimitris1948 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Κατεβασε αυτο : CcleanerΠανε Εργαλεια>Απεγκατασταση>Ξουτ!! Μετεπειτα κατεβασε αυτο : Internet Explorer 8 Και αστο να υπαρχει, ωστε να αποφευχθουν τα τυχον προβληματα που αναφερει ο φιλος Evgenios1 δεν γίνετε αυτό που λες...
isay Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Κατεβασε αυτο : CcleanerΠανε Εργαλεια>Απεγκατασταση>Ξουτ!! Μετεπειτα κατεβασε αυτο : Internet Explorer 8 Και αστο να υπαρχει, ωστε να αποφευχθουν τα τυχον προβληματα που αναφερει ο φιλος Evgenios1 Lzoaki λύσε μου δυο απορίες. Απορία πρώτη. Πως θα κάνει απεγκατάσταση παλιού ie μέσα από το ccleaner; Σε βλέπω πολύ σίγουρο. Για αφαίρεση παλαιών εκδόσεων του IE μπορεί να χρησιμοποιηθεί το nlite ή το IEradicator αλλά κάνουν το σύστημα ασταθές. Απορία δεύτερη. Του προτείνεις να βγάλει μια παλιά έκδοση και να βάλει μια πιο καινούργια ( 8 ) και πολύ πιο βαριά; Τότε είναι που θα γονατίσει το σύστημα.
louben Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 δηλαδη παιδια αν καταλαβα καλα ο ΙΕ ειναι υποχρεωτικος σωστα?αλλη μια δεσμευση των windows.....
Waldo_Vrs Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Με το μπαρδόν για τη noobia μου αλλά αν πάει να βάλει τον 8.0 μόνος του θα ξηλώση κατά την εγκατάσταση τον παλιότερο...και θα τον αντικαταστήσει. Δυστυχώς πρέπει να τον έχεις...μετά θα αντιμετωπίζεις αρκετά προβλήματα... Ρίξε μια ματιά στον 8 αν έχεις παλιό μηχάνημα μήπως κάνεις δουλειά με εκείνον και έχεις μόνο έναν... Όσον αφορά την έκδοση δεν είναι τόσο βαρυά όσο έχουν μείνει μερικοί κολημένοι απο τις παλιότερες...ο 8 πάει σφαίρα σαν browser
isay Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 ...Όσον αφορά την έκδοση δεν είναι τόσο βαρυά όσο έχουν μείνει μερικοί κολημένοι απο τις παλιότερες...ο 8 πάει σφαίρα σαν browser Προσωπικά του εδωσα δυο ευκαιρίες, σε υπεραρκετο μηχάνημα και δεν με έπεισε ότι μπορει να σταθεί απέναντι σε FF και opera.
Lzoakis Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Lzoaki λύσε μου δυο απορίες.Απορία πρώτη. Πως θα κάνει απεγκατάσταση παλιού ie μέσα από το ccleaner; Σε βλέπω πολύ σίγουρο. Για αφαίρεση παλαιών εκδόσεων του IE μπορεί να χρησιμοποιηθεί το nlite ή το IEradicator αλλά κάνουν το σύστημα ασταθές. Απορία δεύτερη. Του προτείνεις να βγάλει μια παλιά έκδοση και να βάλει μια πιο καινούργια ( 8 ) και πολύ πιο βαριά; Τότε είναι που θα γονατίσει το σύστημα. Φιλε isay, κακως και λαθος μου, το υπεθεσα. Τελως παντων, επειδη ο χρηστης δεν αναφερει ποιος ειναι ο ιντερνετ εξπλορερ που θελει να βγαλει, παραθετω τους οδηγους για τις πιο παλιες εκδοσεις που βρηκα : Uninstall Internet Explorer 5 Uninstall Internet Explorer 4 Την αλλη εκδοση του IE, την 8, την προτεινα "καλου κακου". Αν θελει την βαζει, αν θελει οχι. Αμα εχεις καμια αλλη απορια, απλα πες μου
Sordnaxela Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Εγώ θα σου πρότινα να μην ασχοληθείς καθόλου. Γιατί να τον βγάλεις, αφού δεν τρέχει πουθενά, ούτε πολύ χώρο πιάνει στο δίσκο μια παλιά έκδοση του IE. Προτροπή για όλους : ΜΗΝ σκαλίζετε τα συστήματά σας όταν όλα πάνε καλά. Μαζί σου, ούτε εγώ θα τον ήθελα τον IE στο σύστημά μου, αλλά αφού το Windows είναι fix σύστημα, μην το σκαλίζεις για μένα. Keep browsing with ff και Opera.
louben Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Αυτο και θα κανω.Αν και δεν θελω καθολου τον ΙΕ ωστοσο καταργωντας τον νομιζω θα δημιουργησω περισσοτερα προβληματα απο αυτα που θα λυσω. Thanks.
louben Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Αυτο και θα κανω.Αν και δεν θελω καθολου τον ΙΕ ωστοσο καταργωντας τον νομιζω θα δημιουργησω περισσοτερα προβληματα απο αυτα που θα λυσω. Thanks.
dancer Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ρε παιδια ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω με ολους εσας που δε γουσταρετε internet explorer γιατι θελετε να τον κανετε απεγκατασταση. Δε θα μπορειτε να λαβαινετε updates αν δε κανω λαθος για XP και πισω και κατι δευτερο το βλεπω σαν λυσα αυτο το πραγμα που εχετε κατα του ΙΕ αφηστε το να υπαρχει δεν πιανει πολυ χωρο και καποια στιγμη μπορει να χρειαστει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.