Προς το περιεχόμενο

Καρτα γραφικων nvidia 6600 κολλημα.

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω μια κερτα γραφικων (nvidia ge force 6600) και οθονη philips 190X6.Την τελευταια εβδομαδα μου εχει κανει δυο φορες το εξης κουφο.Μετα απο καποια ωρα συνεχους λειτουργιας η οθονη κολαει βγαζοντας μου διαγωνιες γραμμες.Oti και να κουνησω(ctrl-alt-del κτλ) δε γινεται τιποτα και μονο αν το σβησω απο το ρευμα επανερχεται.Υποθετω οτι ειναι θεμα καρτας αν και δεν ειμαι σιγουρος.Το κουτι ειναι soprano με καλο εξαερισμο(για θερμοκρασιες).Και κατι τελευταιο.Υπαρχει πιθανοτητα να βρω αντιστοιχη καρτα γραφικων(σε περιπτωση που εχει χαλασει μια και ειναι αρκετα παλια) καια αν ναι ποια?

Δημοσ.

H καρτα ειναι pci express η μητρικη ASUS A8n socket 939.Παντως το θεμα μαλλον ειναι σοβαρο μου το ξανακανε και σημερα.

Δημοσ.

Εφόσον είσαι σε pci-e έχεις άπειρες επιλογές - αλλά αφού επανέρχεται παίζει απλά να είναι θέμα θερμοκρασιών. Καθάρισμα/πάστες και βλέπεις :-)

Δημοσ.

thanks mate.ανησυχουσα οτι λογω παλαιοτητας δε θα ευρισκα καρτες.Να υποθεσω οτι καθε pciexpress κανει σωστα?.Ελπιζω και εγω να ειναι θεμα θερμοκρασιας της μητρικης.

Δημοσ.

Οκ φιλε οποτε αμα το βρω σκουραβαζω πανω καινουργια καρτα γραφικων.Απλα μια ερωτηση(αν και ειναι θεμα αλλου τοπικ).Η καρτα γραφικων που ενδεχομενως βαλλω ειναι plugnplay η χρειαζονται και ρυθμισεις?

Δημοσ.

Αν είναι κάρτα Ati χρειάζεται να σβήσεις τους Nvidia drivers και να εγκαταστήσεις από το internet(προτείνεται) ή από το CD που θα έχει μαζί τους δικούς της, αν είναι πάλι Nvidia η δική σου κάρτα απλά ενημερώνεις το Driver κατεβάζοντας το από το ιντερνέτ πάλι.

Προτείνω να αγοράσεις μια 8800 GT μεταχειρισμένη θα την βρεις σε τιμές κατω των 70euro και θα είναι τέλεια ακόμη και για παιχνιδια. (όχι για hardcore καταστάσεις βεβαια όπως πχ Crysis σε High γραφικά.. άλλα αποτι κατάλαβα δεν εισαι hardcore gamer : )

Η εγκατάσταση του diriver είναι απλή υπόθεση πατάς όλο "next" "next" "next" και "ok" :P

Δημοσ.

Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση.

Απο που μπορω να αγορασω μια μεταχειρισμενη καρτα?Λαμβανοντας υποψη οτι δεν ειμαι οντως hardcore gamer με αυτη κανω τη δουλεια μου(η με μια αντιστοιχη)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512764

γιατι οσο περναει ο καιρος μου το κανει ολο και συχνοτερα και υποψιαζομαι οτι οπου ναναι θα τα τιναξει:cry::cry:

Δημοσ.

Ποιον επεξεργαστή και ποιο τροφοδοτικό έχεις;

Αν είσαι με καναν 2πύρηνο, τουλάχιστον 2GB ram και ποιοτικό τροφοδοτικό, κάτι καλύτερο μπορείς να κάνεις από μια 8400GS.

ΑΝ ευθύνεται η 6600 σου.

Δημοσ.

Eyxομαι να ειναι η καρτα γραφικων.\

Εχω tagan 430 watt και αthlon 3200.Οποτε σηκωνει την αντιστοιχη καρτα?

Να υπενθυμισω οτι το θελω για βασικη χρηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...