electroasd Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Καλησπερα. Ο παροχος που ειμαι ειναι η WIND.Προσφατα αλλα προγραμα και εβαλα αυτο που εχω πολλα MB στο inetrnet. Ειδα οτι στις ρυθμισεις των συνδεσεων μου εχω μονο τις ρυθμισεις wind gprs. Υπαχουν ρυθμισεις για να μπιανω στο Innternet μεσω 3g? Εαν ναι ποιες ειναι αυτες ή που τις βρισκω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhn Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 επισης και εγω Εχω το ETEN X600 με windows mobile 6 professional και την καρτα f2g4 με 1,5 giga internet data και θελω τις ρυθμισεις για την συσκευη. πηρα τηλ. το 1231 αλλα τιποτα .εστειλα μηνυμα ALL στο19234 αλλα καμια απαντηση!!!οταν ανοιγω τον opera μου βγαζει το μηνυμα gnet.b-online.gr. hlp pls thnxs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 APN= gint.b-online.gr, user+pass=κενά, χωρίς proxy server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
electroasd Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 APN= gint.b-online.gr, user+pass=κενά, χωρίς proxy server. Το εκανα και δουλευει αψογα! Ευχαριστω πολυ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.