stavrakas85 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Εγώ την βρήκα αργή και βαρετή παιδιά την ταινία... Μέχρι που με πήρε και ο ύπνος! Όσο είδα δεν συγκρίνεται με του Κέβιν Κόστνερ..
alex_000 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 μου φαινεται περιεργο που ο Ridley Scott επελεξε την χιλιοειπωμενη ιστορια του Robin Hood για νεα ταινια. Θα επρεπε να περιμενει οτι ο κοσμος απλα θα βαριεται να την δει (οπως και εγς) αν και ειμαι σιγουρος οτι συγκριτικα με τον αθλιο Kevin Costner ο Crowe θα ειναι καλυτερος. Οτι και να κανουν το "Men in tights" δεν το φτανουν οποτε ας σταματησουν τις προσπαθειες
john2gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Το έχετε πάρει πρέφα ότι πρόκειται στην ουσία για prequel του Robin Hood που έπαιζε ο Kevin Costner κι όχι για remake; Γιατί βλέπω αρκετές άκυρες τοποθετήσεις PS: Το Men In Tights μπορεί μονάχα να το φτάσει το κινούμενο σχέδιο του 'Ρομπενούλη' (hint: αλεπού)
Cyber_Spartacus Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 η απόβαση της Νορμανδίας στην Αγγλια όλα τα λεφτά..... Έλεος ρε ΣΚΟΤ τι σκεφτόσουν ??
john2gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 η απόβαση της Νορμανδίας στην Αγγλια όλα τα λεφτά..... Έλεος ρε ΣΚΟΤ τι σκεφτόσουν ?? Σε εκείνο το σημείο κάνω στον κολλητό μου <<Τώρα θα ακούσουμε και τα πυροβόλα των Γερμανών με τα ντουκου-ντουκου-ντουκου... Ώπα, άκυρη ταινία>>
freedubus Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Πολύ καλή, οι 2,5 ώρες πέρασαν χωρίς να το καταλάβω. Η τελική μάχη του Ρομπέν με τον 'γλόμπο' ήταν ολίγον τι ξενέρωτη. Πολύ λίγη για τόσο build-up που υπήρχε καθόλη την διάρκεια της ταινίας. Εγώ καλή τη βρήκα ρε σύ. Πάλεψαν με σπαθιά και ο καράφλας τον πήρε, λογικό γιατί ο Ρομπέν ήταν τοξότης. Και μετά νόμισε οτι το Ρομπέν τον σκότωσαν οι βάρκες κι ενώ απομακρυνόταν, τσααααάφ, του τη φόρεσε. Του το χρώσταγε το βέλος άλλωστε, γιατί την πρώτη φορά αστόχησε. Πιο πολυ γούσταρα το σαρκαστικό γέλιο που έσκασε ο καράφλας όταν του τρύπησε το λαιμό το βέλος: "'Αει γαμηθείτε πια με τα κωλοβέλη, κάθε φορα που νομίζω οτι γλίτωσα τρώω ένα" Το έχετε πάρει πρέφα ότι πρόκειται στην ουσία για prequel του Robin Hood που έπαιζε ο Kevin Costner κι όχι για remake; Γιατί βλέπω αρκετές άκυρες τοποθετήσεις Ακριβώς. Και μέσα στην αίθουσα πολλοί δεν το είχαν πάρει πρέφα και απορούσαν.
yannis27gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Το έχετε πάρει πρέφα ότι πρόκειται στην ουσία για prequel του Robin Hood που έπαιζε ο Kevin Costner κι όχι για remake; Γιατί βλέπω αρκετές άκυρες τοποθετήσεις : Για την ταινία ή για το πώς λέγεται το ποδόσφαιρο ανά τον κόσμο;
RottenLungs Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Απογοήτευση... Αυτή η ταινία ήταν η μισή τραγούδι και η άλλη μισή αναίτιες ή και δικαιολογημένες κραυγές. Απορία... Όταν οι γάλλοι κατέβαιναν απο τα πλοία στην παραλία πρίν δούν ότι είχαν έρθει οι Αγγλοι γιατι ούρλιαζαν???? Εμένα αυτό που μου έμεινε απο αυτήν την ταινία ήταν οτι ο σκηνοθέτης προσπάθησε να την κάνει επική ενώ δεν τράβαγε το σενάριο. 6/10 και μόνο επειδή μου αρέσει ο Crowe
meanton Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Η ταινεία ήταν κάπως καλή μπορώ να πω, κάποια στιγμή έκανε κοιλιά βέβαια...αλλα εμένα μ' άρεσε αυτός που έπαιζε τον βασιλια Ιωαννη (Oscar Isaac). Ήταν κούκλος!!!!! Δεν ξέρω εσείς τι λέτε?
benign Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Αισχος ηταν και σαν εμφανιση και αν ηθοποιος.Αν σας αρεσει το θεμα σας προτεινω την σειρα του BBC.Η καλυτερη μεταφορα του βιβλιου που εχω δει. http://www.imdb.com/title/tt0787985/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.