Προς το περιεχόμενο

Robin Hood

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προφανώς γιατί είναι Αυστραλός και παίζει Αυστραλέζικο, που παίζουν χωρίς όλες τις προστατευτικές @@ριές που φοράνε οι Αμερικάνοι. Και φαντάζομαι αυτό εννοούσε.

Κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι ακριβώς τη δήλωση (πρέπει να ξεθάψω το dvd). Μάτσο τύπος, μάτσο απόψεις. Απλά μίλησε εντελώς υποτιμητικά για τη μπάλα (σοκερ).

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1404813_f520.jpg

ακου εκει soccer

Καταλαβαίνεις ότι εκείνος το είπε σόκερ και όχι εγώ' date=' έτσι;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

το κανονικο ποδοσφαιρο ετσι το λενε ολοι οι αγγλοφωνοι soccer.

ενω το αμερικανικο ραγκμπυ το λενε american football.

Δημοσ.
το κανονικο ποδοσφαιρο ετσι το λενε ολοι οι αγγλοφωνοι soccer.

ενω το αμερικανικο ραγκμπυ το λενε american football.

Όχι, δεν το λένε όλοι οι αγγλόφωνοι soccer.

Δημοσ.

δεν σε καταλαβαινω.μου λες δεν το λενε ολοι οι αγγλοφωνοι ετσι.

και σε ρωταω ποιοι το λενε; οι αμερικανοι,οι αγγλοι,οι ιρλανδοι,οι καναδοι,οι αυστραλοι ποια λεξη χρησιμοποιουν συνηθως;

Δημοσ.
δεν σε καταλαβαινω.μου λες δεν το λενε ολοι οι αγγλοφωνοι ετσι.

και σε ρωταω ποιοι το λενε; οι αμερικανοι,οι αγγλοι,οι ιρλανδοι,οι καναδοι,οι αυστραλοι ποια λεξη χρησιμοποιουν συνηθως;

Στο ΗΒ μια χαρά football το λένε το ποδόσφαιρο.

Στις αποικίες είναι άλλο θέμα.

Δημοσ.

Αυτή η ταινία προφανώς είναι τόσο ενδιαφέρουσα και τόσο πολλά μπορείς να γράψεις γι αυτή, ώστε σε λιγότερο από 20 posts το ρίξατε στο ποδόσφαιρο. :mrgreen:

Μία είναι η ταινία, οι άλλες είναι γραφικές απομιμήσεις http://www.imdb.com/title/tt0107977/ :P

Δημοσ.
Αυτή η ταινία προφανώς είναι τόσο ενδιαφέρουσα και τόσο πολλά μπορείς να γράψεις γι αυτή, ώστε σε λιγότερο από 20 posts το ρίξατε στο ποδόσφαιρο. :mrgreen:

Μία είναι η ταινία, οι άλλες είναι γραφικές απομιμήσεις http://www.imdb.com/title/tt0107977/ :P

χαχαχαχα!! Ναι μάλλον δεν είναι και ότι καλύτερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...