Xorxhs! Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 http://www.imdb.com/title/tt0955308/ Την ειδε κανεις? Αξιζει για σινεμα?
kirileman Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Καλό είναι, μου άρεσε, κυλάει νεράκι. Και σπίτι σου να τη δεις, δε χάνεις κάτι φοβερό.
pressure Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Σε σχεση με του 1991 και τον Κοστνερ? Καλυτερη? Κατωτερη? Ιδια?
Kasrith Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Και μενα μου αρεσε. Περναει πολυ ευχαριστα η ωρα, δεν βαρεθηκα στιγμη. Αλλα οπως ειπε ο kirileman, το βλεπεις και σπιτι.
john2gr Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Σε σχεση με του 1991 και τον Κοστνερ?Καλυτερη? Κατωτερη? Ιδια? Σκέψου το σαν prequel εκείνου του Ρομπέν. Πριν δηλαδή επικηρυχτεί παράνομος. Αν και θα παρατηρήσεις πολλές διαφορές μεταξύ των δύο ταινιών σε συγκεκριμένα γεγονότα! Ωραία ταινία. Η τελική μάχη του Ρομπέν με τον 'γλόμπο' ήταν ολίγον τι ξενέρωτη. Πολύ λίγη για τόσο build-up που υπήρχε καθόλη την διάρκεια της ταινίας. Βλέπεται ευχάριστα πάντως κι όχι, δεν φτάνει τις προηγούμενες ταινίες του Ridley
kirileman Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Γιατί λείπει το επικό στοιχείο. Στο μονομαχο πχ, ξαναβάζεις το DVD για δυο τρεις σκηνές και μπορεί να παρασυρθείς να τη δεις όλη. Εδώ δύσκολο. Edit: και ο Mark Strong (ο γλομπος) ειναι μέσα σε κάθε καινούρια ταινία ο πστης! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
KWSN_Men Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Φοβερό ξενέρωμα όταν εμφανίζεται στη μάχη η άλλη με τα ορφανά. Αλλά φοβερό μιλάμε. Κατά τα άλλα, μια χαρούλα.
KilliK Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 βαρετη "ιστορικη" προσαρμογη του μυθυου του Ρομπεν με ενα κοιλαρα αυστραλο με κολαν να τον υποδυεται. περιμενετε για την DC (αν υπαρχει) αλλιως δεν αξιζει να αφιερωσετε χρονο γιαυτην την ταινια. Το θεμα ειναι αν ο Σκοττ το εχει τελικα χασει η απλως ατυχησε με τον Ρομπεν.Διοτι ηδη γυριζει το πρηκουελ του Αλιεν και δεν τα βλεπω πολυ αισιοδοξα τα πραματα.
KWSN_Men Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Πάντως, δεν ξέρω αν την είδες όντως την ταινία αλλά ο (κατά τα άλλα αντιπαθής) Αυστραλός, κοιλιά δεν είχε στη συγκεκριμένη ταινία.
kirileman Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Πάντως, δεν ξέρω αν την είδες όντως την ταινία αλλά ο (κατά τα άλλα αντιπαθής) Αυστραλός, κοιλιά δεν είχε στη συγκεκριμένη ταινία. Ειδικά από τότε που είχε δηλώσει ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι "αντρικό" σπορ όπως το αμερικάνικο φούτμπολ, νομίζω στο making of του Μονομάχου. Το μαμημένο το άθλημα δεν χωνεύεται εύκολα από τις "μεγάλες δυνάμεις" όταν σε κερδίζει ο κοντός, αδύναμος, φτωχός, στραβοχυμένος.
KilliK Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Το μαμημένο το άθλημα δεν χωνεύεται εύκολα από τις "μεγάλες δυνάμεις" όταν σε κερδίζει ο κοντός, αδύναμος, φτωχός, στραβοχυμένος. Πολυ σωστο.Αν και για να λεμε την αληθεια,η Αμερικη στο ποδοσφαιρο εχει κανει τεραστια αλματα και δεν θα ηταν απροσδοκητο αν καποια στιγμη κερδιζε το Μουντιαλ.εδω η ψαρωκωσταινα καταφερε και πηρε το ευρωπαικο... κατι αλλο.Ο Ρασελ επρεπε να ξερει οτι ουτε και το αμερικανικο φουτμπολ ειναι και πολυ αντρικο αν το συγκρινεις με το αγγλικο ραγμπυ,διοτι στο αμερικανικο ειναι αρματωμενοι με πανοπλιες και την γλυτωνουν με μωλωπες,στο αγγλικο ομως τσακιζουν τα κοκκαλα τους αφου χτυπιοουνται σωμα με σωμα.επομενως εχει κανει διπλο φαουλ.
KWSN_Men Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Ειδικά από τότε που είχε δηλώσει ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι "αντρικό" σπορ όπως το αμερικάνικο φούτμπολ, νομίζω στο making of του Μονομάχου. Το μαμημένο το άθλημα δεν χωνεύεται εύκολα από τις "μεγάλες δυνάμεις" όταν σε κερδίζει ο κοντός, αδύναμος, φτωχός, στραβοχυμένος. Προφανώς γιατί είναι Αυστραλός και παίζει Αυστραλέζικο, που παίζουν χωρίς όλες τις προστατευτικές @@ριές που φοράνε οι Αμερικάνοι. Και φαντάζομαι αυτό εννοούσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.