Προς το περιεχόμενο

Προβλημα Εγκαταστασης windows

dee777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα:

Η εγκατάσταση των Windows 7 ξεκινάει κανονικά(αν και κατα την αποψη μου με τεραστια καθυστερηση), προχωράει μέχρι για λίγο και πετάει μνμα οτι δεν υπαρχει το σωστο cd στη μοναδα δίσκου.Εχω δοκιμάσει 4 διαφορετικές εκδόσεις windows 7 χωρις αποτελεσμα και επίσης έκανα κανονικά εγκατάσταση Ubuntu χωρίσ κανένα πρόβλημα. (bios default)

Σύστημα:

MoBo: Asus striker 2 extreme

CPU: intel q9450

RAM: 4x1gb corsair cl 7-7-7-21 1600mhz ddr3

GPU: saphire ati radeon hd 5770

Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ..

Δημοσ.
Μαλλον καποιο προβλημα εχουν τα dvd σου.....

δεν ειναι δυνατον να εχουν 4 διαφορετικα dvd, τα οποία δεν ειναι καν τις ιδιας μαρκας,δεν εχουν γραφτει καν στο ιδιο pc και κανουν κανονικα εγκατασταση σε αλλο pc, το ιδιο ακριβως προβλημα.

μια παρατηρηση, και με όλο το σεβασμο.. δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο μπηκεσ στον κοπο να κανεισ αυτο το post..θεωρεις οτι ειναι κατατοπιστικο ή οτι βοηθαει ή απλα το εκανες,ετσι ρε παιδι μου, γιατι δεν ειχες τι να κανεις? ελεοσ δηλαδη... απλη παρατηρηση...

Δημοσ.
δεν ειναι δυνατον να εχουν 4 διαφορετικα dvd, τα οποία δεν ειναι καν τις ιδιας μαρκας,δεν εχουν γραφτει καν στο ιδιο pc και κανουν κανονικα εγκατασταση σε αλλο pc, το ιδιο ακριβως προβλημα.

μια παρατηρηση, και με όλο το σεβασμο.. δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο μπηκεσ στον κοπο να κανεισ αυτο το post..θεωρεις οτι ειναι κατατοπιστικο ή οτι βοηθαει ή απλα το εκανες,ετσι ρε παιδι μου, γιατι δεν ειχες τι να κανεις? ελεοσ δηλαδη... απλη παρατηρηση...

Δεν ειχα καμμια τετοια προθεση αλλα δεν ειχες διευκρινησει οτι ειναι γραμμενα απο αλλο pc και οτι σε αλλο pc κανουν κανονικη εγκατασταση.Ποτε δεν γραφω κατι...ετσι για να το γραψω.

Το διαπιστωνεις ευκολα πιστευω αν θελεις με μια ματια στα post μου.

Δημοσ.

Μπορεί να το έκανε το post για να σκεφτείς την περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα με τα dvd σου,αφού δεν υπάρχει πρόβλημα στα δισκάκια,μήπως υπάρχει πρόβλημα με την συσκευή dvd;

Δημοσ.
Μπορεί να το έκανε το post για να σκεφτείς την περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα με τα dvd σου,αφού δεν υπάρχει πρόβλημα στα δισκάκια,μήπως υπάρχει πρόβλημα με την συσκευή dvd;

ζητω συγνωμη λοιπον..απλα εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα και εχω φρικαρει...

αν υπηρχε προβλημα με τη συσκευη dvd δεν θα ειχα προβλημα και στην εγκατασταση των linux?

εγκατασταση απο usb flash δεν μπορω να κανω γιατι παντα προτιμουσα external hdds.

σκεφτηκα οτι ισως παιζει καποιο προβλημα με τις ρυθμισεις του bios. σε default δεν εχω καποιο αποτελεσμα.

μετα σκεφτηκα το bios update..δοκιμασα να το κανω απο linux αλλα αντιμετωπισα καποιο προβλημα.

ειλικρινα δεν παει καπου αλλου το μυαλο μου...

Δημοσ.

εγκατασταση απο usb flash δεν μπορω να κανω γιατι παντα προτιμουσα external hdds.

Δε καταλαβαίνω τι εννοείς.

Δεν έχεις usb flash;

Δημοσ.
Δε καταλαβαίνω τι εννοείς.

Δεν έχεις usb flash;

ναι.. δεν εχω φλασακι...τοσο παραξενο? :rolleyes::P

Δημοσ.

H αλήθεια είναι πως ναι, δανείσου ή πάρε ένα να κάνεις την δουλειά σου, από 8€ ξεκινούν τα 4GB.

Δημοσ.

προβλημα στο dvd-rom η στην καλοδιοταινια του, παιδια....

εκανα ghost, απο αλλο pc, στο σκληρο ενα λειτουργικο και εκανα κανονικα εγκατασταση.

γι'αυτο διευκρινησα οτι εχω κανει εγκατασταση ubuntu κανονικα. αφου ρωτησα εναν τεχνικο, εμαθα οτι προβληματα που αντιμετωπιζουν τα windows και σχετιζονται με hardware, πολλες φορες δεν ακουμπουν καν τα linux.

τελως παντων..

ευχαριστω πολυ οσους ασχοληθηκαν και ζητω συγνωμη απ αυτους που, ισως, προσεβαλλα.

απλα πολλες φορες κανω το ιδιο λαθος που ο ιδιος κορο'ι' δευω..απαιτω σε ενα forum να μου βρει καποιος αλλος λύση, σε δικο μου πρόβλημα, χωρίς να ψάξω αρκετά μόνος μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...