LeoNaXe Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μπάκγες έχω ένα μεγάλο πρόβλημα, τον υπολογιστή έχω να τον σβήσω περίπου κάτι μήνες και τώρα που το παρατηρώ όταν σβήνω τον υπολογιστή, οι ανεμιστήρες συνεχίζουν να δουλεύουν και αναγκάζομαι να κλείσω το τροφοδοτικό και να τον ξανά ανοίξω.
zapermania Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Ρίξε ένα βλέφαρο στο manual της μητρικής σου ή μπες bios και ψάξε να βρείς κατί που να έχεις σχέση με αυτό που λες πχ power managment κτλ.Αν θες πες μας λιγο κ την μητρική σου,μν τυχόν την έχει κανείς για να σου δώσει παραπάνω πληροφορίες.Πάντως,πριν σχετικά λιγο καιρό αλλος ένας χρήστης είχε ανάλογο πρόβλημα και είχε φτιάξει θέμα.Ψάξτο λίγο
LeoNaXe Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 η μητρική είναι http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=6&id=2387 θα το ψάξω πολύ το θέμα γιατί τον υπολογιστή θα το δώσω στον ανιψιό μου και δεν θέλω να ανοιγοκλείνει τροφοδοτικό όταν θα το σβήνει
VasKag Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 αν δεις εδω αυτος ειχε το ιδιο προβλημα με σενα... αν διαβασεις και τις 2 σελιδες θα δεις οτι στο τελος αλλαξε τροφοδοτικο γιατι μαλλον εκει ηταν το προβλημα... μπορεις βεβαια να ακολουθησεις αυτα που του προτεινουν μηπως και διορθωθει. σελιδα 1 http://tiny.cc/udi35 σελιδα 2 http://tiny.cc/51cwb
LeoNaXe Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 ωραίο το topic σου φίλε μου αλλά αυτός είχε το πρόβλημα στο τροφοδοτικό γιατί όπως λέει όταν ανοίγει το τροφοδοτικό ξεκινάν πάλη ο ανεμιστήρες χωρίς να ανοίξει τον υπολογιστή ενώ σε εμένα δεν ανοίγουν, συνεχίζουν να δουλεύουν μόνο όταν το σβήνω
VasKag Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 στο πρωτο σκελος βεβαια ειναι το ιδιο με σενα... δλδ οταν κλεινεις το pc οι ανεμιστηρες συνεχιζουν και δουλευουν... ευχομαι να μην ειναι τροφοδοτικο και σε σενα
_Anonymous_ Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Και εμεις το ευχομαστε αλλα το πιθανοτερο ειναι να ειναι το τροφοδοτικο........... ποτε δε ξερεις ομως, για πες μολις βρεις ακρη
LeoNaXe Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 διαπίστωσα και άλλο πρόβλημα, δεν πιστεύω να είναι το τροφοδοτικό. όταν σβήνω τον υπολογιστή οι ανεμιστήρες συνεχίζουν να δουλεύουν, ενώ συνεχίζουν να δουλεύουν όταν πατάω το power on κουμπί και δεν ανοίγει ο υπολογιστής. άρα πρέπει να κλείσω το τροφοδοτικό και να τον ξανά ανοίξω για να ανοίξει πάλη ο υπολογιστής. πιστεύω θα είναι ή από την μητρική ή από το bios ---------- Προσθήκη στις 20:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:27 ---------- διαπίστωσα και άλλο πρόβλημα, δεν πιστεύω να είναι το τροφοδοτικό. όταν σβήνω τον υπολογιστή οι ανεμιστήρες συνεχίζουν να δουλεύουν, ενώ συνεχίζουν να δουλεύουν όταν πατάω το power on κουμπί και δεν ανοίγει ο υπολογιστής. άρα πρέπει να κλείσω το τροφοδοτικό και να τον ξανά ανοίξω για να ανοίξει πάλη ο υπολογιστής. πιστεύω θα είναι ή από την μητρική ή από το bios
zapermania Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δν νομίζω πως είναι το τροφοδοτικό.Κάποια επιλογή στο bios είναι.Ψαξτο λίγο και θα βρείς λύση.Αν δεις οτι δν μπορείς να κάνεις κατι αλλαξε τροφοδοτικό με κανένα απο κανα φίλο σου ή απο κανα αλλο pc και δες αν σου κάνει ξανά τα ίδια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 δουλεύουν όλοι οι ανεμιστήρες? τροφοδοτικού, επεξεργαστή, κάρτας γραφικών και κουτιού? αν ναι τότε κατά πάσα πιθανότητα είναι το τροφοδοτικό, μου είχε τύχει και μένα...
LeoNaXe Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 ναι δουλεύουν όλα. άμα είναι τροφοδοτικό τότε γιατί δεν ανοίγει πάλη ο υπολογιστής όταν πατάω το power on και χρειάζεται να κλείσω τον τροφοδοτικό?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 πρόβλημα του τροφοδοτικού μάλλον... βγάλε τελείως το τροφοδοτικό από το PC βάλτο μόνο του στην μπρίζα και άνοιξε τον διακόπτη του, αν έχει πρόβλημα θα ανοίξει μόνο του αν όχι τότε παίζει να μην φταίει αυτό (κανονικά για να ανοίξει χρειάζεται να ενώσεις 2 pins από το 24Pin cable)
LeoNaXe Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 λοιπόν μάγκες, δεν είναι από το τροφοδοτικό. όταν (δήθεν) σβήνει ο υπολογιστής το ρεύμα συνεχίζει να τροφοδοτεί και δεν δουλεύει το power on, ενώ άμα το κρατήσω για μερικά δευτερόλεπτα σβήνουν κανονικά όλα και μετά ανοίγει κανονικά. πιό μπορεί να είναι το πρόβλημα?
The_Judas Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μήπως αντί για τερματισμό επιλέγεις αναμονή? Επίσης δες τις ρυθμίσεις που έχεις για την διαχείριση ενέργειας: Πίνακας ελέγχου -> επιλογές ενέργειας -> για προχωρημένους
LeoNaXe Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 ρε φίλε δεν είμαι και χθεσινός (media markt). τα έχω δοκιμάσει αυτά αλά..... κούκος αηδόνι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.