Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με Linksys Wag54g2-ez

tilbellos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, προσφατα αγόρασα το Wag54g2-ez adsl router για pstn να το εγκαταστήσω σε ένα φίλο μου σε γραμμή με ταχύτητα 2mbps. με το που το βαζω πάνω δεν συγχρονιζε με τίποτα, προσπάθησα να αναβαθμίσω το firmware αλλα πάλι δεν συγχρόνιζε, λεω θα είναι προβληματικό και θα το πάω για αντικατάσταση. Παίρνω καινούριο router παω να το βάλω πανω και πάλι τίποτα, το δοκιμάζω και στο σπίτι μου και πάλι δεν συγχρόνιζε. το λαμπάκι του dsl ανάβει για 3 δευτερόλεπτα περίπου όταν είμαι στο interface την ώρα που κάνω αλλαγές και μετά σβήνει πάλι. το firmware που έχει το router είναι το 1.00.19. Μήπως το router παίζει μόνο στα 8mbps και πάνω?

Δημοσ.

oxi ολα τα adsl2+ παιζουν και σε απλο adsl και συνηθως στα Linksys Ειναι σαν multimode Που σημαινει οτι δοκιμαζει τα παντα.αλλα μπορεις να δοκιμασεις να βαλεις g.dmt πρωτοκολλο.

Δημοσ.

Νομίζω κατάλαβα γιατί δεν συγχρονιζει.

το Downstream Line Attenuation παίζει οριακά

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: G.dmt

DSL Path Mode: Fast

Downstream Rate: 2048 kbps

Upstream Rate: 256 kbps

Downstream Margin: 14 db

Upstream Margin: 28 db

Downstream Line Attenuation: 42 db

Upstream Line Attenuation: 9 db

Downstream Transmit Power: 11 db

Upstream Transmit Power: 18 db

Δημοσ.
Νομίζω κατάλαβα γιατί δεν συγχρονιζει.

το Downstream Line Attenuation παίζει οριακά

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: G.dmt

DSL Path Mode: Fast

Downstream Rate: 2048 kbps

Upstream Rate: 256 kbps

Downstream Margin: 14 db

Upstream Margin: 28 db

Downstream Line Attenuation: 42 db

Upstream Line Attenuation: 9 db

Downstream Transmit Power: 11 db

Upstream Transmit Power: 18 db

υπαρχουν και ατομα με πιο πολυ απο 42 db attenuation..β.εχεις 14 margin και ειναι μια χαρα.αν συγχρονιζει σε g.dmt Και δεν συγχρονιζει σε multimode απλα ειναι ασυμβατοτητα.σε παλαιοτερο Linksys που δεν υπηρχε η επιλογη multimode το linksys wag354 νομιζω version 1 δεν συγχρονιζε αμα δεν εβαζες καρφωτα g.dmt .για να βγει ομως η επιλογη g.dmt φτιαχτηκε firmware.ηταν ασυμβατοτητα multimode me marak dslam του οτε.το ιδιο ισως και τωρα.

απλα και εσυ και ο φιλος σου μαλλον στο ιδιο dslam

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...