Προς το περιεχόμενο

Καλή ψύκτρα για o/c

randy1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν ειναι μεγαλου προφιλ οι μνημες σου, δλδ ψηλες, ναι θα εχεις ενα θεμα. Αν ειναι νορμαλ οχι βγαινουν σχετικα ευκολα.

Αν και δεν καταλαβαινω γιατι να βαζεις και να βγαζεις τις μνημες.

Οσο για το HAF μια χαρα χωραει, το εχω και εγω αυτο το κουτι.

Όχι σόρρυ λάθος το έθεσα. Θέλω να πως αν θα χωράνε οι μνήμες και άμα θα μπορώ να χρησημοποιήσω όλα τα slots. Πάντως αν μεγάλες εννοείς σαν αυτές http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Dominator-GT-6GB-DDR3-2000-Intel-Core-i7-Ram-Kit-3-x-2GB-PC3-16000.htm τότε πιστεύω έχουμε πρόβλημα...

Φαντάζομαι ότι εννοεί άμα θα του τρώει κανένα slot απο τις ράμ η ψύκτρα .

A μπράβο!:-D:P

Δημοσ.

Ok και τώρα είμαι σε δίλλημα. Η50 για το ελάχιστο χώρο που πιάνει ή D14 για τις λίγο καλύτερες επιδόσεις, αλλά σαν αντάλλαγμα τον χώρο του μισού κουτιού?

Νικ μου είχες πει πιο πριν ότι μπορώ να βάλω και άλλο ανεμιστηράκι στην D14. Μήπως αυτό μπορεί να γίνει και στην Η50 και να πιάσει τις επιδόσεις της D14? Αν ναι πως το κάνω αυτό?

Δημοσ.

Μαμα η H50 δεν ακουμπαει την D14, oχι σε κουτι με καλο airflow.

Ακομα και με 2 ανεμιστηρες σε Push And Pull η H50 παλι δεν ακουμπαει την D14 στο ιδιο κουτι, ποσο μαλλον αν βαλεις και 3ο ανεμιστηρα στην D14.

Απο εκει και περα το ζητημα ειναι ΑΝ θα χρειαστεις τρελες επιδοσεις ωστε να βαλεις την D14 και ΑΝ εχεις ευαερο κουτι.

Δημοσ.
εφ'όσον πας σε intel μπορείς να κοιτάξεις και prolimatech

Aυτή είναι συμαβτή με τα sockets 775 / 1136 / 1156 εγώ αν πάω σε intel θα πάω σε 1366.;) Ευχραιστώ πάντως.

Δημοσ.
Aυτή είναι συμαβτή με τα sockets 775 / 1136 / 1156 εγώ αν πάω σε intel θα πάω σε 1366.;) Ευχραιστώ πάντως.

Αν δεν έχω χάσει χρόνια χωρίς να το έχω καταλάβει η intel δεν έχει βγάλει socket 1136 :P. Λάθος στο site του πλαισίου είναι. Μια χαρά μπαίνει σε 1366

Δημοσ.

Ο τυπος εχει ριξει αρκετη δουλεια...Εχει τριπλο radiator πανω (3χ120 - 360Rad) με αποτι βλεπω μια αρκετα δυνατη Swiftech 655 pump , βασικα την ποιο δυνατη της εταιρειας και μεγαλο reservoir.

Τα block του ειναι της Swiftech, γενικα ολο το Setup μαλλον ξεφευγει απο το Budget σου.

Οπως και να εχει σε i7 με idle οι 32 βαθμοι δεν ειναι κατι εξαιρετικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...