sakis.1971 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Παιδες γεια σας, θα ηθελα την βοηθεια σας.Ειμαι κατοχος των windows 7 και σημερα το πρωι μου εμφανιστηκε το εξης προβλημα. Δεν μπορω να αλλαξω τις ρυθμισεις του user account μου. Δεν μπορω να κανω επαναφορα συστηματος. Δεν μπορω να κανω προσθαφαιρεση προγραμματος. Δεν μπορω να αλλαξω την group policy. Ουτε και απο τις εντολες cmd. Ουτε απο safe mode μπορω να κανω επαναφορα συστηματος.Γενικα εχασα τον ελεγχο του υπολογιστη μου. Ουτε το tune up τρεχει, ουτε το advanced system care με αφηνει να τρεξω. Εντολες UAC.Regedit δεν με αφηνει αν περασω κ.λπ Εχασα τα δικαιωματα διαχειριστη κ.λ.π Μου εμφανιζει τα εξης οταν παω να τρεξω κατι : " Η λειτουργια αποκλειστηκε λογω της πολιτικης της ομαδας. Για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνηστε με το διαχειριστη του συστηματος".
sakis.1971 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Για ιούς έχεις τσεκάρει? Ηδη γινεται τωρα ο ελεγχος με το nod32
sakis.1971 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 αν και ειναι περιπου στο 70% δεν εχει βρει τιποτε....
sakis.1971 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Κάνε ένα scan και με αυτό... Λοιπον αν και το κατεβασα απο εκει, δεν με αφηνει να το τρεξω... ¨Εχει αποκλειστει απο μια πολιτικη ομαδας.Για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνηστε στο διαχειριστη του συστηματος" ετσι γραφει...
thanos713 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Πριν σου τα κάνει όλα αυτά, έκανες τίποτα περίεργο?
firewalker Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δες κάτω δεξιά για εικονίδιο που δεν υπήρχε πριν. Μήπως σου βγαίνει και καμιά προειδοποίηση για κακόβουλο λογισμικό, να κάνεις scan κ.τ.λ.;
sakis.1971 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Πριν σου τα κάνει όλα αυτά, έκανες τίποτα περίεργο? Ναι επειδη ορισμενα προγραμματα δεν ετρεχαν, διαβασα στο google για καποιες εντολες π.χ 1) Πήγαινε Start 2) Γράψε cmd.exe και πάτα δεξι click > Run as administrator(Εκτέλεση ως Διαχειριστής) 3) Γράψε αυτό: net user administrator /active:yes και πάτα enter οταν εκανα restart μου εβγαλε ποιο account να επιλεξω.. μου εβγαλε 2, το δικο μου και του διαχειριστη επελεξα του διαχειριστη το προγραμμα ωστοσο δεν ετρεξε επειδη στις επαννεκινησεις εβγαζε πιο account να διαλεξω σκεφθηκα να του ξαναδωσω την ανιστροφη εντολη net user administrator /active:no ωστε να μην το ξαναβγαλει και μαλλον απο εκει αρχισαν ολα.... ---------- Προσθήκη στις 17:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:16 ---------- Δες κάτω δεξιά για εικονίδιο που δεν υπήρχε πριν. Μήπως σου βγαίνει και καμιά προειδοποίηση για κακόβουλο λογισμικό, να κάνεις scan κ.τ.λ.; κανενα ξενο εικονιδιο ---------- Προσθήκη στις 17:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:17 ---------- συγχωρηστε με παιδες αλλα θα απουσιασω για 1.30 ωριτσα. Παντως αν εχετε την καλοσυνη γραψτε μου τις πιθανες προτασεις και εγω θα τις διαβασω και θα τις εφαρμοσω μολις γυρισω...:o:o
thanos713 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δεν μπορω να κανω επαναφορα συστηματος. Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
The_Judas Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δοκίμασες να δώσεις πάλι την εντολή net user administrator /active:yes από safe mode?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.