Προς το περιεχόμενο

MSN spam messages

i love rock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα εδώ και αρκετό καιρό έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές μου έρχονται μηνήματα από contacts που έχω στο live messenger , τα οποία μηνύματα μου λένε να μπω σε ένα Link .....Aυτό και αν δεν είναι ύποπτο ......Με αποτέλεσμα να έχω πολύ καιρό να βάλω το Live messenger για να μην έχω το μυαλό μου εκεί .

Το θέμα είναι αυτό για ποιον λόγο γίνεται .....κάνουν κάποιο είδος hack στον λογαριασμό του χρήστη ...και αν ναι γιατί δεν του αλλάζουν τον κωδικό μιας και πολλά άτομα μου στέλνουν τα συγκεκριμένα μηνύματα εδώ και πάρα πολύ καιρό χωρίς να έχουν χάσει το account τους ...

Υπάρχει κάποια λύση να μπλοκάρουμε αυτού του είδους τα μηνύματα ;

Δημοσ.

To contact που σου στέλνει τα μηνύματα, πρέπει να αλλάξει κωδικό, είτε/και να ελέγξει τον υπολογιστή του για virus/malware.

Αν δεν κάνεις κλικ στα links που σου στέλνει, εσύ δεν έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

το λέω αυτό γιατί καμιά φορά μπορεί να το πατήσεις κατά λάθος .Δεν υπάρχει τρόπος να τα αποφύγουμε αυτά ...To pidgin μπορεί να τα κόψει αυτά τα μηνύματα;

Δημοσ.

εργαλεία - επιλογές - ασφάλεια

και ξεκλίκαρε το να επιτρέπονται οι συνδέσεις (Links) στα παράθυρα ομιλίας σου.

Disabled URL links. Windows Live Messenger delivers optional security enhancements that help prevent users from accidentally clicking on a Web-site link in a conversation that may pose a risk. Users using Windows Live Messenger will have the option to disable links that are sent to them. Those who opt to use this feature will continue to receive the text of a link in IM but will not be able to click on it directly from the Windows Live Messenger conversation window.

Δημοσ.

Μια χαρά πολύ καλή λύση ...αλλά ρε παιδιά ακόμα προσπαθώ να το αποφεύγω το msn δεν ξέρω δεν μου βγάζει πολύ ασφάλεια ...Άσε που μετά δεν μπορείς να το κάνεις clean uninstall ...

Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας .

Δημοσ.

με τα Link που λες το πιθανοτερο αν τα κλικάρεις δεν ειναι να κολήσεις ιο.

αλλά να σε μεταφέρει σε σελίδα που θα ζητάει login για να σου "κλέψει" το pass σου.

μιλάμε δηλαδη για Phishing όχι για virus κτλ που θα κολλήσει το Msn και θα πρέπει να το κάνεις unistall Κτλ

αυτο ακριβώς έχουν πάθει και οι φίλοι σου το πιο πιθανόν.Δεν είναι θέμα ασφάλειας του Msn. Αλλά θέμα βλακείας του κάθε χρήστη που θα κάνει Login στην κάθε άκυρη σελίδα με το windows live password του

Δημοσ.

ναι έχεις απόλυτο δίκιο ......Αν είναι μπορεί να περιμένω την καινούρια έκδοση που θα βγει αν και βλέπω να αργεί ακόμα

Δημοσ.

γιατί να περιμένεις την καινούργια;

το αγγλικό κείμενο παραπάνω είναι αρκετά παλιό. η επιλογή για disable Links υπάρχει ήδη. απλά είναι ότι βρήκα πρόχειρο σχετικά με το τι κάνει το disable links , γιατι βαριόμουν να γράφω :P

Δημοσ.

xaxaxaax η καινούρια έκδοση είναι πραγματικά καλή και θα δουλεύει και πιο καλά με τα windows 7 .....δεν μπορώ να βρω το link Πραγματικά θα κάνουν τρελές αλλαγές

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...