Προς το περιεχόμενο

Η Google παραδέχεται ότι κρυφάκουγε σε προσωπικά ασύρματα δίκτυα

StefxOup

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ρε παιδιά.μονο εμένα με παρεξένεψε?πως γίνεται το αμάξι της google να περνάει απο διάφορα ασύρματα δίκτυα και να βλέπουν τι κάνουν οι άλλοι χρήστες?

δηλαδή,εγώ μπορώ να περάσω απο το δικό σου ασύρματο δίκτυο και να δω τι κατεβάζεις?!αυτό δεν χρειάζεται ολόκληρο hack στο modem και όλα τα σχετικά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

sniffing λεγεται και αν το εχει και ξεκλειδωτο ειναι και πολυ απλο (τουλαχιστον η google ειπε πως υπεκλεπτε ανοιχτα δικτυα). Αλλα γιατι να το κανουν αυτο? Αυτο με φοβιζει...

Οσο για τα 600γιγα, τα 100 πρεπει να ειναι απο την ελλαδα μονο! Βαλτε awmn,twmn και λοιπα.. χιλιαδες open access points!

Να πω κάτι άλλο εγώ, πως γίνεται με το Ipod που έχει ασύρματη σύνδεση και δεν έχει gps όταν πατάς το locate me να σου λέει που βρίσκεσαι ακριβώς, μήπως γι'αυτό το λόγο υποκλέπταν τα ασύραματα δύκτια;

Δεν γίνοται αυτά!

Φαντάσου να μένεις σε τουριστική περιοχή και να μαζεύονται έξω απο το σπίτι σου Άγγλοι-Γάλλοι-Πορτογάλοι για να συνδεθούν στο ασύρματο σου!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ε ωραία, ας ξεκλειδώσουμε όλοι τα WiFi μας να αυξηθεί ο τουρισμός κατακόρυφα! Problem solved. Μετά κερνάμε και τα θηλυκά φραπέ :lol:

...δεν γνώριζε για την ύπαρξή τους και σκοπεύει τώρα να τα διαγράψει, έπειτα από συνεννόηση με τις αρχές της κάθε χώρας...

Τι θα πει “ σκοπεύει τώρα να τα διαγράψει”???

Κάνανε τη μ@κ@κ!@... κατά λάθος υποτίθεται (600GB και δε μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να έκανε μια εφαρμογή για να έχουμε ένα τέτοιο λάθος)... το λογικό δεν είναι να τα διαγράψουν απευθείας;

Άσχετα πόσο κακό, ανήθικο κτλ είναι αυτό που έγινε σίγουρα δε φαίνεται για λάθος!

Δεν το θεωρώ απίθανο το προγραμματιστικο λάθος αλλά δε βρίσκω το λόγο σε ένα βανακι με μια κάμερα να υπάρχει τερματικό με sniffer πάνω του. Και οκ βλέπει ασύρματα δίκτυα ελεύθερα γιατί συνδέεται γιατί τραβάει δεδομένα γιατί τα αποθηκευει και πάνω από όλα πού ώστε να γίνεται εν αγνοία της εταιρίας;;; Βρωμαει η δουλειά αλλά το γεγονός ότι το ομολόγησαν μόνοι τους κάτι μου λέει. Α ναι και γιατί βα ρωτήσουν για να τα διαγράψουν; :Ρ

Και κάτι τελευταίο άσχετο: εφόσον έχεις ανοιχτό το wifi σου (ξεκλειδωτο) δεν σημαίνει ότι δε σε νοιάζει για την ασφάλεια του; Δεν είναι παράνομο να παίρνεις από γείτονα σου Ίντερνετ αν είναι ανοιχτός είναι παράνομο αν σπάσεις το κλειδί του.

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Είναι παρανομο να παιρνεις ασύρματο δίκτυο γείτονα χωρίς τη συγκατάθεση του. Πολλοί έχουν μάλιστα άγνοια όσον αφορά κλειδωματα κτλ. Από την πράξη αυτή κινδυνεύουν και αυτός που μπαίνει και αυτός που το έχει.

• Super Moderators
Είναι παρανομο να παιρνεις ασύρματο δίκτυο γείτονα χωρίς τη συγκατάθεση του. Πολλοί έχουν μάλιστα άγνοια όσον αφορά κλειδωματα κτλ. Από την πράξη αυτή κινδυνεύουν και αυτός που μπαίνει και αυτός που το έχει.

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=390524

δες όμως τι έγινε και στην Γερμανία, owned να το πω? :P

Πολύ κακό για το τίποτα. Στα 2-3 δευτερόλεπτα που είναι ο χρόνος για να περάσει απο το σπίτι, πόσα δεδομένα να συλλέξει και πόσο αξιοποιήσιμα είναι αυτά; Είναι σαν να έχω τις κουρτίνες ανοιχτές και να κάθομαι στο δωμάτιο. Με είδες για 3 δευτερόλεπτα. Και;

+1

ρε παιδιά.μονο εμένα με παρεξένεψε?πως γίνεται το αμάξι της google να περνάει απο διάφορα ασύρματα δίκτυα και να βλέπουν τι κάνουν οι άλλοι χρήστες?

δηλαδή,εγώ μπορώ να περάσω απο το δικό σου ασύρματο δίκτυο και να δω τι κατεβάζεις?!αυτό δεν χρειάζεται ολόκληρο hack στο modem και όλα τα σχετικά?

fail. και 23423423 πακετα να πιασεις απο ενα A.P. δεν θα βγαλεις ακρη. Στο κατω κατω, αν η google ηθελε πληροφοριες θα τις επερνε απο τις ISPs.

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=390524

δες όμως τι έγινε και στην Γερμανία, owned να το πω? :P

Δεν νομίζω να είναι παντού έτσι

http://compnetworking.about.com/od/wirelessfaqs/f/legal_free_wifi.htm

Προσωπικά δεν μου έκανε τόσο εντύπωση η είδηση αλλά το γιατί καθυστέρησε τόσο και παρουσιάστηκε με αυτό τον τρόπο.

http://news.softpedia.com/news/German-Officials-Horrified-by-Google-Street-View-WiFi-Snooping-140439.shtml

Η είδηση σαν είδηση έγινε γνωστή πριν περίπου ένα μήνα και η εντύπωση που μεθοδευμένα δημιουργείται σήμερα είναι η google δεν σέβεται την ιδιωτικότητα των πολιτών, σε ό,τι αφορά το street view, λέτε όμως το ίδιο να ισχύει και για άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της;;;; :-)

Εμένα άλλο με προβληματίζει: γιατί να παραδεχτεί από μόνη της το λάθος της; Την ρώτησε θα μου πείτε μία επίσημη υπηρεσία... Ε, και; Κάτι άλλο βρωμάει από πίσω αδέρφια...

http://google-latlong.blogspot.com/2010/04/importance-of-geolocation-services.html

και η αναθεωρημένη έκδοση:

http://googleblog.blogspot.com/2010/05/wifi-data-collection-update.html

στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν εκαναν κατι τετοιο. passive wardriving ηταν. δεν ειναι νομικα παρανομο.

για τα ψεμματα που ειπαν πρεπει να καταδικαστουν

Λατρεύω το War Driving and so does Google!

μαλλον ξεχνας τον χρυσο κανονα του.. οτι δεν κανεις ποτε connect/sniffareis σο.. γκουγκλ λαβς μορ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...