Προς το περιεχόμενο

asp .net πρόβλημα με formview

son3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΕια σας,

έχω εισάγει ένα αντικείμενο formview στη σελίδα μου και εμφανίζω κάποια στοιχεία από τη βάση.

θα μπορούσα να πάρω από αυτά το ID που εμφανίζεται και να το αποθηκεύσω σε μία μεταβλητή?

ευχαριστώ

Δημοσ.

με .NET γίνετια νομίζω και έχει κάποιο έτοιμο... τώρα για php κτλ δεν γνωρίζω αν μπορεις να βγάλεις κάποιο datagrid

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
ΓΕια σας,

έχω εισάγει ένα αντικείμενο formview στη σελίδα μου και εμφανίζω κάποια στοιχεία από τη βάση.

θα μπορούσα να πάρω από αυτά το ID που εμφανίζεται και να το αποθηκεύσω σε μία μεταβλητή?

ευχαριστώ

Ναι φυσικα γινετε αλλα δεν μας λες σε τι γλωσσα δουλευεις .. Ας πουμε οτι δουλευεις σε C# ...

Αν υποθέσουμε τωρα οτι στην formview εχεις ID = formview1 και το Label που εχεις μεσα για την απεικόνιση του ID εχει ID = IDlabel

τοτε στο αρχειο cs της σελιδας που εχεις το FormView πας και γραφεις τα παρακάτω ..

Λογικα αν θες να παρεις μονο την τιμη του και να την αποθηκευσεις σε καποια μεταβλητη τοτε θα βαλεις τον κωδικα στην συνάρτηση Page_Load

>Label  MyID = FormView1.Row.FindControl("IDlabel") as Label;
string IdValue = MyID.Text;
Response.Write("IdValue");

Αυτό ήταν ....

Τώρα δεν έτρεξα το συγκεκριμένο για παραπάνω από μια εγγραφές και με ενεργοποιημένο το Paging . Αλλά λογικά πάντα το IdValue θα πέρνει την τιμή του εικονιζόμενου ID....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...