mikelamar Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Σήμερα ο Η/Υ παρουσίασε το εξής πρόβλημα. Μετά από 10 λεπτά λειτουργίας η οθόνη μπήκε σε κατάσταση αναμονής, χωρίς να μπορώ να την επαναφερω. Έκανα πολλές επανεκινησεις αλλά τπτ. Κάπου αγανακτησα κ το παρατησα αλλά ύστερα από κανά δεκάλεπτο δοκίμασα να το ξανανοιξω κ πήρε κανονικά η οθόνη, αλλά μόνο για 5-10 λεπτά, μετά μπήκε πάλι στην αναμονή. Ο Πύργος λειτουργεί κανονικά, έτσι ακούγεται τουλάχιστον. Τα έχω βάλει όλα κατευθείαν στο ρεύμα χωρίς ups κτλ αλλά μάλλον δεν εφτεγε αυτό. Αν είχε πρόβλημα κάποιο από τα hardware θεωρώ ότι δεν θα είχε ξαναλειτουργησει καθόλου. Έχω μπερδευτεί εντελώς κ γράφω κ από iPhone γιατι έχω δώσει το λάπτοπ σε ένα φίλο...Ριχτε καμία ιδέα... Sent from my iPhone using Insomnia.app
TheELF Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μάλλον υπερθερμαίνεται η κάρτα γραφικών,και σβήνει για να μην χαλάσει,η παρουσιάζει πρόβλημα η οθόνη σου.’Ανοιξε το κουτί και καθάρισε το ανεμιστηράκι τις κάρτας γραφικών όσο καλύτερα μπορείς και ξαναδοκίμασε.
mikelamar Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μάλλον υπερθερμαίνεται η κάρτα γραφικών,και σβήνει για να μην χαλάσει,η παρουσιάζει πρόβλημα η οθόνη σου.’Ανοιξε το κουτί και καθάρισε το ανεμιστηράκι τις κάρτας γραφικών όσο καλύτερα μπορείς και ξαναδοκίμασε. Προς το παρόν έβαλα μια άλλη οθόνη που είχα καβατζα κ δείχνει ότι παει καλά...θα το αφήσω αρκετή ώρα ανοιχτό να δω τι θα γίνει...#anathema_tis_afragies Sent from my iPhone using Insomnia.app
caution Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Αν δεις ότι με την καβατζο_οθόνη όλα πηγαίνουν καλά - you got your answer
mikelamar Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δυστυχώς για λίγο όλα πήγαν καλά, αλλά όταν πήγα σήμερα να ανοίξω τον Η/Υ δεν επερνε με καμία δύναμη. Ξυλωσα το τροφοδοτικο χωρίς πολύ σκέψη κ πήγα πήρα ένα άλλο, αργότερα θα το μονταρω κι ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα γιατί με κούρασε... Δεν πήρα κανένα ακριβό αν κ ηθελε ο Πλαισιος να μου πασαρει ένα ζαλμαν 75€...λολ τόσα λεφτά δεν κάνει ούτε ο πυργος αυτή τη στιγμή που είναι 4χρονων, έδωσα 35€ κ πήρα ένα, κι αν κρατήσει 1-2χρονακια ευχαριστημένος θα είμαι... Sent from my iPhone using Insomnia.app
mikelamar Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Ναι πηρα ένα premier 550αρι καλά παει ως τώρα ευτυχώς...έχω win7 ultimate Sent from my iPhone using Insomnia.app
phanispal Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Βασικά είναι σα να πέταξες 35€, αλλά τέλος πάντων. Ας σου βγει καλό, άλλο που τη διαφορά θα τη δώσεις στη ΔΕΗ..
Heatspreader Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 τη διαφορά θα τη δώσεις στη ΔΕΗ.. Efficiency 65% Oh My gAd! Τουλάχιστον τη δουλειά του να κάνει ο άνθρωπος.
mikelamar Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δηλαδή τι efficiency έπρεπε να ειχει ρε παιδιά...!!!! Sent from my iPhone using Insomnia.app
mikelamar Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δηλαδή τι efficiency έπρεπε να ειχει ρε παιδιά...!!!! Sent from my iPhone using Insomnia.app
phanispal Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Power_supply_unit_%28computer%29#Energy_efficiency
phanispal Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Power_supply_unit_%28computer%29#Energy_efficiency
mikelamar Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Anyway το εν λογω εχει 70% Γενικα ομως δεν νομιζω οτι αξιζει να βαλεις χρηματα σε ενα μηχανημα 4 ετων. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.