kostispit Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Γεια σας παιδια και καλως σας βρηκα.Ειστε η τελευταια ελπιδα μου.Για 2 χρονια ειμουν συνδρομητης της ΟΝ χωρις κανενα προβλημα. τον τελευταιο μηνα δελεαστηκα απο την γνωστη προσφορα της forthnet με nova μαζι και ειπα να γινω κ εγω συνδρομητης. Ομως το εχω μετανοιωσει πολυ . Πριν με την ΟΝ δεν ειχα προβλημα με το wireless και καθομουνα οπου ηθελα και ειχα ασυρματη συνδεση. Να τονισω πως πιανω ασυρματα με ενα usb της crypto 54gb. κανενα προβλημα δεν ειχα με την ΟΝ. απο τοτε που εγινε η καινουρια συνδεση με forthnet εχω προβλημα με το thomson to router. Πηρα να τονισω τα προβληματα μου και μου καναν αντικατασταση 3 router. Oμως εχω το ιδιο προβλημα , Η συνδεση απο κατω στην μπαρα γραφει φουλ σημα, 54gb αλλα ιντερνετ εχω πολυ μα πολυ αργο μεχρι που κολαει στο τελος. Να τονισω πως ενσυρματα δεν εχω προβλημα. Μπηκα μεσα στη σελιδα του ρουτερ και ειδα να γραφει ποτε 11gb και ποτε 7 και ποτε 24 gb. 54 gb γραφει μονο για μια φορα και μετα κατεβαινει τρελα. Μπορειτε να με βοηθησεται..? εχεται ιδεα τη μπορει να φταιει..? Αυτοι στην forthnet η επισημη πλεον απαντηση της ειναι οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα παραπανω και οτι φταιει η ο υπολογιστης η το usb , η να μην καθομαι μστην βεραντα και να πιανω μονο ενσυρματα ιντερνετ. Εχω σκεφτει να παρω στην γραμμη του καταναλωτη, που θα δικαιωθω σιγουρα για μη υποστηριξη τους και να ακυρωθει το συμβολαιο τους, η να παω να αγορασω εγω ενα ρουτερ με επιπλεον η να αλαξω το ασυρματο usb !!! Σας εχει τυχει κατι αναλογο η να γνωριζεται πιθανον αιτια...? ---------- Προσθήκη στις 16:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:45 ---------- Κανεις ....?????
giorgoslouk Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Κατέβασε αυτό και εγκατέστησέ το στο λάπτοπ.Θα σου δείξει τα ασύρματα δίκτυα που υπάρχουν δίπλα σου και τα κανάλια στα οποία εκπέμπουν.Το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιούν κι άλλοι το κανάλι που εκπέμπεις.Βρίσκεις λοιπόν ένα ελεύθερο κανάλι,βάζεις το Thomson να εκπέμπει εκεί και τελειώνεις.Άλλαξε επίσης το όνομα του δικτύου σου (SSID) από Thomsonxxxxxx σε κάτι άλλο πχ.το όνομά σου και είσαι έτοιμος.
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 να πας σε αυτο για τον καταναλωτη δεν θα αλλαξει κατι.κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι θα παιζει ενα ρουτερ με ολα τα usb sticks.καταρχην πχ για μενα το crypto usb stick ειναι για κλαματα.επειδη εχω σεταρει παρα πολλα thomson εχω δει ενα διο πραγματακια. α.με acer Laptop me wi fi καρτα acer δεν επαιζε με wpa β.πολλες φορες αν εχεις θεμα να μην βρισκεις wireless κτλ αλλαξε καναλι.δοκιμασε 1,6,11 .δοκιμασε με διαφορα κλειδωματα επισης wpa Η wpa2 η wpa/wpa2 και δες ποιο παιζει καλυτερα.δοκιμασε με αλλο usb stick αμα εχεις γιατι crypto sucks οπως δοκιμασε με πιο νεους drivers για το usb stick.τελευταια λυση λιγο Unofficial αλλο firmware για το thomson
cmaniac Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 τελευταια λυση λιγο Unofficial αλλο firmware για το thomson Πρωτη λυση και 100% official αυτο που ειπες τελευταιο. Δευτερη λυση αναβαθμιση των driver των συσκευων σου.
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Πρωτη λυση και 100% official αυτο που ειπες τελευταιο. Δευτερη λυση αναβαθμιση των driver των συσκευων σου. einai official οπως ειπες απλα Unofficial για δυο λογους.εναν οτι η thomson δεν τα δινει σε πελατες.β.επειδη πολλοι isp αν δουν οτι εχεις αλλαξει firmware και οτι εχεις καποιο θεμα σου λενε γιατι το αλλαξες. κατα τα αλλα οπως ειπε ο φιλος cmaniac ειναι λιγο εως πολυ Must να το αλλαξεις το firmware.cmaniac στο 585 εβαλα αυτο που ειχες σηκωσει χωρις το user.ini.ενα reboot το εχω ως τωρα κατα τα αλλα να πω την αληθεια εκεινο που σου ειχα γραψει επαιζε λιγο καλυτερα.με το wireless τρωει κατι κολληματα τωρα αλλα who cares.απλα ενημερωτικα.για το 784 δεν εχω προλαβει ακομα. επισης για Update τους drivers για τον φιλο πιο πανω ας το κανει πρωτου το firmware η ας το κανει ακομα και αν κανει Update το firmware.το update ειναι το λιγο δυσκολο οι drivers πιο ευκολοι.χαθηκε η thomson να κανει το Update μεσα απο το μενου.ελεος.ολα τα θελουν δυσκολα.βλεπε cli.mexri και το nat μεσα απο cli να βγαινει το και ids
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.