Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανενας ποτε ξεκιναει η τριτη σεζον του Merlin ? (προβαλλεται και στον ΑΝΤ1 αλλα η πρωτη σεζον).

Δημοσ.

Στην ελλαδα λες:<<από φθινόπωρο και βλέπουμε>>.

Παντως σε ενα ξενο forum που ειχα δει ελεγε απο σεπτεμβρη-οκτωβρη θα το βαλλουν στην αγγλια.Τα γυρισματα εχουν ξεκινησει απο τον απριλιο.

Πιστευεισ οτι θα παει και για 4η σεζον

• Super Moderators
Δημοσ.
Στην ελλαδα λες:<<από φθινόπωρο και βλέπουμε>>.

όχι για το εξωτερικό λέω

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

τελικα ειχα δικιο αρχισε .Αντε να δουμε τι θα γινει φετος αν και πιστευω οτι αργα-γρηγορα θα πεθανει ο gaius και uther και θα γινει μαχη μερλιν vs morgana-morgause.Tουλαχιστον να εχει αλλες 3-4 σεζον ακομη

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Merlin βλέπει κανένας ή μόνο εγώ το βλέπω? :-D

Ξεκίνησε και η πέμπτη season, όλα καλά αλλά πότε θα αποκαλύψουν οτι ο Merlin έχει μαγικές δυνάμεις? Κουράστηκα :angry:

Επεξ/σία από Dimitris19
Δημοσ.

καλά ναι θα μας βγάλει την παναγία μέχρι αυτό...

Το πάνε δηλαδή για πολλούς κύκλους ακόμα?

Δεν φαίνεται πάντως να βιάζονται :huh:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω πιστευω οτι μπορει και να μην το δειξουν τελικα καθολου και να μην αποσπαστει τη μαγεια ο αρθουρ.

Ποσα εμειναν 5-6 επεισοδια δηλαδη ποτε θα το καταλαβει ο αρθουρ στο τελευταιο μισαωρο του 13ου επεισοδιου.ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.

Αφηστε που αφησαν και ενδεχομενο για spin off σειρες.

Δημοσ.

Πριν λίγο διάβαζα ότι η πέμπτη σεζόν θα είναι και η τελευταία... Κρίμα πάντως, ήταν από τις λίγες σειρές που όλα τα επεισόδια τα έβλεπες ευχάριστα..

Δημοσ.

Αποψεις για το φιναλε;

Εγω απογοητευτηκα

ελεος περιμεναμε τοσα χρονια να μαθευτει οτι ο μερλιν ειναι μαγος,περιμενα να δω μια επικ μαχη(δεν ζητησα επιπεδου αρχοντα αλλα κατι πιο αξιοπρεπες) και σε 5δευτερολεπτα ταχει γαμησει ολα κ το επεισοδιο αναλωνεται στον αρθουρο π κανει σαν χαζογκομενα π εμαθε οτι ο μερλιν του εκρυβε οτι ειναι μαγος.Στο παρελθον στα 2 μετρα η Γκουεν δεν καταλαβαινε οτι ο μερλιν εκανε μαγικα,στο φιναλε το ειδε απο 1 χιλιομετρο ενα ακυρο γερο να ριχνει αστραπες και τι πιο λογικο να συνειδητοποιησει οτι ειναι ο μερλιν ασε μας κουκλιτσα μου.Το μονο "χαριτωμενο" ηταν τελευταια σκηνη με τον μερλιν στη συγχρονη αγγλια κριμα αλλα περιμενα απο αυτη τη σειρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...