Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση σχετικά με το franchise Alien

Alchemist`

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι 4 πρώτες ταινίες Alien είναι από τις αγαπημένες μου και τις έχω δει πάνω από 500 φορές... Αλλά ρε παιδιά κάποια στιγμή ήρθαν τα παιχνίδια/ταινίες Alien vs Predator, θα 'θελα να 'ξερά ποιανού καθυστερημένου η ιδέα ήταν να μπλέξει 2 τόσα άσχετα πράγματα? Πως συνδυάστηκε η ταινία Predator μ όλα αυτά και με ποιά αιτιολογία στο σενάριο?

Δημοσ.

φαντάζομαι η ιδέα ήρθε από το γεγονός ότι στο Predator 2 σε κάποια σκηνή που δείχνει τα "trophies" κρανιά του predator μέσα στο σκάφος του έχει κι ένα από Alien, πριν άπ'αυτο νομίζω δεν είχαν καμια σχέση.

προσωπικά θα προτιμούσα μια καθαρά συνεχεια του Predator παρα αυτό που έχουν κάνει με το AvP 1 και 2

από την άλλη θα έχουμε 2 Prequel του Alien τα οποια περιμένω κι ελπίζω να είναι καλά μιας και θα είναι πάλι από Ridley Scott

ας ελπίσουμε το Predators που βγαίνει φέτος (αν και δεν είναι sequel καθαρά) να αξίζει τα λεφτά του

by the way τα παιχνίδια ειδικά στο multiplayer τα σπάνε :P

• Moderators
Δημοσ.

Η ιδέα για τις ταινίες AvP, ήρθε από τα graphic novels που είχαν με τη σειρά τους την ιδέα να συνδυάσουν τα δύο "σύμπαντα" από τις αρχικές ταινίες Alien (και Aliens) και Predator.

Στην wikipedia έχει αναλυτική εξήγηση για αυτό(εδώ και εδώ), αν σε ενδιαφέρει να μάθεις παραπάνω πράγματα.

thnx για την πληροφορία για τα Alien Prequels. Δεν είχα ιδέα.

Δημοσ.

από την άλλη θα έχουμε 2 Prequel του Alien τα οποια περιμένω κι ελπίζω να είναι καλά μιας και θα είναι πάλι από Ridley Scott

Αν είναι σαν το Robin Hood σε ποιότητα τότε κλάφτα Χαράλαμπε :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...