gbras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2003 Εχω ενα προβλημα το οποιο ειναι πολυ περιεργο. Προσφατα εβαλα μια καρτα τηλεορασης usb στο φορητο μου(Compaq Pressario 700).Μολις λοιπον ξεκινω το προγραμμα για να δω τηελοραση η απασχοληση του επεξεργαστη παει στο 100%!!(Αθλον 1.2GHz).Δε μπορω να καταλαβω τι φταιει.Βεβαια ο υπολογιστης μετα απο λιγο κλεινει απο υπερθεμανση. Εχω WIN XP και εχω βαλει και τους αναλογους οδηγους. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!
pyro Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2003 ehm, polla programata 0eloune 100% isxu (edw mia com port anoigei kai paei to cpu 100%!), den eixa pote mou laptop kai den jerw ti paizei me ta anemisthrakia....prospa0hse na kaneis underclock (!) gia na krath0oun oi temp se xamhla oria wste na mhn klhnei...
Gabriel Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2003 Mήπως το ρεύμα που αντλεί η USB συσκευή από τη USB θύρα είναι στο όριο;Αλλά και πάλι τι σχέση να έχει με το CPU. Έχεις παρατηρήσει τι γίνεται αν τυχόν βάλεις τη κάρτα τηλεόρασης σε άλλο PC;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2003 Συνήθως τα προγράμματα που συνοδεύουν τις κάρτες τηλεόρασης ζητάνε μεγάλο ποσοστό από τον επεξεργαστή (>40%), αν και δεν θα έπρεπε αφού η εταιρεία θα έπρεπε να είχε κάνει οδηγούς-εφαρμογή που να στηρίζετε στις δυνατότητες του hardware της κάρτας. Όντως, αν δοκιμάσαζες την κάρτα σε άλλο Η/Υ θα ήταν αρκετό για να δεις αν θα είχε την ίδια μεταχείρηση σε επεξεργαστική ισχύς. Επίσης τσέκαρε τι USB version υποστηρίζει η κάρτα και τι ο φορητός ( 1.1; 2.0; )
sniper_206 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2003 Megale na ton topotheteis mono se orizonties sklires epifaneies (oxi se krevatia p.x) wste na mporei na vgei o aeras kai na min yperthermainetai to laptop. Mou eixe tyxei ki emena ta xristougenna pou evaza to laptop sto krevvati gia na dw kamia tainia, Molis to valeis sto grafeio sou i se kapoio trapezi de tha exeis kanena provlima.
gbras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2003 Ton ipologiasti ton exo sto grafeio mou se sxetika kria epifaneia.To thema einai oti xrisimopoieei ton epeksergasti sta oria tou xoris na katalabaino to logo.An kano kodikopoiisi divx toso poli de zorizete o epeksergastis!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.