xrist0f0r0s Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 εκανα καινουρια εκγατασταση το dvd 5.03 debian και δεν ξερω τη εκδοση kde εχω νομιζω 3.5 πως μπορω να ειμαι συγουρος ? και task manager (λειτουργιες που τρεχω,ποση καταναλωση ....) που ειναι δεν το βρισκω δοκιμασα το alt+ctr+del αλλα τιποτα και πως μπορω να παρω τον πυρυνα στπ 2.32 εχω 2.26 αυτα προς το παρον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Καλημέρα. Για την έκδοση kde ανοίγεις τον Konqueror και πας Help -> About KDE Για task manager σε terminal δίνεις top. Για Kernel δες εδώ Kernel Update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 έχεις Debian lenny το οποίο είναι το stable αλλά δεν αντέχετε.θα σου πρότεινα να πας σε testing και έτσι θα αλλάξει και το kde και ο kernel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 οντως δεν αντεχεται εκανα οτι μου ειπατε σε αλλο τοπικ για τον εξωτερικο δεν κανει :S εβαλα αλλο usb πιο μικρο τα ιδια σκατα ---------- Προσθήκη στις 15:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:06 ---------- δεν εχει καποιο γραφικο για task οταν μαγκονι τη θα κανω στην αρχη μου αρεσε παρα πολυ αλλα τωρα δεν ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zynif Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Και γω όταν είχα πρωτοβάλει Debian stable δεν έβλεπε usb δίσκους. Αν κάνεις upgrade σε testing μάλλον θα γίνει μπάχαλο αν δεν ξέρεις. Καλύτερα κατέβασε ένα weekly testing iso ->http://cdimage.debian.org/cdimage/weekly-builds/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Νομίζω κάτι παρόμοιο με tsak manager είναι το systemmonitor Όταν μαγκώνει, τι ακριβώς, δεν σε κατάλαβα άμα εννοείς για την εντολή top μπορεί να την τερματίσεις πατώντας απλά το γράμμα q=quit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 το κατεβαζω τωρα ξερεται εαν εχει κανενα που κανει μονο install το kde και να μην κανει το gnome ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zynif Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Nομίζω ο installer πρέπει να έχει επιλογή να μην εγκαταστήσεις γραφικό περιβάλλον.Αλλά πρέπει να ξέρεις τι πακέτα θα βάλεις μετά την εγκατάσταση για έχει gui. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 τώρα στα γρήγορα το βρήκα http://pkg-kde.alioth.debian.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Λοιποοον. - Εχεις debian stable, αρα kde 3.5.10. - Οπως ειπα και στο αλλο θεμα, για να πας σε .32 ειτε βαζεις τον .32 απο το repo των backports, ειτε πας σε testing ή unstable. - Το cd1 της εγκαταστασης σε οδηγει σε περιβαλλον gnome. Αν δεν θελεις gnome υπαρχει το αντιστοιχο cd1 με kde ή xfce. Αυτο ισχυει και για τα iso του stable και για αυτα του testing. Το unstable δεν εχει ομοιο iso. http://cdimage.debian.org/cdimage/weekly-builds/i386/iso-cd/ http://cdimage.debian.org/cdimage/release/5.0.4/i386/iso-cd/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 εβαλα το testing cd και δινω εντολη apt-get install kde αλλα μου βγαζει Package kde is not available, but is referred to by another package.This may mean that the package is missing, has been obsoleted, or is only available from another source E: Package kde has no installation candidate ---------- Προσθήκη στις 22:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:34 ---------- δεν ξερω απο τα repo να βαλω το 32 εχει κανενα οδηγο για να μαθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 και task manager (λειτουργιες που τρεχω,ποση καταναλωση ....) που ειναι δεν το βρισκω δοκιμασα το alt+ctr+del αλλα τιποτα Πατάς CTRL+ESC ή τρέχεις το ksysguard Επίσης αν έχεις αντιληφθεί πως ένα πρόγραμμα δεν αποκρίνεται (όταν "μαγκώνει") πατάς CTRL+ALT+ESC, εμφανίζεται στον κέρσορα του ποντικιού η νεκροκεφαλή, κάνεις κλικ το παράθυρο που θες και το κάνει kill. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Βασικα ειναι apt-get install kde-desktop αν θυμαμαι καλα.. Kde..,ksysguard...,kde modules....αδηφαγα,αδυσωπητα τερατα:devil:Kαποια μερα θα πηδηξουν απτην οθονη σου και θα σου κανουν massive attack να ξες... Do it nice and simple man...top ή htop(apt-get install htop) για τα backports εδω..http://www.backports.org/dokuwiki/doku.php?id=instructions Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zynif Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Νομίζω είναι kde-minimal kde-standard kde-full τα ονόματα των πακέτων. Πακέτα ψάχνεις με την εντολή apt-cache search όνομα_πακέτου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Εφοσον εχεις testing, και εισαι σιγουρος οτι εβαλες testing, εχεις τον .32. Αν θες να πειστεις, δωσε σε ενα τερματικο "uname -r". Τα μετα-πακετα που βαζουν kde στο testing ειναι αυτα που αναφερει ο zynif. >kde-full - the K Desktop Environment official modules kde-minimal - the K Desktop Environment, minimal applications kde-standard - the K Desktop Environment, standard desktop applications Δεν πιστευω να εκανες εγκατασταση απο το cd1, να ξεκινησες με gnome και να θελεις τωρα να βαλεις kde!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.