Dimitris98X Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Γεια σας, Θα ήθελα τα φώτα σας, καθώς μόλις εγκατέστησα τα Windows 7 Ultimate, και δεν μπορώ να εκτυπώσω στον εκτυπωτή μου από δίκτυο. Ο εκτυπωτής είναι συνδεδεμένος με ένα άλλο PC (μέσω USB), το οποίο είναι σταθερό (έχει Windows 7 Ultimate και αυτό), αλλά από εκείνο τα εκτυπώνει μια χαρά. Το πρόβλημα είναι στο δικό μου. Βέβαια, αν το βάλω από τα Vista στο άλλο PC (είναι Double Boot), δουλεύει και από δίκτυο. Αλλα εγώ θέλω σε Win7 Ultimate. Έχω ανανεώσει τους Drivers, έχω κάνει επανεκκινήσεις, αλλά τίποτα. Παρακάτω σας λέω το μοντέλο του εκτυπωτή και του υπολογιστή μου: Εκτυπωτής: Canon LBP5100 Laptop: Toshiba Qosmio F50 Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Δημήτρης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 να μην έβαζες και αυτή τη φωτογραφία τερας καλα θα ήταν. εφόσον πρόκειται για δικτυακό εκτυπωτή θα πρέπει να τον προσθέσεις απο τις συσκευές δικτύου ή από το φάκελο εκτυπωτές (θα έχεις ανοιχτο και το σταθερό που ειναι συνδεδεμενος και τον εκτυπωτή και 99% θα τον βρεί). Δεν έχουν σχέση τα 7. Εγώ έχω κάνει το ίδιο με server vista και 3 clients: ενα 7 και 2 xp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.