Twisted_Wicked Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Ενας φιλος μου ενω χτες το βραδυ ηταν κανονικα στο ιντερνετ,σημερα το πρωι το pc αρνειται να συνεργαστει με το router. Δοκιμασε το lan καλωδιο (το αλλαξε με αλλο,δοκιμασε διαφορετικη θυρα στο router)-τπτ. Δοκιμασε drivers (ξαναπερασμα,απεγκατασταση,σβησιμο εντελως και fresh install ακομα και τους drivers των win)-τπτ. Το router λειτουργει κανονικα μιας και υπαρχει λαπτοπ συνδεδεμενο επανω του και εχει κανονικα ιντερνετ. Καμια ιδεα γτ εχω ξεμεινει; (νομιζω πως το προβλημα ταιριαζει εδω,αν οχι τοτε ζηταω συγνωμη και να μεταφερθει εκει που πρεπει )
Rabican Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 απο το Event Viewer των Windows εχεις καποια ενδειξη για error σχετικα με το networking?
Twisted_Wicked Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Nope-κανενα σφαλμα.Απλα λεει οτι δοκιμαζει να παρει ip το pc και μετα ειναι σαν να εξαφανιζεται το lan.
nickelodeon Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μπορεί να παίζει κάτι με στατικό ηλεκτρισμό, ας δοκιμάσει ο φίλος σου να βάλει ένα δάχτυλο στην είσοδο της κάρτας δικτύου, εκεί που μπαίνει το καλώδιο του ρούτερ και με το άλλο χέρι να ακουμπήσει μια βρύση, εννοείτε ότι πρώτα θα τον αποσυνδέσει από το ρεύμα. Το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα κάθε φορά που τα win7 πέφτανε σε sleep mode η hibernation καλά θα κάνει να το απενεργοποιήσει. Ακούγεται λίγο mambo jambo αλλά σε μένα έλυσε το πρόβλημα.
Twisted_Wicked Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Οκ αυτο παιζει να ειναι οτι πιο κουφο εχω ακουσει σε tech support(no offence m8) αλλα θα του πω να το δοκιμασει.Δεν πιστευω να τιναξει την μητρικη με αυτο,ετσι;
Fragiskos89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 nickelodeon ειμαι αυτος που ειχε το προβλιμα δοκιμασα αυτο που ειπες και δουλεψε και ιλικρινα δεν ξερω τι να πω... να σε καλα παντως αλλα ιλικρινα ρε φιλε, wtf?????
morgan21 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Καλο θα ηταν να κοιταξεις να φτιαξεις την γειωση. Για να μην σου πω να λυσεις ολο το pc και να το συνθεσεις απο την αρχη ωστε να μην εχει στατικο ηλεκρισμο
djskoufos Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Κάτι παρόμοιο συνέβει και σε μένα τις προάλλες. Μετέφερα αρχεία από pc με 7 σε laptop με xp μέσω του modem/router. Ξαφνικά πέφτει η σύνδεση στο pc και το φωτάκι της αντίστοιχης θέσης στο modem δεν αναβόσβηνε. Δοκίμασα τα πάντα, άλλαξα τα καλώδια, άλλαξα θέση, restore factory settings στο modem, ξανά εισαγωγή κωδικών της σύνδεσης, επανεκκινήσεις το pc, κέντρα βοήθειας των 7, drivers για το ethernet πάλι, τίποτα! Είχα ιδρώσει λίγο είναι η αλήθεια Εν τω μεταξύ το laptop με τα xp ακάθεκτο κανονικά συνδεδεμένο στο internet.. Με τα πολλά από διαχείριση συσκευών απεγκατέστησα το ethernet adaptor μου. Έκανα επανεκκίνηση, τα 7 το ξαναεγκατέστησαν μόνα τους, και ξαφνικά όλα κομπλέ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.