Προς το περιεχόμενο

Καηκε (οχι πως δεν το περιμεναμε..) το CL-110 μου

LuNaTiC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παμε για αλλα... Τι αλλα ομως?

Ακουω προτασεις !

μπορεις να αλλαξεις και τους 2 μεγαλους πυκνωτες αν πιανουν τα χερια σου με τα ηλεκτρονικα με 10 λεπτα/€ κοστος φιλε, αλλιως

α) Linksys wag200

B) Zyxel

c) draytek

d) Netgear

Δημοσ.

Εχω ενα Linksys Wag200g για backup...Ελεγα μηπως να παω σε καποια αλλη πιο καινουργια επιλογη?

Ασυρματο... Τιμες λογικες... ουτε 50ευρω ουτε 400... κατι ενδιαμεσο θα ελεγα

Δημοσ.

Θα σου πω εγω τι εκανα τωρα τελευταια και αν θες το συμμεριζεσε και εσυ. Ειχα draytek, zyxel κ.λ.πες καλες commercial μαρκες μεχρι που δοκιμασα το ανωτερω με το openwag .11 firmware.

Το αποτελεσμα ηταν να εχω ενα ρουτερακι που ουτε με 200 ευρω δεν παιρνεις πλεον και εληξε για μενα το θεμα ρουτερ.

Το βασικο στο ολο project, ειναι οτι φοραει chipaki infineon (Το ιδιο που βαζει η draytek σε ολα τα μοντελα της) που αν διαβασεις λιγο για αυτο, θα καταλαβεις αμεσα οτι σαν επιλογη ειναι κορυφαια, αν διορθωνετε απο καταλληλο soft οπως το openwag .11.

Για αυτο το λογο σου προτεινα το συγκεκριμενο και οχι την ευρυτερη Linksys, την οποια δε συμπαθω και ιδιαιτερα στο θεμα software ομως μονο.

Δημοσ.

Αυτο δε επαιζε καλα. Για το πιο καινουργιο μιλαω που δεν ειναι δικο του. Παιζει και ο woytekm βεβαια μεσα, αλλα ολη τη δουλεια την εχει κανει αλλος.

Δημοσ.
Εχω ενα Linksys Wag200g για backup...Ελεγα μηπως να παω σε καποια αλλη πιο καινουργια επιλογη?

Ασυρματο... Τιμες λογικες... ουτε 50ευρω ουτε 400... κατι ενδιαμεσο θα ελεγα

apeira θεματα για ρουτερ.πολλοι λενε για Netgear dgn2000 αν μιλαμε για κατι που δεν θα βαλεις custom firmware.απο εκει και περα το Linksys θα σου παιξει μια χαρα πιστευω.απλα και official firmware να βαλεις φορεσε του το τελευταιο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...