Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 http://www.guru3d.com/news/evga-to-leave-europe/ John2gr qq μας ? Οχι ρε γαμωτο και η επομενη καρτα ηθελα να ειναι EVGA http://www.techpowerup.com/123702/EVGA_Planning_to_Give_European_Operation_a_Boost.html και εδώ τελείως διαφορετικό άρθρο
Heatspreader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 GTX295 = DEAD MSI GTX295 θεωρείται αντικατάσταση από EVGA GTX295? Κανονικά EVGA GTX295 πρέπει να μου δώσουν?
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δεν γινεται πιο πραγμα?Δεν παιζεις ποτε εσυ πανω απο 60 fps? Για να μην υπαρχει micro-stuttering πρεπει να ειναι ανοιχτο το V-sync...... Και αυτο που λες δεν γινεται,οταν εχεις ανοιχτο V-sync τα max fps ειναι το refresh της οθονης σου(60 στις περισσοτερες περιπτωσεις)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 προσπάθησε για EVGA, με την δικαιολογία του step up και των 10 ετών εγγύησης, αλλά αμφιβάλω για το αν θα βρουν...
Heatspreader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Τι δικαιούμαι κανονικά? Step Up? Δηλαδή αν μου δώσουν EVGA GTX295 τη στέλνω στην EVGA και μου στέλνουν καινούρια κάρτα της αρεσκείας μου?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 κανονικά ίδιο προϊόν είναι και η MSI και πιστωτικό δεν νομίζω να παιχτεί εκτός αν καταφέρεις να τους πείσεις για EVGA που δύσκολα θα βρουν... με το step up στέλνεις την κάρτα στην EVGA (με δικά σου έξοδα) πληρώνεις και την διαφορά τιμής που θα έχει η καλύτερη κάρτα και σου την στέλνουν σπίτι (με δικά τους έξοδα). Το κακό είναι ότι η τιμή που θα κοστίζει η κάρτα σου (ως πιστωτικό στην EVGA) θα είναι η τιμή αγοράς από τον κατάστημα που την πήρες, ενός η τιμή της καλύτερης θα είναι βάση τιμολόγησης του site της EVGA που είναι αρκετά πιο πάνω από τις τιμές στα καταστήματα...
Heatspreader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Η τιμή της απόδειξης που τους πήγα είναι 520Ευρώ. Αυτή βγαίνει στα 530Ευρώ. Δηλαδή πρέπει να δώσω 10Ευρώ. Έτσι δεν είναι? Δεν θα με χαλάσει αν μου δώσουν 480 ή 5870 στο Πλαίσιο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 το step up όμως ισχύει για τις πρώτες 90 μέρες από την αγορά, βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει και από την αλλαγή λόγω RMA μην κοιτάς αμερικάνικες τιμές, πήγαινε σε ευρωπαϊκές που είναι διαφορετικές http://eu.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=015-P3-1489-AR&family=GeForce%20400%20Series%20Family&uc=EUR
Heatspreader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 το step up όμως ισχύει για τις πρώτες 90 μέρες από την αγορά, βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει και από την αλλαγή λόγω RMA Νόμιζα ότι όταν ανέφερες το Step Up γνώριζες ότι γίνεται έστω και από RMA. Καλά δεν με χαλάει καθόλου και η MSI GTX295 που είναι Single PCB. Από εκεί και πέρα θα τους πω μήπως γίνεται να μου κάνουν πιστωτικό έστω στη τελευταία τιμή πώλησης. Πάντως όσες φορές έχω επιστρέψει κάτι μου έκοβαν πιστωτικό στη τιμή τελευταίας πώλησης. Μόνο όταν μου χάλασε η 8800GTX μου έδωσαν μία GTX260 την οποία δεν δέχτηκα και έδωσα κάτι παραπάνω και πήρα 4870x2 και την ίδια μέρα αγόρασα και μία 4870x2 επιπλέον. Ξέρω ότι τελευταία έχει αλλάξει πολιτική και έχουν Stock στις αποθήκες. Βέβαια από ότι έχω ακούσει είναι used. μην κοιτάς αμερικάνικες τιμές, πήγαινε σε ευρωπαϊκές που είναι διαφορετικές Οπότε πάω εδώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 με την MSI να υπάρχει μην ελπίζεις για πιστωτικό...
Heatspreader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Αν έχουν αλλάξει πολιτική, τότε ναι, δεν ελπίζω για πιστωτικό. Αν τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει όμως, μπορώ να τους ζητήσω πιστωτικό. Θα δείξει. Επίσης πως το ξέρουμε ότι υπάρχει η MSI και πως ξέρουμε ότι δεν υπάρχει η EVGA? Μάλιστα εδώ βλέπω ότι υπάρχει EVGA και δεν με χαλάει καθόλου μπορώ να πω! (Αρκεί να μην είναι μεταχειρισμένη)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 stockhouse=μεταχειρισμένα 10000000000% το ξέρουμε γιατί έτσι έχει αναφερθεί σε forums από άτομα που έκαναν RMA στο Πλαίσιο τις GTX295 τους
Heatspreader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 stockhouse=μεταχειρισμένα 10000000000% Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Πως γίνεται να είναι μεταχειρισμένα? Ποιος τα επέστρεψε δηλαδή? Ειδικά η συγκεκριμένη, αν ειναι μεταχειρισμένη, θα είναι και ταλαιπωρημένη από OC! το ξέρουμε γιατί έτσι έχει αναφερθεί σε forums από άτομα που έκαναν RMA στο Πλαίσιο τις GTX295 τους Κατάλαβα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Πως γίνεται να είναι μεταχειρισμένα? Ποιος τα επέστρεψε δηλαδή? To προϊόν μπορεί να είναι χωρίς συσκευασία, επισκευασμένο ή χωρίς παρελκόμενα. Η εγγύηση, η περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται μπορεί να μην ισχύουν Όλα τα προϊόντα του stock house είναι πλήρως λειτουργικά από το site του stockhouse...
Heatspreader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Επισκευασμένο γίνεται να είναι? Από ποιον και πως? Anyway, αν είναι να μην έχει συσκευασίες, κλπ δεν παίζει... Αν δεν γλιτώσω από το Microstuttering να γλιτώσω από τις θερμοκρασίες τουλάχιστον! Θα δείξει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.