Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 και με τους 257.15 Beta χειροτέρεψε σε SLI της σειράς GTX2xx
konstantinos77 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Ενταξει εγω ποτε δεν παιζω μπαλα με beta αλλα γενικα με την 295 με ολες τις εκδοσεις drivers (πλην της εκδοσης που την εψηνε ) πηγαινει σαν το γαργαρο νερακι τα παιχνιδια .
telarin Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 και με το vsync στο on το microstuttering δεν το γλιτώνουμε, απλώς μειώνεται σε κάποιες περιπτώσεις ανάλογα και με τον driver. Τουλάχιστον με κάθε νέα γενιά gpu δείχνει να μειώνεται, κάτι είναι και αυτό.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Το γλιτωνεις οταν εχεις ΑΥΣΤΗΡΑ constant 60 fps
Heatspreader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Tωρα μιλας σωστα...Το microslutering ομως ηταν παντα το μειονεκτημα ολων των dual gpu σε σχεση με τις single.Σε πιστευω βεβαια σε αυτο που λες απλα μην το εστιαζεις τοσο και στην 295.Ειναι θεμα παντως...Το λυνεις παντως αν παιζεις πανω απο την συχνοτητα της οθονης γιατι εξομαλυνεται το step στην καμπυλη frames /sec.Το ερωτημα ομως ειναι για να παιξεις ενα παιχνιδι οπως το metro ποιες ρυθμισεις θα θυσιασεις (πχ ΑΑ,ΑF) για να ανεβεις πανω απο συχνοτητα οθονης ,συνηθως 60Ηz...και αν θες βεβαια να τις θυσιασεις. Μα η συχνότητα της οθόνης είναι 60Hz. Πως να δώσω παραπάνω? Το Metro τι ιδιαιτερότητα έχει? Ενταξει εγω ποτε δεν παιζω μπαλα με beta αλλα γενικα με την 295 με ολες τις εκδοσεις drivers (πλην της εκδοσης που την εψηνε ) πηγαινει σαν το γαργαρο νερακι τα παιχνιδια . Ούτε εγώ παίζω με beta, αλλά υπάρχει και μάλιστα πολύ έντονα. Αν δεν δεις άλλη κάρτα μονού πυρήνα να δουλεύει στο διπλανό PC, απλά το καταλαβαίνεις ελάχιστα έως ανεπαίσθητα, όταν δεις όμως, βάζεις τα κλάματα όπως εγώ. και με το vsync στο on το microstuttering δεν το γλιτώνουμε, απλώς μειώνεται σε κάποιες περιπτώσεις ανάλογα και με τον driver. Τουλάχιστον με κάθε νέα γενιά gpu δείχνει να μειώνεται, κάτι είναι και αυτό. Χωρίς Vsysc πως θα παίξεις? Με οριζόντια γραμμή στη μέση της οθόνης? Δίχνει να μειώνεται, αλλά δεν παύει να υπάρχει. Το γλιτωνεις οταν εχεις ΑΥΣΤΗΡΑ constant 60 fps Ακριβώς... Αυτή τη στιγμή είμαι με 7600GS, δεν έχω GTX295...
konstantinos77 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 To microstuttering το γλυτωνεις οταν αυξησεις τα fps πανω απο την συχνοτητα της οθονης ,αυτο εννοω Ηeatspreader .Το εξομαλυνεις με αυτον τον τροπο .Το metro το ανεφερα γιατι επειδη ειναι ενα game με απαιτησεις δεν μπορεις ευκολα να εχεις και ποιοτητα ανεβαζοντας settings και να ανεβεις και πανω απο τα 60fps για να μην βλεπεις microstuttering .Πρεπει να βρισκεις μια χρυση τομή .
Heatspreader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 To microstuttering το γλυτωνεις οταν αυξησεις τα fps πανω απο την συχνοτητα της οθονης Κάτι τέτοιο δεν γίνεται, οπότε, είναι σαν να μην υπάρχει ως λύση.
konstantinos77 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Κάτι τέτοιο δεν γίνεται, οπότε, είναι σαν να μην υπάρχει ως λύση. Δεν γινεται πιο πραγμα?Δεν παιζεις ποτε εσυ πανω απο 60 fps?
Heatspreader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δεν γινεται πιο πραγμα?Δεν παιζεις ποτε εσυ πανω απο 60 fps? Σε απαιτητικά παιχνίδια δεν γίνεται. Σε αυτό συμφωνούμε όλοι νομίζω. Από εκεί και πέρα αν είναι να ρίξω τα Settings του παιχνιδιού για να έχω 60+FPS, τότε παίρνω από την αρχή μία μέτρια κάρτα και παίζω έτσι και αλλιώς με χαμηλωμένα Settings.
konstantinos77 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Σε απαιτητικά παιχνίδια δεν γίνεται. Σε αυτό συμφωνούμε όλοι νομίζω.Από εκεί και πέρα αν είναι να ρίξω τα Settings του παιχνιδιού για να έχω 60+FPS, τότε παίρνω από την αρχή μία μέτρια κάρτα και παίζω έτσι και αλλιώς με χαμηλωμένα Settings. ααα ναι οκ .Ε αυτο που ειχα πει στην αρχη ...
SomethingGR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Παιδια δεν ξερω τι λετε, ουτε και εγω ξερω πως εγινε αυτο, αλλα με τον 257.15 beta στο Metro απο 37 - 42 fps μεσο ωρο που ειχα με τον 197.45. Ανεβικα στα 61 - 57 !! μεσω ορο o_0 Και οσο για το κολλημα στο crysis δυστιχος παραμενει, αλλα και για το κολλημα που ειχα στο metro βρηκα οτι αμμα κλεισω το PhysX, μεσο απο driver βελτιονεται αρκετα εως ανηπαρκτο. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τον νεο driver, και εγκατασταση τον εκανα με τον γνωστο τροπο του driver sweeper. Οσο για τα temps, με auto fan ειμαι 52 - 55 idle και 78 - 88c αναλογα το παιδνιδι σε load, με OC 650/1420/1210 & 1.037 Volt. Ολλα αυτα σε κουτι CM Cosmos S.
Heatspreader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Παιδια δεν ξερω τι λετε, ουτε και εγω ξερω πως εγινε αυτο, αλλα με τον 257.15 beta στο Metro απο 37 - 42 fps μεσο ωρο που ειχα με τον 197.45. Ανεβικα στα 61 - 57 !! μεσω ορο o_0 Όταν κοιτάς τοίχο? Σε DX9 φαντάζομαι. Και οσο για το κολλημα στο crysis δυστιχος παραμενει Στο Crysis φαίνεται περισσότερο το microstuttering. Οσο για τα temps, με auto fan ειμαι 52 - 55 idle και 78 - 88c αναλογα το παιδνιδι σε load, με OC 650/1420/1210 & 1.037 Volt. Ποια έκδοση έχεις? Αν έχεις τη πρώτη φαντάζομαι ότι έχεις θερμοκρασία δωματίου 19-21C.
SomethingGR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Όταν κοιτάς τοίχο? Σε DX9 φαντάζομαι. Στο Crysis φαίνεται περισσότερο το microstuttering. Ποια έκδοση έχεις? Αν έχεις τη πρώτη φαντάζομαι ότι έχεις θερμοκρασία δωματίου 19-21C. Οταν ειμαι κανονικα μεσα στο Metro και παλευω με τα τερατα, και οχι σε DX10 παντα. Στο Crysis δεν αλλαξε κατι μονο ενα μικρο ανεβασμα στα fps ταξης 7 - 9 fps πιο πανω. Θερμοκρασια δοματιου δεν εχω μετρισει παντως εγω ζεσταινομαι λιγο, εξωτερικη θερμοκρασια περιπου 26c.
Heatspreader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Λογικό είναι... Εγώ με θερμοκρασία δωματίου 30C έχω 95C Full Load.
SomethingGR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Λογικό είναι...Εγώ με θερμοκρασία δωματίου 30C έχω 95C Full Load. εγω αναλογα το παιχνιδι, π.χ το shift που στρεσαρει τα gpu 96% παταω και 92c +
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.