Heatspreader Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 και εγω πρην την φυσηξω με το κομπρεσερ του πατερα μου να φυγει η σκονη οπως πρεπει Το PC μου το φυσάω τουλάχιστον μία φορά το μήνα και είναι πάντα καθαρό. Οπότε θέμα τέτοιο δεν παίζει. @kantaras Θα δοκιμάσω μία στο Πλαίσιο Αγίας Παρασκευής, αν δεν γίνει κάτι θα κάνω αυτό που λες, αν πάλι δεν γίνει κάτι, το καλό το παλικάρι, ξέρει και άλλο μονοπάτι.
SomethingGR Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Το PC μου το φυσάω τουλάχιστον μία φορά το μήνα και είναι πάντα καθαρό. Οπότε θέμα τέτοιο δεν παίζει. @kantaras Θα δοκιμάσω μία στο Πλαίσιο Αγίας Παρασκευής, αν δεν γίνει κάτι θα κάνω αυτό που λες, αν πάλι δεν γίνει κάτι, το καλό το παλικάρι, ξέρει και άλλο μονοπάτι. Εγω λεω να βγαλεις την καρτα εξω και να την φυσηξεις με αρκετη πιεση ( παντα μεχρι εκει που νιωθεις οτι ειναι αρκετο, μην ξεκολισει και τιποτα ) και φυσα τη μεσα στον ανεμιστηρα, και απο πισω της και στα πλαι στα fin που εχει. Εκει ειναι που θελει καλα ! Εγω παντος που το εκανα πριν 2 μηνες περιπου αφτο μονο στην καρτα ειδα τις διαφωρες που σου λεω [ame]http://www.youtube.com/watch?v=s727hZ_VU9Q[/ame] καπως ετσι.
caution Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 ( ...αυτά των βενζινάδικων πάντως, συχνά φτύνουν και υγρασίες οπότε beware - αφήστε ένα μισαωράκι μετά, μπας και έχει πεταχτεί καμιά σταγόνα... ΑΑααα και αν και είναι διασκεδαστικό, μην αφήνεται τα φουρφούρια να γυρνάνε με τον πεπιεσμένο - θα τα φτύσουν )
SomethingGR Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 ( ...αυτά των βενζινάδικων πάντως, συχνά φτύνουν και υγρασίες οπότε beware - αφήστε ένα μισαωράκι μετά, μπας και έχει πεταχτεί καμιά σταγόνα... ΑΑααα και αν και είναι διασκεδαστικό, μην αφήνεται τα φουρφούρια να γυρνάνε με τον πεπιεσμένο - θα τα φτύσουν ) Ενωειται, επισης δουλεβουν και σαν γενιτριουλες, δηλαδη, αμα ειναι 4000rpm περιπου που ειναι ο ανεμιστηρας της 295 στο max, και θελει 12 volt για να δουλεψει, αμμα το αναγκασεις να γυρισει με 6000rpm περιπου με το κομπρεσερ θα σου γυρισει απο το καλοδιο λιγο πιο πανω απο 12 volt. Και αμα το καλοδιο ειναι πανω στο pcb..... bad things can happen Παντως Heatspreader αν δεν σου κανει κοπο καντην ενα γερο ''μπανακι''' στον αερα, και σιγουρα θα δεις διαφωρες. Επισης overvolting και 295 on air δεν τα πανε καλλα. Εγω αν δωσω 1.188 V απο το 1.037 που ειμαι τωρα, και stock που να αφησω τα ρολογια θα εχω ετοιμη ψησταρια μες το pc σε λιγοτερο απο 2 λεπτα για να ψησω ωραιο κρητικο λουκανικο ( δεν ειμαι κρητικος η μανα μου ειναι )
john2gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Γι αυτό ρε. EVGA και κάψτε τις άφοβα. Με 10 χρόνια εγγύηση θα είστε
SomethingGR Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Γι αυτό ρε. EVGA και κάψτε τις άφοβα. Με 10 χρόνια εγγύηση θα είστε Evga ειναι και η δικια μου αλλα αυτο με την εγγυηση δεν ισχιει για την αμερικη και την ευρωπη μονο ? Γιατι εδω στο Ελλαδισταν δεν πιστευω το πλαισιο να γνωριζει καν κατι τετοιο. Εκτος και αν πρεπει να τη στελει κανεις rma στο εξωτερικο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Εκτος και αν πρεπει να τη στελει κανεις rma στο εξωτερικο. αυτό...
SomethingGR Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 αυτό... Ε τοτε δεν θελω να μου καει ! Μου εχει βγαλει το λαδι αλλα εχει δυναμη η καρτα, δεν με εχει απογουτεψει πουθενα ακομα στο θεμα επιδωσεων. Να μην ειχα μονο αφτο το κολλημα ρε π*****η ( πιπερι ! )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 o john2gr πάντως που την έστειλε δεν είχε κανένα παράπονο
Heatspreader Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Γι αυτό ρε. EVGA και κάψτε τις άφοβα. Με 10 χρόνια εγγύηση θα είστε Πόσα χρόνια εγγύηση έχει? o john2gr πάντως που την έστειλε δεν είχε κανένα παράπονο Του χάλασε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 10 χρόνια έχει αρκεί να την κάνεις register κοντά στην ημερομηνία της αγοράς της αν δεν κάνω λάθος... ναι του είχε βγάλει κάποιο πρόβλημα με τους καταστροφικούς 196.75 forceware
john2gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Evga ειναι και η δικια μου αλλα αυτο με την εγγυηση δεν ισχιει για την αμερικη και την ευρωπη μονο ? Γιατι εδω στο Ελλαδισταν δεν πιστευω το πλαισιο να γνωριζει καν κατι τετοιο. Εκτος και αν πρεπει να τη στελει κανεις rma στο εξωτερικο. RMA με εξωτερικό και όλα κομπλέ. Σιγά μην ασχοληθείς με το Πλαίσιο Νομίζω την έχω κάνει, πως το βλέπω? Έχεις λογικά την απόδειξη από το μαγαζί (την οποία πρέπει να ανεβάσεις στην registered κάρτα σου). Μπες στο profile σου στην EVGA και δες στο "My Products" αν και πότε την έκανες register. Πάντως εμένα έκλεινε το PC από την υψηλή θερμοκρασία της κάρτας και το ανεμιστηράκι στο DOS δεν δούλευε καν. Είχε φάει epic fail, οπότε αναμενόμενο ήταν να μου την αλλάξουν.
SomethingGR Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 RMA με εξωτερικό και όλα κομπλέ. Σιγά μην ασχοληθείς με το Πλαίσιο Εγω δεν θελω να μπλεξω με αυτα Δεν ηταν επιπονη διαδικασια ? Εκτος αυτου δεν την εχω κανει register στην Evga. Αν και δεν νομιζω να εχω επισοδια αφου δεν πειραζω τα ρευματα της.
john2gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Καλά, αν έχεις το sandwich μπορεί να σου βγάλει πρόβλημα και χωρίς να πειράξεις τα ρεύματα. Η διαδικασία ήταν πολύ απλή και πήρε μια βδομάδα (είχα την 8800GTX τότε). Όπως πάντα εννοείται, ίσως βρεις άτομα που είχαν πρόβλημα με το RMA. Πάντως θεωρώ ότι είναι η πιο αξιόπιστη λύση, ειδικά όταν περάσουν τα χρόνια εγγύησης ή όταν το μαγαζί δεν έχει την ίδια μάρκα κάρτας που είχες. Γιατί άνετα μπορούσα να την πάω στο Πλαίσιο για αλλαγή αλλά θα μου έδιναν GTX 295 σε "μάρκα με έκαψες" κι όχι EVGA (μιας και δεν έχουν πλέον). Και σιγά μην έχανα τα 10 χρονάκια εγγύησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.