LouCi4er Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Και ο πυρηνας μπορει να βγαλει artifacts ..... Καλα,σιγουρα οπως και απο μνημη να φας κολλημα.Απλως λεω οτι σε σχεση με τον πυρηνα η μνημη ειναι αρκετα ψηλα(1250) και γι' αυτο την υποψιαστηκα.Απ' οσο εχω δει κανενας δεν εχει τρεξει stable σε παιχνιδια πανω απο 1220( και πολυ λεω) μνημη 5850.Τουλαχιστον εγω δεν εχω διαβασει κατι τετοιο.Και απ' οσο εχω δει ριχνουν τη μνημη για να ανεβασουν ψηλα τον πυρηνα.Ενας που διαβαζα την ειχε 1140( αν θυμαμαι καλα) και μνημη 998.
d3m0n Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 ΟΚ θα το διαπιστώσουμε αλλιώς. Θα κάνω overclock μόνο τις μνήμες και θα αφήσω τον πυρήνα stock. Edit: Furmark 8 λεπτά με στοκ πυρήνα και μνήμες στα 1250 όλα ΟΚ. Άρα το πρόβλημα είναι εκεί που έχω καταλήξει απ' την αρχή, ότι για κάποιο λόγο απ' τους 90 και μετά ξεκινάει το πανηγύρι. Καλα,σιγουρα οπως και απο μνημη να φας κολλημα.Απλως λεω οτι σε σχεση με τον πυρηνα η μνημη ειναι αρκετα ψηλα(1250) και γι' αυτο την υποψιαστηκα.Απ' οσο εχω δει κανενας δεν εχει τρεξει stable σε παιχνιδια πανω απο 1220( και πολυ λεω) μνημη 5850.Τουλαχιστον εγω δεν εχω διαβασει κατι τετοιο.Και απ' οσο εχω δει ριχνουν τη μνημη για να ανεβασουν ψηλα τον πυρηνα.Ενας που διαβαζα την ειχε 1140( αν θυμαμαι καλα) και μνημη 998. Εγώ τους μισούς με 5850 στο net που έχω δει, 1250MHz έχουν τις μνήμες.
LouCi4er Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Εγώ τους μισούς με 5850 στο net που έχω δει, 1250MHz έχουν τις μνήμες. Ti να πω ρε παιδι μου,και εγω εχει δει αρκετους να μην μπορουν να τρεξουν μνημες πανω απο 1175( σε games γιατι μπορει να περναει μισαωρο furmark αλλα σε game να τρωει κολλημα).Οπως ειπες αναλογα το κομματι.Μαλλον εσενα δεν του αρεσει η πολλη ζεστη.
d3m0n Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δεν είναι λογικό να βγάζουν furmark και να μην βγάζουν games...
tmjuju Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Τις μνήμες μπορεί να τις έχεις παραπάνω… αλλά να βγάζουν προβλήματα.. κύρια στο Bus, και τελικά να πέφτει η απόδοση. ---------- Προσθήκη στις 10:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:43 ---------- Ωπ μόλις είδα ότι συζητάτε αναλυτικά τα πάντα σε άλλο thread Καλή συνέχεια!
d3m0n Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Το γνωρίζω για την πτώση της απόδοσης σε υψηλά χρονισμένες μνήμες, αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.