Προς το περιεχόμενο

GTX 295 - Θερμοκρασίες

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στο κάτω κάτω χειρότερη κάρτα πήρα!!!

Τέλος καλό όλα καλά!

Εγώ άλλα βλέπω , στο crysis με 8χ και stock πηγαίνει κόφτες! :P:-D

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό θα πρέπει να το κουβεντιάσουμε στο Thread για την 5870 γιατί το έχω επισημάνει ότι κάτι συμβαίνει με το AA...

Κάτι παίζει...

Δημοσ.
Το μπαλάκι πάνω στον αγοραστεί δεν μπορεί να πέσει από τη στιγμή που η κάρτα δεν έχει ανοιχτεί και δεν έχει πειράξει κάποιος το εσωτερικό της. Η κάρτα ήταν κανονικότατα εντός εγγύησης!

Στο κάτω κάτω χειρότερη κάρτα πήρα!!!

Τέλος καλό όλα καλά!

Χειροτερη στην ενδειξη των FPS αλλα δειχνει οτι εχει παραπανω ;)

Οταν ελεγα εγω οτι παιζει καλυτερα απο την 295 μου λεγατε μπαρουφες με τον sozz(ο οποιος sozz δεν εχει δει ποτε Dual-GPU να παιζει και θελει να μας μαθει)

Δημοσ.
Ε αν δεις ότι σε κανα μήνα τους πλησιάζεις ή τους ξεπερνάς, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις :Ρ

Τίποτα :P

Συνεχίζω λίγο το offtopic γιατί δεν αντέχω

Ρε 'συ γρουσούζη που με κορόιδευες (:P) μόλις πατήσω τα 90 τρώω βροχή artifacts, άμα μείνω στους 88C π.χ. όλα μια χαρά. :-D

Δημοσ.

Ειναι αναλογα το κομματι......Αυτο ειναι αληθεια οτι για να εισαι stable πρεπει να εισαι below καποιας θερμοκρασιας (αναλογα το κομματι) ;)

Δημοσ.
]Ρε 'συ γρουσούζη που με κορόιδευες (:P) μόλις πατήσω τα 90 τρώω βροχή artifacts, άμα μείνω στους 88C π.χ. όλα μια χαρά.

Χαμηλωσε λιγο τις μνημες.1200 ειναι πολυ σε συνδιασμο με τη μεγαλη συχνοτητα του πυρηνα.Βαλτες 1175 μη σου πω 1125 και δοκιμασε.90 βαθμοι δεν ειναι και καμια τρομερη θερμοκρασια.Αλλα αμα φτανει ο πυρηνας 90 οι μνημες θα το εχουν το 100σταρικο+

Δημοσ.

1250 τις έχω τις μνήμες αλλά δεν νομίζω να ανεβάζουν θερμοκρασίες, καθώς έχω artifacts μόνο όταν 90ρίσω στον πυρήνα. Στο AC2 π.χ. που μου χρησιμοποιεί την κάρτα κάπου στο 60% φτάει μέχρι 71C, και όση ώρα και να παίξω είναι μια χαρά.

Δημοσ.
1250 τις έχω τις μνήμες αλλά δεν νομίζω να ανεβάζουν θερμοκρασίες, καθώς έχω artifacts μόνο όταν 90ρίσω στον πυρήνα. Στο AC2 π.χ. που μου χρησιμοποιεί την κάρτα κάπου στο 60% φτάει μέχρι 71C, και όση ώρα και να παίξω είναι μια χαρά.

Γιατι ομως αφου η ΑΤΙ λεει οτι αυτοι οι πυρηνες διαχειριζονται ανετα 90αρες+

Η δικια μου οτι παιχνιδι και να παιξω 100% ( 97-98% για την ακριβια) χρησημοποιει τον πυρηνα.Το ΑC2 το Assashins ειναι?

Δημοσ.

Όπως ανέφερε και ο Psycho_Warhead το κάθε κομμάτι πρέπει να είναι κάτω από κάποια συγκεκριμένη θερμοκρασία, διαφορετική για το καθένα. Λίγο που το έψαξα ισχύει εν μέρη.

Στο κάτω κάτω στις μνήμες δεν έδωσα παραπάνω τάση για να έχουν τόσο μεγάλες θερμοκρασίες ώστε να τρώω artifacts γι' αυτόν τον λόγο.

Δημοσ.
Η παρουσία artifacts δε συνεπάγεται μνήμη όμως και το κόλλημα, πυρήνα;

Πυρήνα, τι άλλο να είναι; :/

Μην με μπριζόνεις στα καλά του καθουμένου. :P

Δημοσ.
Πυρήνα, τι άλλο να είναι; :/

Μην με μπριζόνεις στα καλά του καθουμένου. :P

Και εγω ετσι ξερω,η μνημη βγαζει artifacts και ο πυρηνας κρασαρει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...