Προς το περιεχόμενο

GTX 295 - Θερμοκρασίες

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ASUS 5870...

Μια χαρά.

Ο τεχνικός ήταν πολύ τυπικός.

Μου ρώτησε αν είμαι εντάξει με αυτή την υλοποίηση, εγώ του είπα ότι θα ήθελα τη MSI Lightning και μου είπε ότι από τα κεντρικά του είπαν ότι μπορεί να μου αλλάξει την GTX295 με 5870, οπότε μπορώ να πάρω όποια 5870 θέλω. Του είπα ότι ξεκινάνε από 350-600Ευρώ. Μου λέει ότι του είπαν από τα κεντρικά 5870 χωρίς ποια υλοποίηση, βοφήθηκα αν έπαιρνα την MSI και περίμενα μερικές μέρες, μήπως άλλαζε κάτι και τσίμπησα την ASUS που ήταν ετοιμοπαράδοτη.

Τέλος καλό όλα καλά...

Ελπίζω να με βγάλει η κάρτα και να μείνω ευχαριστημένος.

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ASUS 5870...

Μια χαρά.

Ο τεχνικός ήταν πολύ τυπικός.

Μου ρώτησε αν είμαι εντάξει με αυτή την υλοποίηση, εγώ του είπα ότι θα ήθελα τη MSI Lightning και μου είπε ότι από τα κεντρικά του είπαν ότι μπορεί να μου αλλάξει την GTX295 με 5870, οπότε μπορώ να πάρω όποια 5870 θέλω. Του είπα ότι ξεκινάνε από 350-600Ευρώ. Μου λέει ότι του είπαν από τα κεντρικά 5870 χωρίς ποια υλοποίηση, βοφήθηκα αν έπαιρνα την MSI και περίμενα μερικές μέρες, μήπως άλλαζε κάτι και τσίμπησα την ASUS που ήταν ετοιμοπαράδοτη.

Τέλος καλό όλα καλά...

Ελπίζω να με βγάλει η κάρτα και να μείνω ευχαριστημένος.

What? :lol:

Διάβασα καλά ή με γελάν τα μάτια μου? :P

Αύριο πρωί - πρωί να πας να εξομολογηθείς κύριος.

Ακούς εκεί ο @Heatspreader Ati... γίνονται αυτά τα πράγματα?

Θα πέσει φωτιά να σε κάψει αμαρτωλέ! :lol::lol:

Btw Καλορίζικη man και πές μας εντυπώσεις. :-)

Δημοσ.

Ψέματα λέει ο Psycho_Warhead, η κάρτα είναι μία μούφα και μισή!

Είμαι φάνμπόι nvidia, όλα τα άλλα είναι μούφες! :P

Μήπως γλιτώσω την εξομολόγηση

Δημοσ.

Καλοριζικη και καλο παιχνιδη !

Στροστην πρωτα μια βδομαδουλα, δες τι κανει και πως συμπεριφερεται και μετα στοχος σου το 1ghz :P

Τελος καλο ολλα καλλα λοιπον.

Επισης αυτη τη βλακεια με το φανμποισμο δεν μπωρο να την καταλαβω.

Εγω προσωπικα κοιταω να αγορασω αυτο που θα με εικανοποιησει περισσοτερο.

Νταξ καταλαβαινω οτι ειχες προβληματα με την ATi πρην αλλα και τωρα με Quadfire μην περιμενεις και πολλα, διαλεγεις και περνεις η τα τρελα fps και ολλα τα προβληματα του κοσμου, η το πολυ 2 gpu's που τις παιρνεις παντα με δικια σου ευθυνη.

Και εγω με την 295 σε πολλα παιχνιδια εχω τραβηξει τα αμετρητα, τιποτα δεν ειναι τελειο. Οποιος θελει smooth gaming και να εχει το κεφαλακι του ησηχο μακρια απο Dual gpu's και SLi/Crossfire.

Απολαυσε τωρα σωστες θερμοκρασιες και υσηχια :)

Δημοσ.
Τι στρώσιμο και φλωριές ρε, χώστην εκεί πέρα. :P

Εσυ την 5850 γιατι δεν την χωνεις τοτε ;)

Εγω θα την αφηνα μια βδομαδα να στροσουν οι παστες, να νιωσουν οι πυκνοτες και να δεσουν οι κολλησεις πρην αρχισω να δινω πιεση στην τουρμπινα :lol:

Δημοσ.
Εσυ την 5850 γιατι δεν την χωνεις τοτε ;)

Εγω θα την αφηνα μια βδομαδα να στροσουν οι παστες, να νιωσουν οι πυκνοτες και να δεσουν οι κολλησεις πρην αρχισω να δινω πιεση στην τουρμπινα :lol:

Την έχω χώσει εδώ και 2 μέρες 1000/1250. ;)

Δημοσ.

Καμιά 20αριά frames στο Dirt2, και στο AC2 ελάχιστα γιατί είναι cpu depended game. Δεν έχω εγκαταστήσει άλλα ακόμα.

Δημοσ.

Κοίταξε έχω ένα θέμα θερμοκρασιών στο δωμάτιο μου(~30C) λόγω έλλειψης AC, παρόλα αυτά το βάζω στο 70% το ανεμιστηράκι εν ώρα gaming και για λίγο περνάει τους 80C... Όλα αυτά με ~1,25V στην κάρτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...