Προς το περιεχόμενο

GTX 295 - Θερμοκρασίες

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
με την έκδοση πιστωτικού όπου ισχύει το "then current price" δηλάδή η σημερινή ή τελευταία αξία του προιοντος.

Αυτο δεν ισχυει .Το πιστωτικο στο βγαζουν με την αξια της αποδειξης που πληρωσες τοτε.Το ξερω απο πρωτο χερι αυτο οταν επεστρεψα τα z5500 και η τιμη τους ειχε πεσει .

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα προσωπικης εμπειριας...Λες σε μενα να κανανε εξαιρεση ?Αυτο που σου λεω εχει συμβει απειρες φορες και σε φιλους που ξερω .Απλα τι γινεται ...Οταν παει να σου κοψει πιστωτικο ο υπαλληλος βλεπει στο computer και περναει την τωρινη τιμη που ειναι καταχωρημένη .Ειναι και θεμα λογικης εξαλλου .Ποσα πληρωσες ?Ε τοσο πιστωτικο θα παρεις .

Δημοσ.

Και εμένα γιατί μου είπε 250Ευρώ?

Όχι τίποτα άλλο αν είναι να μου δώσουν την ίδια και να πάρω άλλη μία στα 250Ευρώ!

• Super Moderators
Δημοσ.

απλά ότι άρχισαν τις μλκιες με τα μειωμένα πιστωτικά μπας και τσιμπήσει ο πελάτης και τους βγει φτηνότερα...

για αυτό...

Δημοσ.
link για το thread plz :-)

Παιδιά αυτά τα είχα διαβάσει σε ένα μεγάλο thread στο thelab.gr το 2009.Θέλει ψάξιμο.Εγώ προσώπικά δεν επιμένω ούτε κοντράρω κανένα.Απλά παραθέτω τα συμπεράσματα μου απο τότε.

Δεν ειναι θεμα προσωπικης εμπειριας...Λες σε μενα να κανανε εξαιρεση ?Αυτο που σου λεω εχει συμβει απειρες φορες και σε φιλους που ξερω .Απλα τι γινεται ...Οταν παει να σου κοψει πιστωτικο ο υπαλληλος βλεπει στο computer και περναει την τωρινη τιμη που ειναι καταχωρημένη .Ειναι και θεμα λογικης εξαλλου .Ποσα πληρωσες ?Ε τοσο πιστωτικο θα παρεις .

Ο νόμος είναι μπάχαλο και ορίζει επιστροφή του αρχικού ποσού σε περίπτωση που αποδείξεις ότι το προιον ήταν DOA όλο το χρονικό διάστημα που το είχες ,διαφορετικά τα χρόνια καλής λειτουργίας μετράνε σαν χρήση. Στο πλαίσιο κάποιοι τεχνικοί το ξέρουν αυτό και δεν μασάνε σε φοβέρες τύπου ΙΝΚΑ κλπ.Τώρα αν εσύ μπορείς και παίρνεις full πίστωση , ,ε καλά κάνεις! :-) Για μένα είναι random.Μια μητρική μου την κόψανε στη αρχική τιμή γιατί όπως είπανε όταν αποσύρθηκε δεν είχε πέσει καθόλου η τιμή της. Είναι λίγο ότι να΄ναι.

Δημοσ.

Βλεπω με προλαβες Thresh .Aκριβως για αυτο ...Ψαχνουν για μ....ς .

Στην βαση δεδομενων βλεπει την τιμη που ισχυει τωρα.Ασε που το κανει και επιτηδες.

Δημοσ.

Όχι τίποτα άλλο αν είναι να μου δώσουν την ίδια και να πάρω άλλη μία στα 250Ευρώ!

Τα 250 ευρώ είναι λίγα.Δεν μπορεί να σου πιστώσει ποσό "ειδικής προσφοράς" αλλά τελευταίας ορθής πώλησης που δεν παίζει να είναι κάτω 350.

Δημοσ.
Μπορεί να ξεστόκαραν, ειδική προσφορά θεωρείται?

Οι 8800GT, πόσο είχαν τότε που ξεστόκαραν? :P

Η φθηνότερη gtx295 σήμερα κοστίζει 378€ , δεν παίζει να πούλησαν 250€.Οι τιμές στοκ κπλ δεν μετράνε.Δεν είχα διαβάσει ότι σου κόβουν 250€ μόνο.Απαίτησε να δεις τελευταία τιμή πώλησης και ράπισε τους.

Δημοσ.

Παιδια προσεξτε ...Εγω οταν τα γυρισα τα ηχεια ΔΕΝ υπηρχαν πια στο πλαισιο ουτε στο site ουτε πουθενα ,δηλαδη δεν υπηρχε πουθενα τιμη επισημη και αυτος αρχικα μου εκοψε πιστωτικο με 40 ευρω πιο κατω .Του ειπα λοιπον δειχνοντας αποδειξη οτι τα ειχα αγορασει πιο ακριβα και διορθωθηκε το θεμα.Το ερωτημα ομως ειναι το εξης .Με ποια λογικη εβαλε την τιμη που εβαλε στο αρχικο πιστωτικο?

Δημοσ.

Εγώ έχω καταλάβει ότι επίτηδες ξεστοκάρουν με τιμές ξεφτίλα για λόγους επιστροφών.

Θα πείτε πολλοί ότι στη τιμή αγοράς γίνεται η πίστωση, οπότε δεν έχουν λόγω για κάτι τέτοιο...

Αυτή είναι η γνώμη μου όμως...

Και πιστεύω ότι μετράνε οι τιμές ξεστοκαρίσματος...

Δημοσ.

Βρήκα το thread που έλεγα.Heatspreader βασικά κοίτα αυτό

---------- Προσθήκη στις 15:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:08 ----------

Επίσης για όρους εγγύησης δες και αυτό..Sorry που δεν κάνω edit αλλα μπορεί να μην το δείτε

Δημοσ.

Πιστωτικό στα 520Ευρώ δεν παίρνεις για κανέναν λόγο ότι και να λέει ο νόμος!

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι γίνεται για το ποια κάρτα γραφικών είναι καλύτερη και η GTX470 δεν είναι σίγουρα καλύτερη από GTX295 αν δούμε τα FPS στεγνά, χωρίς τα μειονεκτήματα των Dual GPU, κλπ.

Απορώ τι έγιναν όλες οι MSI GTX295 Single PCB!?

Δεν μπορούν να βρουν μία τέτοια σε ολόκληρη αποθήκη???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...