SomethingGR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 αρχίσαν τις μλκιες, nice... σκίστους για GTX480 man! lol Κλασικοτατα οπως παντα...
Heatspreader Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 αρχίσαν τις μλκιες, nice... σκίστους για GTX480 man! Τι εννοείς "μ@λ@κείες?" Ψέματα λένε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 τα έχουμε ξαναπεί, το πιστωτικό κόβεται στην τιμή της απόδειξης, αυτή είναι η "σύμβαση" και βάση αυτής γίνεται η υπαναχώρηση...
Heatspreader Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μα δεν είπα εγώ ότι θα δεκτό το 250Ευρώ πιστωτικό. Θέλω ή άλλη GTX295 ή πιστωτικό στη τιμή πώλησης. Μπορώ να τους εξυπηρετήσω και να πάρω μία 5870... Έχουμε κάπου το κείμενο με τον νόμο να το εκτυπώσω μαζί με τα becnmarks που θα τους πάω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 δεν είπα πουθενά να το δεχτείς, απλά ότι άρχισαν τις μλκιες με τα μειωμένα πιστωτικά μπας και τσιμπήσει ο πελάτης και τους βγει φτηνότερα... ναι στο site της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή θα το βρεις
N.I.C Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1991212&postcount=4 Στο 2ο Link είναι ο νόμος που χρειάζεσαι.
Heatspreader Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 ναι στο site της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή θα το βρεις Σε κάποιο θέμα κάποιος είχε ποστάρει link, αλλά δεν μπορώ να το βρω. Μήπως θυμάσαι που ήταν? Πρόσφατα το κουβεντιάζαμε. Ήταν τότε που με είχες πει ότι με πιάνουν κότσο (αλλά φιλικά) δεν είπα πουθενά να το δεχτείς, απλά ότι άρχισαν τις μλκιες με τα μειωμένα πιστωτικά μπας και τσιμπήσει ο πελάτης και τους βγει φτηνότερα... Είναι απίστευτοι! Edit: Thanks N.I.C Θυμάσαι άρθρο?
N.I.C Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 540 543 και 547 νομίζω, ειδικά το 547 σε ενδιαφέρει. Καλύτερα να μιλήσεις με κάποιον υπεύθυνο εκεί btw.
mellodos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μα δεν είπα εγώ ότι θα δεκτό το 250Ευρώ πιστωτικό.Θέλω ή άλλη GTX295 ή πιστωτικό στη τιμή πώλησης. Μπορώ να τους εξυπηρετήσω και να πάρω μία 5870... Έχουμε κάπου το κείμενο με τον νόμο να το εκτυπώσω μαζί με τα becnmarks που θα τους πάω? Τα παρακάτω που αναφέρω τα διάβασα σε μακροσκελέστατο thread απο άλλο τεχνλογικό site και μάλιστα όπως λένε είναι κατοχυρωμένα επίσημα απο δικαστικές αποφάσεις πλεόν! Συνοπτικά : Απο την στιγμή που δεν έχουν άλλη 295 είναι καλύμμένοι αν σου δώσουν προιον ίδιας "χρηστικής" κατ'αυτούς αξίας. Αν εσύ δεν συμφωνείς μπορούν να σε "διευκολύνουν" (δεν υποχρεούνται) με την έκδοση πιστωτικού όπου ισχύει το "then current price" δηλάδή η σημερινή ή τελευταία αξία του προιοντος.Νομίζω πάραυτα ότι μπορείς να πιστωθείς την τιμή αγοράς σε περίπτωση βλάβης τους 6 πρώτους μήνες <-δεν είμαι σίγουρος όμως. Εγώ βέβαια αναφέρω κάποια στοιχεία.Αν ο φίλος πετύχει τίποτα άσχετους και μπορέσει και πάρει τζαμπέ 5970 , μεγειά του με χαρά του! Αν όμως δεν τα βρείτε συνιστώ να πάρεις την 5870 και να εξαφανιστείς.Τιμή αγοράς άμα το έχουν ψάξει δεν παίρνεις.
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Απο την στιγμή που δεν έχουν άλλη 295 είναι καλύμμένοι αν σου δώσουν προιον ίδιας "χρηστικής" κατ'αυτούς αξίας. Αν εσύ δεν συμφωνείς μπορούν να σε "διευκολύνουν" (δεν υποχρεούνται) με την έκδοση πιστωτικού όπου ισχύει το "then current price" δηλάδή η σημερινή ή τελευταία αξία του προιοντος. Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό.. κι αν δεν υπάρχει πλέον στην αγορά το συγκεκριμένο προϊόν, τι γίνεται;
mellodos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό.. κι αν δεν υπάρχει πλέον στην αγορά το συγκεκριμένο προϊόν, τι γίνεται; Αυτό που είπα παραπάνω.Μπορούν να σου δώσουν μια καρτα αντίστοιχης "χρηστικής" αξίας και να μην συζητήσουν καν για πιστωτικό.Τώρα αν δεν συμφωνείς και θες σώνει και καλά πιστωτικό άντε να αποδείξεις στο δικαστήριο ότι το προιον που σου έδωσαν είναι χειρότερο. Βέβαια τίποτα δεν εμποδίζει ένα κατάστημα άμα θέλει, να πιστώσει όλο το αρχικό ποσό ή να δώσει μια πολύ καλύτερη κάρτα.Αυτά που αναφέρω υποτίθεται ότι "μετράνε" μόνο σε περίπτωση διαφωνίας με το κατάστημα
Heatspreader Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 .Αν ο φίλος πετύχει τίποτα άσχετους και μπορέσει και πάρει τζαμπέ 5970 Και αν μου τη χαρίζουν και να μου πουν 5970 μόνο έχουμε, δεν τη παίρνω ούτε με σφαίρες! Αυτό που είπα παραπάνω.Μπορούν να σου δώσουν μια καρτα αντίστοιχης "χρηστικής" αξίας Τα benches μιλάνε από μόνα τους. Βέβαια τίποτα δεν εμποδίζει ένα κατάστημα άμα θέλει, να πιστώσει όλο το αρχικό ποσό ή να δώσει μια πολύ καλύτερη κάρτα. Βάζει από τη τσέπη του τα χρήματα της νέας κάρτας. Σαν να στη κάνει δώρο είναι.
mellodos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Τα παραπάνω τα έγραψα διότι κάπου ανέφερες ότι βασικά θέλεις ή αλλη gtx295 ή πιστωτικό στην αρχική τιμή. Τα benches μιλάνε από μόνα τους. Αν εννοείς την 5870 δεν διαφώνώ.Και όντως με μια καλή 5870 πουσαρισμένη στο θεό παίζει να είσαι καλύτερα απο την αντίστιοχη διπλή ( ελλέιψη stutter,crossfire problems <-έχεις και πονενεμένο ιστορικό με δαύτες!)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Τα παρακάτω που αναφέρω τα διάβασα σε μακροσκελέστατο thread απο άλλο τεχνλογικό site και μάλιστα όπως λένε είναι κατοχυρωμένα επίσημα απο δικαστικές αποφάσεις πλεόν! Συνοπτικά :Απο την στιγμή που δεν έχουν άλλη 295 είναι καλύμμένοι αν σου δώσουν προιον ίδιας "χρηστικής" κατ'αυτούς αξίας. Αν εσύ δεν συμφωνείς μπορούν να σε "διευκολύνουν" (δεν υποχρεούνται) με την έκδοση πιστωτικού όπου ισχύει το "then current price" δηλάδή η σημερινή ή τελευταία αξία του προιοντος. link για το thread plz
Heatspreader Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Τα παραπάνω τα έγραψα διότι κάπου ανέφερες ότι βασικά θέλεις ή αλλη gtx295 ή πιστωτικό στην αρχική τιμή. Ε, βέβαια... Εγώ μπορεί να έχω τη τρέλα να θέλω μία 5870 που στα χαρτιά βλέποντας τα νούμερα είναι χειρότερη. Αλλά κάτσε, αν πάει κάποιος άλλος τι θα γίνει δηλαδή? Θα φάει στη μάπα μία GTX470 ή μία 5870 και δεν θα πει και κουβέντα, επειδή αυτοί δεν είναι αξιόπιστοι? Αν εννοείς την 5870 δεν διαφώνώ.Και όντως με μια καλή 5870 πουσαριαμένη στο θεό παίζει να είσαι καλύτερα απο την διπλή (έχεις και πονενεμένο ιστορικό με δαύτες!) Εννοώ ότι 3 λεπτά αν κοιτάξεις μερικά Benchmarks από γνωστά Sites, θα δεις ποια κάρτα είναι πιο γρήγορη. Δεν είναι κάποια επιστήμη. Και το είπα περισσότερο επειδή ανέφερες πως θα το αποδείξεις στο δικαστήριο. Απλά μαθηματικά είναι. Και μία 5850 παίζει καλύτερα, αλλά είναι άλλη ιστορία, δεν φαίνεται στα χαρτιά αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.