konstantinos77 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ναι το κατάλαβα ότι ειρωνεύτηκε απλά δεν μου άρεσε το ύφος του... Το υφος θα το κρινεις οταν θα εισαι μπροστα στον αλλο φιλε demon .Αν και δεν ειμαι υποχρεωμενος να σου δωσω λογαριασμο ,οχι δεν σε ειρωνευτηκα ,αστειο εκανα οπως πολλοι εδω μεσα κανουν πολλες φορες.
d3m0n Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ειρωνεία προς το ποστ μου ήταν, αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο...
SomethingGR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Εγω προσωπικα θα σου ελεγα να περιμενεις, εχουν ακουστει rumors για 5890 και 5990 απο ATi, και πιστευω η Nvidia θα απαντησει με κατι οπως Gtx485 που μαλλον θα εχει ολλα τα shader cluster ενεργα = 512 shader, και ελπιζω και ειναι και πιο ψυχρη. Αν μπορεις παρε την single pcb 295, και μετα βλεποντας και κανοντας Οπως ειπες και εσυ ειναι η χειροτερη στιγμη για αλλαγη καρτας, και η single pcb 295 θα κλοκαρει και καλυτερα λογο ψυξης, και με ενα γερο oc ξεπερνας την 480, και ειναι και πιο ψυχρη. Οτι πιστευεις εσυ οτι θα σε ικανοποιησει καλυτερα.
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Κοίταξε απ' την στιγμή που θα την πάρεις καινούργια, έχεις δικαίωμα να την επιστρέψεις εντός 20 ημερών. Οπότε δεν βλέπω λόγο να το χάσεις το πιστωτικό.. Χρειάζεσαι το eyefinity με 6 ports; Αυτές είναι πολύ καλές υλοποίησεις: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-R5870-LIGHTING-PCI-EXPRESS-GDDR5-1-GB-R5870-LIGHTING.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/ASUS-5870-2DIS-1GD5-V2-PCI-Express-GDDR5-1-GB-90-C1CNW0-L0UAY0BZ.htm Εναλλακτικά -> http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-5870-SVGA-%28PCI-Express--1GB%29.htm + ssd αν δεν έχεις. Έχεις κολλήσει με την επιστροφή. Στο RMA μπορεί να μην το δικαιούσαι αυτό που λες! Όχι δεν το χρειάζομαι, αλλά τα 2GB δεν είναι πιο καλά. Αυτό που φοβάμαι για τη Lightning είναι ο θόρυβος. Τα βλέπω λίγο τούμπανα τα Fans. Όσο για SSD, χαλάρωσε, και από τη τσέπη μου θα βάλω για τη 5870 γιατί αν γίνει πιστωτικό θα γίνει στη τελευταία τιμή πώλησης, εκτός αν θέλω GTX295... Το υφος θα το κρινεις οταν θα εισαι μπροστα στον αλλο φιλε demon .Αν και δεν ειμαι υποχρεωμενος να σου δωσω λογαριασμο ,οχι δεν σε ειρωνευτηκα ,αστειο εκανα οπως πολλοι εδω μεσα κανουν πολλες φορες. Ειρωνεία προς το ποστ μου ήταν, αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο... Ρε χαλαρώστε! Δεν έχει άδικο ο Κώστας! Έχω ψυχολογικά από Ati!
d3m0n Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Έχεις κολλήσει με την επιστροφή. Στο RMA μπορεί να μην το δικαιούσαι αυτό που λες!Όχι δεν το χρειάζομαι, αλλά τα 2GB δεν είναι πιο καλά. Αυτό που φοβάμαι για τη Lightning είναι ο θόρυβος. Τα βλέπω λίγο τούμπανα τα Fans. Μα δεν με ακούς τόση ώρα! Όταν θα σου δώσουν την καινούργια GTX295 θα σου κόψουν καινούργια απόδειξη δεν φαίνεται πουθενά ότι είναι από rma. Αλλά και να τους το πεις(όπως έκανα εγώ) δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Όσο για την Lightning ίσα ίσα είναι αρκετά πιο αθόρυβη από τις reference. Googlαρε να το διαπιστώσεις.
SomethingGR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Η Lightning πρεπει να ειναι πολυ τουμπανο, θα μπορεις κανονικα να πειραξεις τα volt οπως και στην 295 που ειχες, επισης εχει καλυτερους πυκνοτες και υλικα που μπορουν να κρινουν ενα OC. Αν το σκεφτεσε για 5870, απο εμενα αυτη.
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μα δεν με ακούς τόση ώρα! Όταν θα σου δώσουν την καινούργια GTX295 θα σου κόψουν καινούργια απόδειξη δεν φαίνεται πουθενά ότι είναι από rma. Αλλά και να τους το πεις(όπως έκανα εγώ) δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Ωραία ξέρεις ποια ήταν η τελευταία τιμή πώλησης της GTX295? Γιατί δεν νομίζω να περνάει τα 300Ευρώ.. Θα δούμε. Όσο για την Lightning ίσα ίσα είναι αρκετά πιο αθόρυβη από τις reference. Googlαρε να το διαπιστώσεις. Ok, θα το έχω υπόψη μου. ---------- Προσθήκη στις 23:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:34 ---------- Το μόνο που με σώζει αν έχουν αλλάξει πολιτική, είναι ότι θεωρητικά θέλω χειρότερη κάρτα γραφικών. Θέλω χειρότερο προϊόν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Εσύ γιατί δεν το υπέθεσες? γιατί μου φάνηκε πιο πιθανό το επίτηδες
Heatspreader Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Πήγα την GTX295 στο κατάστημα ως χαλασμένη. Την άλλη μέρα επικοινωνώ και μου λένε ότι η κάρτα είναι εντάξει. Τι βάζω πάνω έπαιξε λίγο κάνω Restart επειδή πάγωσε η οθόνη και δεν πόσταρε καν το PC. Σε κάποια φάση σκέφτηκα μήπως φταίει η μητρική μου (αλλά η 7600GS παίζει μια χαρά). Την πάω επιτόπου πίσω και τη βάζει μπροστά μου ο τεχνικός να παίξει και η κάρτα δεν έπαιζε. Είναι χαλασμένη μου λέει και θα πάει για αντικατάσταση. "Βλέπω ότι έχουμε 3 στην αποθήκη και αύριο θα ξέρουμε σίγουρα" μου είπε. Τον ρώτησα αν δεν υπάρχει ίδια κάρτα τι θα κάνουμε? Μου λέει θα αντικατασταθεί με ίδια η καλύτερη. "Ποια είναι καλύτερη?" του είπα? "Η GTX480 νομίζω είναι καλύτερη" μου είπε. ok του λέω θα πάρω αύριο τηλέφωνο να μου πείτε σίγουρα. Παίρνω τηλέφωνο και μου είπαν να πάρω σε μισή ώρα ώστε να ψάξουν στην αποθήκη. Πάω από εκεί κατευθείαν και μου είπαν ότι GTX295 δεν υπάρχει και ότι η αντίστοιχή της είναι η GTX470. Τους είπα ότι δεν είναι αυτή η αντίστοιχή της και να μου πουν τι πιστωτικό έχει η κάρτα ώστε να βρούμε μία λύση. 250Ευρώ πιστωτικό μου λέει έχει. Τόσο είναι η αξία της κάρτας. Τον ρώτησα αν μπορώ να πάρω αντί για GTX470 μία 5870. Βεβαίως μου λέει ο τεχνικός, πες στον πωλητή να σου παραγγείλει μία. "Όποια υλοποίηση θέλω?" των ρώτησα. Ναι μου λέει όποια θες. Πάω και του λέω θέλω την MSI 5870 Lightning. Ο πωλητής πάει πάλι στον τεχνικό και των ρωτάει αν είναι σίγουρος ότι μπορώ να πάρω όποια υλοποίηση θέλω. Επειδή τους είδα δυσκοίλιους και μου έλεγαν ότι από Δευτέρα θα αποφασίσουν, έδειξα στον πωλητή Benchmarks από Amandtech και συγκεκριμένα τα παρακάτω: http://www.anandtech.com/show/2977/nvidia-s-geforce-gtx-480-and-gtx-470-6-months-late-was-it-worth-the-wait-/9 Ο πωλητής μου είπε να κοιτάξουμε Toms Hardware... Του λέω εμένα με συμφέρει το Toms καθώς τη GTX295 την έχει καλύτερη από όλες! Όντως έτσι έγινε, πάει σε κάποιο Test και βλέπει τη GTX295 καλύτερη από όλες τις κάρτες της αγοράς ακόμα και από SLI CF τα πάντα όλα! Δεν ξέρω μου λέει! Του λέω GTX480 δεν θέλω, χειρότερη κάρτα ζητάω. Έλα μου λέει από Δευτέρα να δούμε τι θα κάνουμε, έτσι και αλλιώς Δευτέρα θα έχω ASUS 5870. Και επειδή το πήρα εγωιστικά των ρώτησα αν γίνεται να βρούμε EVGA GTX295 να τελειώνουμε και μου είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση, δεν υπάρχει η κάρτα. Αν δεν μου δώσουν EVGA GTX295 ή πιστωτικό στη τιμή αγοράς που έκανα (520Ευρώ), θα ζητήσω την αμέσως καλύτερη, η οποία είναι GTX480, η μόνη εξυπηρέτηση θα τους πω που μπορώ να σας κάνω είναι να μου δώσετε 5870, όποιας υλοποίησης θέλω, άντε και με την ASUS 5870... Σε αντίθετη περίπτωση, μάλλον θα το τραβήξω για αλλού το θέμα, ΙΝΚΑ, κλπ.
d3m0n Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Ή GTX480 ή Lightning, αμα δεν θέλουν να φάνε καταγγελία.
Heatspreader Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μπορούνε να τη στείλουν στην EVGA και να στείλει η EVGA καινούρια. Το θέμα είναι πόσες μέρες θα πάρει.
Heatspreader Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Βάση αυτού το υπολόγισα. Βάλε και μερικές μέρες μέχρι να το πάνε στο κατάστημα που πρέπει, κλπ... Καλά θα πάνε τα πράγματα. Μάλλον για ASUS 5870 με βλέπω. Το τι μπορεί να πάθει κάποιος αν δεν γνωρίζει δεν λέγεται. Θα ήμουν με GTX470 τώρα και θα χαιρόμουν κιόλας! Θα τους πεθάνω στο RMA, απλά θα σταματήσω πλέον να κόβω αποδείξεις στο όνομα μου. Χαλασμένο Logitech Revoltuion mouse αγορασμένο 95Ευρώ. Πιστωτικό στα 65! Μα δεν θέλω πιστωτικό να τους εξηγώ, θέλω το mouse μου! Δεν υπάρχει έλεγαν... Πήρα έναν εξωτερικό σκληρό με λίγα λεφτά παραπάνω και έδωσα 95Ευρώ για το Logitech Performace Mouse... Μια χαρά μου ξηγήθυκάν ε? Νομίζω πως η μητρική μου και όλα τα υπόλοιπα είναι στο όνομά μου, αλλιώς θα ήμουν τώρα με ολοκαίνουριο σύστημα! Μόνο κουτί τροφοδοτικό και υδρόψυξη θα έμεναν!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Τους είπα ότι δεν είναι αυτή η αντίστοιχή της και να μου πουν τι πιστωτικό έχει η κάρτα ώστε να βρούμε μία λύση.250Ευρώ πιστωτικό μου λέει έχει. αρχίσαν τις μλκιες, nice... σκίστους για GTX480 man!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.