Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 πριν λίγο έγραψες GTX295=dead, άρα το φυσιολογικό συμπέρασμα είναι ότι κάτι έπαθε λόγω θερμοκρασιών μιας και το topic είναι για "πρόβλημα" θερμοκρασίας
Nik.K Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Χαλαρωστε παιδακια, δεν υπαρχει λογος να αρπαζεστε.......
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ότι χαλάει δηλαδή έχει να κάνει με θερμοκρασίες? Παρόλα αυτά έγραψα τις θερμοκρασίες που πιάνει η κάρτα σε Full Load και συμφωνούν με τις θερμοκρασίες άλλων χρηστών και κατόχων Dual PCB, τόσο εδώ, όσο και σε άλλα Forums. Γενικότερα όταν έναν εξάρτημα δουλεύει σε μία θερμοκρασία ορισμένη από τον κατασκευαστή, ποιοι είμαστε εμείς να πούμε ότι δεν είναι η σωστή και ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα? Όταν λέμε ότι έχει υψηλές θερμοκρασίες ένα Part, δεν το αναφέρουμε ως ότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα στο Part, αλλά στο ότι έχει κάποιος ένα θερμό Part μέσα στο PC του που ανεβάζει τη γενικότερη θερμοκρασία του Case έστω και με το σύστημα ψύξης που έχουν οι περισσότερες σημερινές κάρτες γραφικών (που πετάνε τον αέρα έξω), αν μιλήσουμε για θερμοκρασία κάρτας γραφικών τελικά. Θόρυβος, κατανάλωση, κλπ, συνεπάγονται επίσης με τις θερμοκρασίες. Όσον αφορά από το τι χάλασε η κάρτα, ναι, το να είμαστε διακριτικοί όσο μπορούμε σε μία κοινότητα δεν αναιρεί το γεγονός ότι γνωρίζουμε από τι χάλασε η κάρτα. Από το Post #81 και μετά αν διαβάσει κάποιος θα καταλάβει πιστεύω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ότι χαλάει δηλαδή έχει να κάνει με θερμοκρασίες? όχι αλλά είναι το λογικό συμπέρασμα/υπόθεση που μπορεί να βγάλει κάποιος από αυτό το topic... Όσον αφορά από το τι χάλασε η κάρτα, ναι, το να είμαστε διακριτικοί όσο μπορούμε σε μία κοινότητα δεν αναιρεί το γεγονός ότι γνωρίζουμε από τι χάλασε η κάρτα. Από το Post #81 και μετά αν διαβάσει κάποιος θα καταλάβει πιστεύω. την έκαψες ε?
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 όχι αλλά είναι το λογικό συμπέρασμα/υπόθεση που μπορεί να βγάλει κάποιος από αυτό το topic... την έκαψες ε? Όσον αφορά την αγγελία που έβαλα αν θέλετε να μιλήσουμε για το πόσο αξιόπιστη είναι η κάρτα και ακόμα περισσότερο πόσο αξιόπιστος είμαι εγώ ως πωλητής, τα πράματα έχουν ως εξής: - Οι θερμοκρασίες της κάρτας συμφωνούν με όλους τους κατόχους ίδιας κάρτας με τη δική μου, οπότε αυτόματα αποκλείεται το ενδεχόμενο βλάβης της κάρτας. - Δεν μπορώ να εγγυηθώ εγγύηση καλής λειτουργίας στο μέλλον και γι' αυτό πουλάω τη κάρτα με την εγγύηση που συνοδεύεται τόσο από τον κατασκευαστή που είναι 10 χρόνια όσο και από το κατάστημα από το οποίο την αγόρασα που είναι δύο χρόνια. - Η ευθύνη μου και η υποχρέωση μου προς τον αγοραστή είναι όταν χρειαστεί βοήθεια για επιστροφή, είτε στην EVGA είτε στο κατάστημα που την έχω αγοράσει, λόγω του ότι η κάρτα είναι στο όνομά μου να τον βοηθήσω να κάνει την επιστροφή. Με όλα τα παραπάνω ως δεδομένα από τι χάλασε η κάρτα λίγη σημασία έχει καθώς το να είμαστε διακριτικοί σε τέτοια θέματα όταν μιλάμε δημόσια αν δεν είναι υποχρεωτικό, είναι τουλάχιστον αναγκαίο.
konstantinos77 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Όσον αφορά την αγγελία που έβαλα αν θέλετε να μιλήσουμε για το πόσο αξιόπιστη είναι η κάρτα και ακόμα περισσότερο πόσο αξιόπιστος είμαι εγώ ως πωλητής, τα πράματα έχουν ως εξής:- Οι θερμοκρασίες της κάρτας συμφωνούν με όλους τους κατόχους ίδιας κάρτας με τη δική μου, οπότε αυτόματα αποκλείεται το ενδεχόμενο βλάβης της κάρτας. - Δεν μπορώ να εγγυηθώ εγγύηση καλής λειτουργίας στο μέλλον και γι' αυτό πουλάω τη κάρτα με την εγγύηση που συνοδεύεται τόσο από τον κατασκευαστή που είναι 10 χρόνια όσο και από το κατάστημα από το οποίο την αγόρασα που είναι δύο χρόνια. - Η ευθύνη μου και η υποχρέωση μου προς τον αγοραστή είναι όταν χρειαστεί βοήθεια για επιστροφή, είτε στην EVGA είτε στο κατάστημα που την έχω αγοράσει, λόγω του ότι η κάρτα είναι στο όνομά μου να τον βοηθήσω να κάνει την επιστροφή. Με όλα τα παραπάνω ως δεδομένα από τι χάλασε η κάρτα λίγη σημασία έχει καθώς το να είμαστε διακριτικοί σε τέτοια θέματα όταν μιλάμε δημόσια αν δεν είναι υποχρεωτικό, είναι τουλάχιστον αναγκαίο. και ποια σκεφτεσαι να παρεις αν την αλλαξεις ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Όσον αφορά την αγγελία που έβαλα αν θέλετε να μιλήσουμε για το πόσο αξιόπιστη είναι η κάρτα και ακόμα περισσότερο πόσο αξιόπιστος είμαι εγώ ως πωλητής, τα πράματα έχουν ως εξής:- Οι θερμοκρασίες της κάρτας συμφωνούν με όλους τους κατόχους ίδιας κάρτας με τη δική μου, οπότε αυτόματα αποκλείεται το ενδεχόμενο βλάβης της κάρτας. - Δεν μπορώ να εγγυηθώ εγγύηση καλής λειτουργίας στο μέλλον και γι' αυτό πουλάω τη κάρτα με την εγγύηση που συνοδεύεται τόσο από τον κατασκευαστή που είναι 10 χρόνια όσο και από το κατάστημα από το οποίο την αγόρασα που είναι δύο χρόνια. - Η ευθύνη μου και η υποχρέωση μου προς τον αγοραστή είναι όταν χρειαστεί βοήθεια για επιστροφή, είτε στην EVGA είτε στο κατάστημα που την έχω αγοράσει, λόγω του ότι η κάρτα είναι στο όνομά μου να τον βοηθήσω να κάνει την επιστροφή. καμία αντίρρηση για αυτά, εγώ απλά ανέφερα τι μπορεί να υποθέσει κάποιος από αυτά που διάβασε, πράγμα που έγινε με τον kantaras... Με όλα τα παραπάνω ως δεδομένα από τι χάλασε η κάρτα λίγη σημασία έχει καθώς το να είμαστε διακριτικοί σε τέτοια θέματα όταν μιλάμε δημόσια αν δεν είναι υποχρεωτικό, είναι τουλάχιστον αναγκαίο. lol, όποιος έχει την μύγα όμως
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 καμία αντίρρηση για αυτά, εγώ απλά ανέφερα τι μπορεί να υποθέσει κάποιος από αυτά που διάβασε, πράγμα που έγινε με τον kantaras... Εσύ γιατί δεν το υπέθεσες? lol, όποιος έχει την μύγα όμως Όπως δεν θέλω να μου αδικούν τη νοημοσύνη μου, έτσι δεν θέλω να κάνω και εγώ το ίδιο. Δεν είναι θέμα μύγας ή σφίγγας. και ποια σκεφτεσαι να παρεις αν την αλλαξεις ? 480 Ότι καλύτερο αν το δούμε στεγνά και μόνο από άποψη FPS. Ωστόσο όμως είναι περίπου 5% πιο γρήγορη από την 5870 και περισσότερο από 30% πιο απαιτητική σε ρεύμα. Επίσης είναι πολύ ζεστή και πολύ φασαριόζα από την 5870. Για να το θέσω καλύτερα είναι η πιο ζεστή και η πιο φασαριόζα Single GPU κάρτα της νέας γενιάς. Τέλος είναι η ακριβότερη Single GPU. 5870 Αν μπορούσαμε να πούμε ότι στο High End υπάρχει Value for money, θα λέγαμε 5870. Αρκετά αθόρυβη, και αρκετά καλή όσον αφορά θερμοκρασίες και θόρυβο. Χειρότερη όσον αφορά Tesselation σε σχέση με 480, αλλά νομίζω ότι παιχνίδια με DX11 θα υπάρχουν και θα μπορούμε να τα παίξουμε καλά σε δύο τουλάχιστον γενιές καρτών γραφικών και αυτό με βάση την ιστορία. Μη ξεχνάμε ότι όταν είχαν βγει DX10 κάρτες γραφικών τα DX10 παιχνίδια σέρνονταν και παίζαμε σε DX9. Με το πέρασμα το γενεών, δηλαδή DX11 κάρτες παίζουν μια χαρά σε DX10... Από εκεί και πέρα είναι ATi και λίγο που μέτραγα την 5850 το Interface των Drivers της ακόμα και το Site της με μπέρδευε. Έλεγα καλώς τα πάλι! Επίσης μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι οι κάρτες γραφικών της ATi δεν αντέχουν τόσο πολύ στο χρόνο όσον αφορά τις επιδόσεις στα μελλοντικό Games. Μέσα μου δεν θα είμαι τόσο ευχαριστημένος, αυτό. http://www.anandtech.com/show/2977/nvidia-s-geforce-gtx-480-and-gtx-470-6-months-late-was-it-worth-the-wait-/9
d3m0n Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Από μένα 5870, αν και απ' ότι κατάλαβα είναι καθαρά ψυχολογικός ο λόγος περισσότερο που θες 480... Τώρα για την αντοχή στον χρόνο, εγώ πιστεύω ότι όσο κρατήσει η μία θα κρατήσει και η άλλη, αφού και οι 2 σέρνονται σε heavy tessalation καταστάσεις.
konstantinos77 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Η evga εχει φερει την 480 εδω?Δεν εχω δει τιποτα ακομα ---------- Προσθήκη στις 22:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:34 ---------- Από μένα 5870, αν και απ' ότι κατάλαβα είναι καθαρά ψυχολογικός ο λόγος περισσότερο που θες 480... Ναι γιατι αν εχεις ΑΤΙ μπορει να αποκτησεις και τιποτα ψυχολογικα προβληματα ...
d3m0n Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ναι γιατι αν εχεις ΑΤΙ μπορει να αποκτησεις και τιποτα ψυχολογικα προβληματα ... Χιουμοράκι; Γιατί δεν γέλασα...
d3m0n Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ναι το κατάλαβα ότι ειρωνεύτηκε απλά δεν μου άρεσε το ύφος του...
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Από μένα 5870, αν και απ' ότι κατάλαβα είναι καθαρά ψυχολογικός ο λόγος περισσότερο που θες 480... Τώρα για την αντοχή στον χρόνο, εγώ πιστεύω ότι όσο κρατήσει η μία θα κρατήσει και η άλλη, αφού και οι 2 σέρνονται σε heavy tessalation καταστάσεις. Η χειρότερη περίοδος για αλλαγή κάρτας γραφικών είναι τώρα νομίζω... Αυτή πάντως με 2GB Ram, φαίνεται πιο στιβαρή. Όλα αυτά εάν και μόνο εάν δεχτούν να μου κάνουν πιστωτικό. Από την άλλη Single PCB καινούρια GTX295 θα μου δώσει 2 από αυτά που ζητάω. Σχετικά αθόρυβη και πιο κρύα. Θα έχω θέμα μόνο με microstuttering.
d3m0n Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Κοίταξε απ' την στιγμή που θα την πάρεις καινούργια, έχεις δικαίωμα να την επιστρέψεις εντός 20 ημερών. Οπότε δεν βλέπω λόγο να το χάσεις το πιστωτικό.. Χρειάζεσαι το eyefinity με 6 ports; Αυτές είναι πολύ καλές υλοποίησεις: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-R5870-LIGHTING-PCI-EXPRESS-GDDR5-1-GB-R5870-LIGHTING.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/ASUS-5870-2DIS-1GD5-V2-PCI-Express-GDDR5-1-GB-90-C1CNW0-L0UAY0BZ.htm Εναλλακτικά -> http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-5870-SVGA-%28PCI-Express--1GB%29.htm + ssd αν δεν έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.